Įkraunama...
Įkraunama...

Antklodės kūdikiams, vaikams

Mano pupa tik miegmaisiuose miega, nes kitaip nusispardo viska. Jau 3 savaiciu pradejo ant nugarytes per visa lovyte varinet kojytem atsispirdama, tai antklodes budavo tik simboliskai. Turejom Grobag 2.5TOG miegmaisiuka pirmiausia, tai labai thumbup.gif buvo, plonytis, siltas, pamaitini nakti ir atgal siltai i lova, su antklode kaip miega, tai lova speja atvesti, kol pamaitini. Dar turim vasariniu pora miegmaisiu, o dabar Ferreti nupirkau, bet kazkoks g.gif jis man, traska, kaip maze vartosi, o ir ji kazkaip kaip sukaustyta jame, bijo pasijudinti.
Atsakyti
ziema miegam miegmasyje, o vasara su lengva antklode ir bodziuku, oras jau vesta tai ieskom naujo miegmaisio, nes ta jau isaugom, gal kas rekomenduos gera?
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2008 07 16, 14:28)
svarsciau svarsciau, parinausi parinausi, ir vistiek nusprendziau pirkti silkine antklodele savo kudikeliui  wub.gif ziuresim kaip seksis ja naudot.

gaila niekas neatsako kaip yra su jos skalbimu  g.gif kaip jus jas valot? ar priduodat i chemini kaip ir rekomenduojama ar plaunat pacios? kaip daznai?

pas mus uk,tose pardose kur parduoda sias antklodes,parduoda ir specialia skalbimo priemone joms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 09 24, 12:00)
o kokie ismatavimai ir kokia kaina bent apytiksle 4u.gif

Mokejau 159 Lt. O ismatavimai: antklodes 140x100 cm (atrodo, reiktu paziuret), pagalvytes 40x60 cm.
Atsakyti
ai tai cia vaikiska. As tai noriu vyrui ir mamai kaledoms dovanoti tai reiketu 150x200 verysad.gif paziurejau varle.eu tai kainyte apie 200lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2009 09 24, 22:55)
ziema miegam miegmasyje, o vasara su lengva antklode ir bodziuku, oras jau vesta tai ieskom naujo miegmaisio, nes ta jau isaugom, gal kas rekomenduos gera?

Yra Merkio pūkinis, sklalbt galima, didelis. Visąlaik maniškė miegojo po medvilnine antklode- sušaldavo. Nupirkom merkio vilnonį pleduką-nuostabiai šiltutės rankytės. thumbup.gif Ai, tik trūkumas,kad pledukas storokas ir didelis, negali panaudoti, pvz., vežime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barborytė009: 25 rugsėjo 2009 - 12:15
maniskis bet ka nusispardo.. ar tai butu pledas, ar antklode... doh.gif arteja ziema, vel reiks kojines nakciai maut ir pizama rengt... nesuprantu kodel taip.. i miegmaisi jei ikisciau, tai net neuzmigtu.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 09 25, 08:45)
ai tai cia vaikiska. As tai noriu vyrui ir mamai kaledoms dovanoti  tai reiketu 150x200 verysad.gif paziurejau varle.eu tai kainyte apie 200lt g.gif

Maximoj pirkau 200x220, kainavo 199, siauresnė apie 169 buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barborytė009 @ 2009 09 25, 13:15)
Yra Merkio pūkinis, sklalbt galima, didelis. Visąlaik maniškė miegojo po medvilnine antklode- sušaldavo. Nupirkom merkio vilnonį pleduką-nuostabiai šiltutės rankytės. thumbup.gif Ai, tik trūkumas,kad pledukas storokas ir didelis, negali panaudoti, pvz., vežime.

Kaip tik uzsisakiau zasu puku miegmaisiuka is Merkio, pasius norimo dydzio. pabandysim,ziuresim ar patiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureku: 26 rugsėjo 2009 - 10:07
Aš ieškojau vaikiškos. Pirmiausia šilko užpildo antklodę buvau nusižiūrėjusi intenetinėje parduotuvėje, tai be siuntimo kainavo 10 Lt. mažiau, jei būčiau siuntusi-tas pats būtų išėję.Paieškojus, tikrai rasit, jei ne internete, tai prekybos centre. Aš pirkau mažoje patalynės parduotuvėje. Gamyba- Kinų. rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkom vilnone merkio antklode, ziemine, storesne, nes zieminuko laukiam. Vasara ziuresim kuo klosim...
Tikiu, kad miegmaisiai patogu del nusispardymo, bet atrodo, mane kas ikistu i miegmaisi kasnakt miegot, tai spardyciaus dar labiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
man atrodo, kad kinai ir yra pagrindiniai gamintojai, nes pas juos tu silkverpiu ten daug auginama specialiai sitai pramonei. Svarbu, kad iki musu atkeliautu kokybiskas produktas.

Atsakyti