Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolatinis mieguistumas, nuovargis

QUOTE(Madam Butterfly @ 2005 12 16, 13:13)
Aš nuolat jaučiuosi pavargusi, nors ir išsimiegu, nors ir pailsiu, bet vistiek kaip užmiegu su nuovargiu, taip ir atsikėliu pavargusi... Paskutinį kartą net ir nualpau autobuse... ištyrė ligoninėjė, nieko nėra... bet juk tokie dalykai sveikam žmogui nebūna. gal nutuokiat kur kreiptis?

Yra tokia liga - vadinasi nuovargio sindromas. Internete yra apie ja informacijos. 4u.gif
Atsakyti
Apie jį mes šioje temoje ir šnekamės.
Pati turiu šią bėdą, bet pamačiau, kad ją galima įveikti be ypatingų pastangų. Tik valios reikia. Kuo mažiau sėdėti ir gulinėti... Kuo daugiau judėti,vaikščioti, namie tvarkytis, gerti B vitaminus, stengtis nebūti vienai, bendrauti, juoktis...
Ir vėl trečia diena iš eilės pabudau su skaudama galva, bet sau pasakiau: nepasiduosiu.
Atsakyti
Si nuovrgi jauciau kazkada ir as, bet kai pradejau sportuoti, ypac lankyti baseina, man jis pranyko, aisku, dar vitaminus geriau. Sportuoti sveika, tik kartais sunku paciam zmogui prisiversti,bet kai sakoma:jei isivaziuoji,tai sportas kaip skanus desertas pasidaro 4u.gif
Atsakyti
Pritariu kad aerobiniai pratimai suteikia dziaugsmo ir gyvybingumo. Pati tai isbandzius.
Bet noriu paklausti, ar toks chroniskas nuovargis neturi rysio su genais? Kaip manot ar tai tik vitaminu, deguonies ir krauko pravarinejimo klausimas ar GENAI irgi gali buti kalti?
Atsakyti
Net jei genai ir kalti, nieko nepakeisi...
Atsakyti
Ai ai ai ai , kaip sunku kartais prisiversti ax.gif
Vakar net vakarienės vaikui nedariau, pusfabrikačiais "pašėriau".
Manau, reikėtų atidaryti naują temą "segu tinginio liga".
Gal kitų būdų atsirado per savaitę? NMan tai alkoholis energijos suteikia, bet gi negersi kas vakar g.gif . Ir ant rytojaus doh.gif
Atsakyti
aš pasiskundžiau sporto trnenriui

tai jis man patarė nuspirkti vitaminų su didesniu A ir D vitaminų kiekiu

ir patarė soliariume apsilankyti 1 k.per savaitę (atseit pakelia nuotaiką)

pasakė, kad žiemą nėra saulės, daug sėdim patalpoj
užtet trūksta vitamino D
Atsakyti
na va paskaiciau ir nurimau,otai maniau kad as jau viena tokia patizusi.o mane pvz sportas nelabai gerai veikia,as per prievarta i baseina varau kad prajudet,bet po to isvis nebepasivelku,gryztu sedziu ir ziuriu i viena taska.dazniausiai norisi tik sedet i pleda susisukus arbacike sriubciot su sakaladka biggrin.gif bet va kai mazylis yra,tai neiseina taip, reik apie ji sokinet.bet sutinku kad istikruju kuo ilgiau guli ir seip nieko nedarai tuo labiau prie zemes traukia.
bet ziuriu cia daugelis turi mazus kraujo spaudimus?gal cia ir beda?ka daryt kad kiltu?Ar kokie kazi yra geri vitaminai? g.gif na bet reikia saules..... rolleyes.gif
Atsakyti
g.gif Net nenumaniau, kad ši bėda daug kam aktuali. Aš irgi dažnai jaučiu nuovargį, o rytais, tik prabudusi dar jaučiu raumenų skausmą, panašų, koks būna pasportavus. Ypač skauda blauzdos. Kas tai galėtų būti? Kai atsikeliu, išsijudinu, tada vėl viskas gerai ... iki kito ryto doh.gif . Senatvė - ir ne kitaip.
Atsakyti
Kaip smagu, kai ne man vienai blogai ax.gif Kažkaip ir lengviau pasidarė 4u.gif Aš jaučiu ne tik nuovargį, kuris dažniausiai atsiranda iš pat ryto arba apie pietus, bet dažniausiai po pietų užeina nerealus mieguistumas: žiovauju ir žiovauju. Kartais ir darbe sėdžiu iš ryto apsnūdusi. Būna, kad sportuojant užeina žiovavimas blink.gif GAl kas susidūrėt? Ką reiktų daryt? GAl čia koks kraujospūdis žemas? Bet jis man visad būdavo normalus...
Atsakyti
Ir man paskutiniais metais būna būtent taip, kaip visų išvardinta - sėdžiu darbe lyg priplota musė, žiovauju žiovauju, atrodo tuoj išsinarinsiu žandikaulius. Galva sunki kaip švinas. O namuose toks noras kartais užeina vienai pabūti, kažkur. Kad ir kai šilta balkone prisėdus pažliumti. Kažkokia nesąmonė.
Su tuo žiovoliu, tai pas mane nevėdinamos patalpos darbe, gal sakau deguonies trūksta? O ir spaudimas mano linkęs būti žemesnis negu norma, gal ir nuo to. Na taip, tai ant to, tai ant ano nurašau ir gyvenu. O kai visai "užeina" - tada jau egzistuoju.
Atsakyti
QUOTE(lialyte @ 2006 03 14, 14:04)
Kaip smagu, kai ne man vienai blogai ax.gif Kažkaip ir lengviau pasidarė 4u.gif Aš jaučiu ne tik nuovargį, kuris dažniausiai atsiranda iš pat ryto arba apie pietus, bet dažniausiai po pietų užeina nerealus mieguistumas: žiovauju ir žiovauju. Kartais ir darbe sėdžiu iš ryto apsnūdusi. Būna, kad sportuojant užeina žiovavimas blink.gif GAl kas susidūrėt? Ką reiktų daryt? GAl čia koks kraujospūdis žemas? Bet jis man visad būdavo normalus...

Tikra lietuvaitė esi, lialyte mirksiukas.gif . Kaip gerai, kad kitiems blogai lotuliukas.gif .
Atsakyti