Įkraunama...
Įkraunama...

Neakivaizdinės studijos

QUOTE(fuksė @ 2009 05 25, 09:32)
ir man ,,juodas" egzu birzelis laukia - paskutinis birzelio 27 d. verysad.gif

o man baiksis liepos menesi kazkur
Atsakyti
Sveikos merginos, mirksiukas.gif
As dabar studijuoju dieniniame skyriuje, dar liko 1.5 metu. įstojau į visiškai man nepatinkančią ir šiaip nekokią specialybę Socialinį darbą. verysad.gif Neklauskit kodel stojau, nes atsakymo kaip ir nėra. reikėjo kažkur stot ir stojau unsure.gif šūdiniau pasirinkti ir negalėjau . Tai va.
Noriu baigus šią aukštają, stoti iš naujo tik jau neakivaizdžiai. Labai norėčiau į kokį marketingo vadybą, prekybos vadybą, rinkodarą ar kažką panašaus stoti. blush2.gif
Gal kuri galite patarti kur stoti? Gal netgi kuri nors kažką panašaus mokotės? Kokia neakivaizdinių studijų kaina šios specelybės? 4u.gif

Nuoširdus dėkui bus visoms už bet kokią padėsiančią informaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 25, 22:38)
Sveikos merginos,  mirksiukas.gif
As dabar studijuoju dieniniame skyriuje, dar liko 1.5 metu. įstojau į visiškai man nepatinkančią ir šiaip nekokią specialybę Socialinį darbą.  verysad.gif  Neklauskit kodel stojau, nes atsakymo kaip ir nėra. reikėjo kažkur stot ir stojau  unsure.gif  šūdiniau pasirinkti ir negalėjau . Tai va.
Noriu baigus šią aukštają, stoti iš naujo tik jau neakivaizdžiai. Labai norėčiau į kokį marketingo vadybą, prekybos vadybą, rinkodarą ar kažką panašaus stoti.  blush2.gif
Gal kuri galite patarti kur stoti? Gal netgi kuri nors kažką panašaus mokotės? Kokia neakivaizdinių studijų kaina šios specelybės?  4u.gif

Nuoširdus dėkui bus visoms už bet kokią padėsiančią informaciją  mirksiukas.gif

Pasiūlyt,aš nepasiūlysiu niekur,bet vat su kainom tai jo dabar doh.gif Kiekvienam ar univere ar kolegijoj kainos bus labai skirtingos ir bala žino kiek kainuos dar po kelių metų. Džiaugiuosi kad laiku įstojau rolleyes.gif O kainas tai internete turėtai pasižiūrėt,nes ten būna įdėta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, nezinot kartais tokio dalyko: stojant reikia biologijos egzamina but islaikius, o as jo nelaikiau, nes tada, kai vidurine baigiau (1987) biologijos brandos egzamino nebuvo. Tai man uzskaitys metini pazymi ar reiks ta egzamina su mokinukais kartu islaikyt ir tik tada stot?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 30, 02:22)
Sveikos, nezinot kartais tokio dalyko: stojant reikia biologijos egzamina but islaikius, o as jo nelaikiau, nes tada, kai vidurine baigiau (1987) biologijos brandos egzamino nebuvo. Tai man uzskaitys metini pazymi ar reiks ta egzamina su mokinukais kartu islaikyt ir tik tada stot?

Nereikia laikyti,bet pas mus,tai jeigu nėra laikyto egzo tai rašo 0 balų ax.gif Bet tada stojamasis automatiškai mažesnis balas bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarėja: 30 gegužės 2009 - 12:22
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 30, 02:22)

Užskaitys kaip 0 balų mirksiukas.gif Metinio pažymio neima schmoll.gif Jei nori didesnio stojamojo balo, teks eiti laikyti su mokinukais 4u.gif
Atsakyti
Priemimo taisyklese punkte 4.6.6 rasoma, kad: asmeniui, kurio vidurini issilavinima liudijanciame dokumente, isduotame iki 1993 m. iskaitytinai, nera irasytu brandos egzaminu, numatyto dalyko brandos egzamino ir jo metiniu pazymiu iskaitomas to dalyko metinis (galutinis) pazymys.

Tai gal iskaitys ir nerasys nulio?
Atsakyti
Tokiu atveju taip, metini turetu uzskaityt. Sekmes stojant ax.gif
Atsakyti
Gal visgi reikia pabandyti stot siemet, jeigu ne- tai islaikysiu ta biologijos egzamina ir stosiu kitamet smile.gif
Aciu uz palaikyma aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 31, 14:50)
Gal visgi reikia pabandyti stot siemet, jeigu ne- tai islaikysiu ta biologijos egzamina ir stosiu kitamet smile.gif
Aciu uz palaikyma  aciuks.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Visgi biologijos egzamina kitamet islaikyti teks. Toliau sieksiu savo svajones smile.gif Aciu uz grazius palinkejimus. Sekmes ir Jums.
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 25, 22:38)
Sveikos merginos,  mirksiukas.gif
As dabar studijuoju dieniniame skyriuje, dar liko 1.5 metu. įstojau į visiškai man nepatinkančią ir šiaip nekokią specialybę Socialinį darbą.  verysad.gif  Neklauskit kodel stojau, nes atsakymo kaip ir nėra. reikėjo kažkur stot ir stojau  unsure.gif  šūdiniau pasirinkti ir negalėjau . Tai va.
Noriu baigus šią aukštają, stoti iš naujo tik jau neakivaizdžiai. Labai norėčiau į kokį marketingo vadybą, prekybos vadybą, rinkodarą ar kažką panašaus stoti.  blush2.gif
Gal kuri galite patarti kur stoti? Gal netgi kuri nors kažką panašaus mokotės? Kokia neakivaizdinių studijų kaina šios specelybės?  4u.gif

Nuoširdus dėkui bus visoms už bet kokią padėsiančią informaciją  mirksiukas.gif

http://www.vvk.lt/programos/kainos - cia vadybos mokyklos kainos- 2200 Lt semestrui. mokytumeis verslo vadyba, veliau prasidetu visokios atsakos, galetum rinktis smile.gif
Atsakyti