Įkraunama...
Įkraunama...

Neakivaizdinės studijos

QUOTE(mazu-le @ 2005 11 30, 22:20)
Blogai žinai ir dar kitiem kalbi nesamones...Va kad neakivaizdines studijos visur mokamas tą tai tikrai girdėjau, bet garantuoti negaliu. KU visos neakivaizdinės studijos mokamaos, bet va magistrantūros studijų yra ir nemokamų, tik ačiū dievuliui iš 20-25 vietų, 2-3 nemokamaos...Kitaip tariant tik nemirtingiesiems... tongue.gif

Nežinau, kaip naujai stojantiems, bet bent jau aukštesniuose kursuose VGTU yra nemokamos vietos neakivaizdiniame - aš pati su geru vidurkiu nuo antro kurso perėjau į nemokamą vietą.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2005 12 02, 09:03)
Nežinau, kaip naujai stojantiems, bet bent jau aukštesniuose kursuose VGTU yra nemokamos vietos neakivaizdiniame - aš pati su geru vidurkiu nuo antro kurso perėjau į nemokamą vietą.

Nuo šių metų padarė neakivaizdinį mokamą.
Atsakyti
Ir as i senatve i mokslus ipoliau istojau i Vilniaus statybos ir dizaino kolegija ten yra musu P. Vileisio gelezinkelio fakultetas neakivaizdinis irgi nemokamas.
Tik viena beda 4 kart reikia per metus vaziuoti i studijas. Ir 4 metus mokytis. As Kauno raj gyvenu. Bet taip nieko. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2004 10 04, 20:12)
mano kolege mokinasi VPU geografija neakivaizdziai taip pat ten lietuviu nemokama ir jos visai aprastai istojo nebuvo su l gerais pazymiais ir be pazistamu

gal galetum jos paklausti ar sunku ten studijuoti? ar labai daug darbu reikia daryti?

QUOTE(arnauta @ 2004 10 05, 16:05)
aš irgi pedagoginiam neakivaizdiniam studijuoju lietuvių kalbą.perėjau iš dieninio. Turiu 2 skolas ir vieną skirtumą, o už mokslus nemokėsiu. Ir pati nustebau ižgirdusi, bet labai džiaugiuosi biggrin.gif tik dėl sunkumo nieko negaliu pasakyti, nes tik nuo lapkričio 3 d. prasidės sesija.

taip... as vpu studijuoju geografija, dieniniam, bet deja gavau skola jau 4semestre, neissilaikiau va jau ir 5as baigiasi ir kaba jau antra- dar baisesne skola, beda ta kad man mokytis pasidare labai sunku as jau pavargau ir man nusibodo viskas, skolom issilaikyt- pries tai dar reikia 10 darbu apsigint, kur vieno darbo ginimas uztrunka daugiau nei puse val neskaitant kiek dar mokytis reikia na zodziu man sunku, man jau nusibodo.. zinau kad man reiktu akademinu- deja mama neleidzia nes sako kad nebegrisiu, tada sako geriau eik i neakivaizdini... tik mastau ar nebus blogiau....

kadangi buvau dalinai finansuojama po skolos ismete i mokama ir moku daugiau nei tie kurie nuo pradziu mokamam studijavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shindila: 04 sausio 2006 - 15:42
Gal yra mamyčių besimokančių muzikos akademijoj neakivaizdiniam?
kiek kainuoja? ar įmanoma vėliau pereit į dieninį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aSmija: 22 kovo 2006 - 12:14
o aš noriu paklausti apie neak. magistrantūras. Gal kas mokosi? Kur ir kiek moka (jei moka)?
Ir pvz jei šiaip magistrantūra nemokama, bet siekiant antros tai jau būtina mokėti? (pirma pabaigta dieniniam)
Atsakyti
as tai mokausi VDU neakivaizdiniam ir moku 3000lt i metus. bet esu girdejus kad galima pereiti i nemokama jei gerai mokinies. beje VDU mano specialybe pati brangiausia-informatika, beja dar yra viena man atrodo kazkas su gamtos mokslais kur irgi reik moketi 3000lt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Rašau kursinį darbą ir man labai praverstų jūsų pagalba atsakinėjant į anketą. Jei turite truputį laisvo laiko, būčiau labai dėkinga už jūsų atsakymus į mano anketą. Spauskite ant nuorodos ir pateksite į anketą.

http://www.apklausa.lt/form.php?form=7324〈=0
Atsakyti
Gal kas nors studijuojate VGTU verslo vadyba, 2kurse?? Labai noreciau rasti grupioku 4u.gif 4u.gif O gal pazystamu turit, kurie galetu buti mano grupiokai...butu malonu surasti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2004 10 05, 13:34)
Niu, sorry, kad suklydau, paskleidziau neteisinga info  rolleyes.gif
Bet kur as domejausi, tai visur neak. stud. buvo mokamos.
Gal kokiam pedagoginiam ir yra nemokamu, nzn.

laba,
studijuoju socialinį darbą, 4 kursas Klaipėdos kolegija, gausiu aukštą neuunversitetinį ax.gif ( patekau į valstybės finansuojamą vietą dėl aukšto vidurkio) nemokėjau už studijas nė cento, gal tik už aštviestus lapus biggrin.gif Bet kiek žinau, tais metais kai stojau buvo paskutiniai metai, kai valsybė apmokėjo už mokslą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2005 11 30, 23:20)
Blogai žinai ir dar kitiem kalbi nesamones...Va kad neakivaizdines studijos visur mokamas tą tai tikrai girdėjau, bet garantuoti negaliu. KU visos neakivaizdinės studijos mokamaos, bet va magistrantūros studijų yra ir nemokamų, tik ačiū dievuliui iš 20-25 vietų, 2-3 nemokamaos...Kitaip tariant tik nemirtingiesiems... tongue.gif

Noriu išsklaidyti kai kurių abejones. Aš įstojau į neakivaizdinį mokamą vietą KTU ir jau po pirmo semestro perėjau į nemokamą. Netgi įstojus niekas atvirai neskelbia apie tą galimybę. Nepaisant visų kalbų parašiau prašymą į nemokamą vietą ir perkelė. O birželio mėn jau ginuosi diplominį. Mūsų grupėje išvis daug kas nemokamoje vietoje buvo. Ir dar jei jau perėjai niekas neišmes, nors ir tik 6-ukais mokaisi, nebent skolų prisidarytum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumce: 17 gegužės 2006 - 19:55
siais metais istojau i vu neakivaizdines ekonomikos studijas. thumbup.gif uz pirma semestra susimokejau 1062 litus, o veliau girdejau esant galimybe, gerai uzbaigus pirmaji semestra patekti ir i valstybes finansuojama vieta mirksiukas.gif
Atsakyti