Įkraunama...
Įkraunama...

Antklodės kūdikiams, vaikams

Mes uzsiklojam su kaldryte su naturaliu uzpildu is kukuruzu plauso "Ingeo" thumbup.gif Bet va mastau isigyti miegmaisiuka dar nes jau labai daznai nusispardo vaikas, reikes ir man apie Merkio produkciaja paziureti g.gif
Atsakyti
Buvau "Merkio" parduotuvėje, tai vidutinio storumo antklodė (jų yra 3 storių) kaina sakė 95 lt (tą dieną jos nebuvo). bet laukiu akcijų, gal ant Kalėdų ką nors pasiūlys smile.gif
Atsakyti
Šiandien buvome parodoje "Vaikų šalis" ir apsilankėme "Vilnutės" stende.
http://vilnute.lt/

kažkaip patiko konsultantas, kuris paprastai ir nepiršdamas produkto paaiškino, o galų gale ir įsigijome savo būsimam mažuliui anklodėlę ir pagalvėlę (vėlesniam naudojimui) už 100 lt thumbup.gif viduje išvalyta, bet nebalinta 100 proc. vilna. Bandėm patys užsikloti, tai labai maloniai šildo.
Tikiuosi nenusivilsiu pirkiniu smile.gif
Tiesa, jų prekių nėra parduotuvėse, tik pradeda darbuotis, o kad ir būtų sakė, kainos būtų žymiai aukštesnės.

O gal kas iš ten pirko ir gali pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 14 lapkričio 2009 - 16:06
pas mus ir antklodes ir pagalves vilnones thumbup.gif
Atsakyti
vilnoniu pleduku klojames,bet galvoju keisti,tik neapsiprendziu i ka unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
iki metu susupdavau i vilnosi pleduka o dabar naudojam fereti patalyne
Atsakyti
iki metu nemanau,kad antklode reikalinga,plius man butu baisu kad neuzsitemtu ant galvytes,todel pizama,miegmaisiukas plius vilnonis dekutis,bet jis buna nuspardytas po poros min smile.gif
Atsakyti
Mes turim puikia pukine kaldryte thumbup.gif
Atsakyti
vilnone kaldryte thumbup.gif
Atsakyti
Siltajam sezonui turime plona kaldryte su silko uzpildu thumbup.gif , o atsalus orams pradejome naudoti vilnoni pleduka. Pastarasis maziau patinka, bet bent jau man atrodo, kad silkine anklodele mazyliui nepakankamai silta (temperatura kambaryje +21)
Atsakyti
Vilnos pataliukai thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimų apie HOIE ALLERGO atklodes?
http://www.viteka.eu/

Daug rašėte apie šilko antklodes, o ar su jomis nešalta žiemą?

Noriu visai alergiškai šeimai pakeisti atklodes+pagalves, tad laukia rimta investicija, norisi pirkti jau patikrinta g.gif
Atsakyti