QUOTE(gussste23 @ 2004 10 04, 20:12)
mano kolege mokinasi VPU geografija neakivaizdziai taip pat ten lietuviu nemokama ir jos visai aprastai istojo nebuvo su l gerais pazymiais ir be pazistamu
gal galetum jos paklausti ar sunku ten studijuoti? ar labai daug darbu reikia daryti?
QUOTE(arnauta @ 2004 10 05, 16:05)
aš irgi pedagoginiam neakivaizdiniam studijuoju lietuvių kalbą.perėjau iš dieninio. Turiu 2 skolas ir vieną skirtumą, o už mokslus nemokėsiu. Ir pati nustebau ižgirdusi, bet labai džiaugiuosi

tik dėl sunkumo nieko negaliu pasakyti, nes tik nuo lapkričio 3 d. prasidės sesija.
taip... as vpu studijuoju geografija, dieniniam, bet deja gavau skola jau 4semestre, neissilaikiau va jau ir 5as baigiasi ir kaba jau antra- dar baisesne skola, beda ta kad man mokytis pasidare labai sunku as jau pavargau ir man nusibodo viskas, skolom issilaikyt- pries tai dar reikia 10 darbu apsigint, kur vieno darbo ginimas uztrunka daugiau nei puse val neskaitant kiek dar mokytis reikia na zodziu man sunku, man jau nusibodo.. zinau kad man reiktu akademinu- deja mama neleidzia nes sako kad nebegrisiu, tada sako geriau eik i neakivaizdini... tik mastau ar nebus blogiau....
kadangi buvau dalinai finansuojama po skolos ismete i mokama ir moku daugiau nei tie kurie nuo pradziu mokamam studijavo...