parduoda toys market parduotuvėj tai tikrai nes teko ten dirbti o kaina tai iki 200lt neatsimenu tiksliai gali būt ir mažiau. Aš tai naudoju ją ir man tai

QUOTE(ssanta @ 2008 03 19, 15:22)
parduoda toys market parduotuvėj tai tikrai nes teko ten dirbti o kaina tai iki 200lt neatsimenu tiksliai gali būt ir mažiau. Aš tai naudoju ją ir man tai 

Ta prasme žaislų parduotuvėj?

QUOTE(Vaizele @ 2008 03 19, 16:24)
nu jei ten yra toys market tai tikrai bus nes aš tai kaune dirbau ir ten pirkau, bet ten ir žaislų yra ir patalynė šilkinė (aišku ir net tik)
nes mum prekes iš vilniaus vežė
Prieš 1,5 metų padovanojom tokią tik gimusiai krikšto dukrai. Jos mamytė be galo patenkinta šita anklodėle. Jokios kitos nebenaudoja. Lengva, lanksti, pralaidi orui.
Pirkom Vaikų mieste, mokėjom 129Lt, dydis 110x140 (jei gerai pamenu).
Savo kūdikėliui irgi tokią pat turėsim, kaina labai nepasikeitus, ar tai 135Lt dabar.
Pirkom Vaikų mieste, mokėjom 129Lt, dydis 110x140 (jei gerai pamenu).
Savo kūdikėliui irgi tokią pat turėsim, kaina labai nepasikeitus, ar tai 135Lt dabar.
Mačiau pirkti Senukuose, kaina apie 200 Lt, tik nepamenu nei dydžio, nieko daugiau
Yra parduotuvėje "Rasakila", Šv. Stepono g. 4 ( http://www.rasakila....lyne/kudikiams/ ) pirkti šilko užpildo antklodžių..aš žiūrėjau kūdikiams: buvo 100x80 cm, kainavo 189 Lt
Kai buvau parodoje "Vaikų šalis", tai gavau lankstinuką apie natūralaus šilko pluošto antklodes. Dabar pažiūrėjau, kad parduoda vaikams 100x140 cm ir ne vaikams 140x200 cm antklodes.
Duoti adresai, tik nežinau, netikrinau ar tikrai tose vietose prekiaujama
:
Importuotojas UAB "Tradeco", A. Goštauto g. 12 A
Čia jų internetiniame psl. šiek tiek inf-jos yra: http://www.tradeco.l....php/pageid/397
O čia jų kainos:
http://www.superprek....php/pageid/381
Platintojai: tel. 8-615-47262, 8-656-67500, el. paštu: info@tradeco.lt
Parduotuvės: čiužinių salonas "Mega", "Baldų planeta", Islandijos pl. 32, Kaunas
čiužinių salonas "Akropolis" II aukšte, Baldų centre, Ozo g. 25, Vilnius

Kai buvau parodoje "Vaikų šalis", tai gavau lankstinuką apie natūralaus šilko pluošto antklodes. Dabar pažiūrėjau, kad parduoda vaikams 100x140 cm ir ne vaikams 140x200 cm antklodes.
Duoti adresai, tik nežinau, netikrinau ar tikrai tose vietose prekiaujama

Importuotojas UAB "Tradeco", A. Goštauto g. 12 A
Čia jų internetiniame psl. šiek tiek inf-jos yra: http://www.tradeco.l....php/pageid/397
O čia jų kainos:
http://www.superprek....php/pageid/381
Platintojai: tel. 8-615-47262, 8-656-67500, el. paštu: info@tradeco.lt
Parduotuvės: čiužinių salonas "Mega", "Baldų planeta", Islandijos pl. 32, Kaunas
čiužinių salonas "Akropolis" II aukšte, Baldų centre, Ozo g. 25, Vilnius
Tai va, šiandien pirkau vaikišką anklodėlę.
Vaikų miestas (Šiauliai), dydis 100x135cm, kaina 169 Lt
Vaikų miestas (Šiauliai), dydis 100x135cm, kaina 169 Lt
as irgi silko kaldryte nusiziurejau savo busimam kudikeliui, tik vat truputi nerimauju del jos prieziuros. ja siaip rekomenduoja cheminiu budu valyti, bet mantai fuuuiiiii gi po to valymo viskas baisiai smirda, ten tokio sh privaro kad baisu
rasakiloj sake kad galima ir rankom skalbti, bet reiktu isdziovinti dziovyklej, nes kazkodel negerai kad ilgai ta kaldryte dziutu
gal jau naudojancios mamytes gali pasidalinti patirtim, ka darot, kaip priziurit?

Papildyta:
beje, gal kas galit pasakyt kuo skiriasi kaldrytes parduodamos rasakiloj ir kad ir vaiku mieste?
nu kad ismatavaimai skiriasi tai zinau. rasakiloj: 80*100 o kokiam vaiku mieste 100*135 bet rasakiloj brangiau gal kokiu 20-30 lt nors ji mazesne. tai va idomu kodel. ar jos is esmes kuonors skiriasi?

rasakiloj sake kad galima ir rankom skalbti, bet reiktu isdziovinti dziovyklej, nes kazkodel negerai kad ilgai ta kaldryte dziutu

gal jau naudojancios mamytes gali pasidalinti patirtim, ka darot, kaip priziurit?

Papildyta:
beje, gal kas galit pasakyt kuo skiriasi kaldrytes parduodamos rasakiloj ir kad ir vaiku mieste?
nu kad ismatavaimai skiriasi tai zinau. rasakiloj: 80*100 o kokiam vaiku mieste 100*135 bet rasakiloj brangiau gal kokiu 20-30 lt nors ji mazesne. tai va idomu kodel. ar jos is esmes kuonors skiriasi?

QUOTE(syu @ 2008 07 02, 10:15)

Paprastai Rasakiloj parduodami gaminiai būna iš nebalinto ir kitaip chemiškai neapdoroto pluošto, todėl brangesni (kad ir kaip nelogiškai tai skambėtų).
Pasiteirauk

Gal galit pasakyti kur gaminamos (kas gamintojas) sitos antklodes,nes as ieskau ieskau.... Bazeje radau lenku gamybos vaikiska 100*140cm 289Lt, o internetineje parduotuveje kinijoj gaminta 139Lt, "Senukuose" ziurejau irgi kinu gamybos buvo 200*220cm (atrodo) kainavo 250Lt. Ta lenkiska truputi per brangu pirkti,o kinu gamybos bijau

QUOTE(trysrg @ 2008 07 05, 14:09)
Gal galit pasakyti kur gaminamos (kas gamintojas) sitos antklodes,nes as ieskau ieskau.... Bazeje radau lenku gamybos vaikiska 100*140cm 289Lt, o internetineje parduotuveje kinijoj gaminta 139Lt, "Senukuose" ziurejau irgi kinu gamybos buvo 200*220cm (atrodo) kainavo 250Lt. Ta lenkiska truputi per brangu pirkti,o kinu gamybos bijau 

aha, prisidedu ir as prie sito klausimo, gal kas zino kas gamintojas tu kaldryciu kur kotrynos tinkle parduoda? 100*135 cm. kaina 169 berods...
as vis dar giliuose apmastymuose kuria pirkt: ar mazesne is rasakilos, ar didesne is kotrynos