Įkraunama...
Įkraunama...

Antklodės kūdikiams, vaikams

Kloju kaldryte su su vilna viduj, pirkau spec. patalynes parduotuvej, kainavo apie 70 Lt, kiek pamenu. Su pukais nepatarciau, gali alergizuoti, ten labiau veisiasi erkutes, o ir siaip gali pradet list pukai, dirgins vaika...
Rengiu su pizmyte, dedu medvilnines kojinytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moon @ 2008 01 31, 12:24)
Aš irgi turiu kukurūzų pluošto antklodėlę Fereti. Bet miegant po ja dukrytei labai atšala rankytės, nors namie ir nešalta, toks ispūdis , kad visai nešildo, nors ir stora pačiupinėjus. Todėl po ja dar užkloju ploną vilnonę skarą, tada nesušala mirksiukas.gif .

pas mus tas pats...
toks ispudis, kad tai vasarine kaldra, nors pas mus 22-23 laipsniai, bet mazyle truputis susala po ja, del to apkloju pirma medvilniniu pleduku, o jau tada kaldra kloju...
Atsakyti
ir mes is patalynne visiems pirkom sau uz 112 o vaikui uz 77... ir visi labai esam patenkinti....

o gariunuose tokie komplektai zymiai brangiau
Atsakyti
QUOTE(panteraa @ 2008 01 03, 20:22)
Gydytoja patarė įsigyti mažajam ,kadangi yra alergiškas patalynę su ekologišku užpilu,'FERETI' FIRMOS.Kiek tai galėtų kainuoti?

Feretti pataliukų (su antialerginiu ekologišku užpildu) kainos įvairios, priklauso nuo to, kas įeina į komplektėlį, kelių dalių norėsite. Mes siūlome 5 ir 6 dalių. Labai mieli ir jaukūs pataliukai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2008 01 05, 12:24)
savo suneliui pirkau Merkio firmos anklode ir pagalvyte,merinosu vilnos,na kol kas patenkinta esu smile.gif

ar Tukas ar Eskimo jus turit? ir as noriu merinosu vilnos pleduko, bet nezinau koki is siu issirinkt? kazin kuris svelnesnis, nes as vilkti nenoreciau.
Atsakyti
Apkloju vilnone kaldryte
Atsakyti
miega miegmaisyje.Pats geriausias atradimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(luckylein @ 2008 02 05, 16:15)

O miegmaišis su ilgom rankovėm?
Aš tai užkloju pūkine antklode, bet man vis atrodo, kad per karšta vaikui su ja. Reikės pirkt ką ploniau..
Atsakyti
kadangi pas mus 27 šilumos doh.gif tai miega apvilktas smėlinuku ,apklotas plona kaldryte.
Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2008 02 05, 21:53)
kadangi pas mus 27 šilumos doh.gif tai miega apvilktas smėlinuku ,apklotas plona kaldryte.

Nelabai sveika suaugusiam, o ka jau kalbet apie vaikiuka tokiame karstyje miegoti. Bet cia Jusu pasirinkimas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luckylein @ 2008 02 05, 15:15)

drinks_cheers.gif Maniškė irgi miega miegmaišyje, tai nebaisu, kad nusimes apklotą naktį, kad sušals..Dar užmetu kaldrytę ploną medvilninę ir ramu.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerre @ 2008 02 05, 20:17)
O miegmaišis su ilgom rankovėm?
Aš tai užkloju pūkine antklode, bet man vis atrodo, kad per karšta vaikui su ja. Reikės pirkt ką ploniau..

turiu ir su ilgomis ,ir be rankoviu,Jei nugaryte vaiko maloniai silta,reiskia vaikui ne per karsta,ir ne per salta
Atsakyti