Aš taip pat prisiskaičiau atsiliepimų įvairių.. bet taip ir neapsisprendžiu, kokią antklodę pirkti.. vaikelis gims pirmom kovo dienom. net neįsivaizduoju, kokios reikia.. storesnės ar plonesnės

Mes naudojam Merkio vilnonę anklodę šaltuoju metu laiku, vasarą - medvilninę anklodę arba ploną medvilninį pleduką.
Tik gimusi kudiki siulyciau apkloti vilnoniu pleduku. Vilna puikiai palaiko temperatura, tinka tiek ziemai tiek vasarai. O, kai vaikelis paaugs ir prades spardytis, tuomet labai patogu guldyti i miegmaisiuka
Gavom dovanu Merkio skalbiama aviu vilnos anklode 450g/m2 storio (vidutine) ir labai ji man smagi. Planuoju vasarai Merkio medvilnine isigyti

Na, o as pradedu nusivilti Merkio kaldryte is merinosu vilnos
mazoji nors ir stora pizamele aprengta, bet vistiek susala
tenka ant virsaus dar kazka uzkloti

o sakykit kur pirkti patalyne lopsiukui?
lopsio dugno ismatavimai 39 cm ir 89 cm - tai kokia cia kaldryte ir kur pirkti?
lopsio dugno ismatavimai 39 cm ir 89 cm - tai kokia cia kaldryte ir kur pirkti?

mes irgi turim Merkio vidutinio storumo, vaikui pikom tokia pat, tik viengule. greitai ir maziukui vaziuosim pas juos patalyne pirkti.
Kokie atsileipimai apie Feretti Ingeo antklodę pagamintą iš natūralaus kukurūzų pluošto?
Norejau Jusu nuomones del kaldryciu. Noriu pirkti kudikiui su 100 proc medvilnes uzpildu, bet raso, kad skalbti tik cheminiu budu galima. Gal kuri turit ir galit patirtim pasidalint, ar praktiskos ar neverta? O gal kuri ir skalbimo masinoj bandet skalbti?

QUOTE(Rasskee @ 2012 07 23, 20:02)
Norejau Jusu nuomones del kaldryciu. Noriu pirkti kudikiui su 100 proc medvilnes uzpildu, bet raso, kad skalbti tik cheminiu budu galima. Gal kuri turit ir galit patirtim pasidalint, ar praktiskos ar neverta? O gal kuri ir skalbimo masinoj bandet skalbti? 

Nezinau, kaip kitoms sekesi skalbti medvilnines antklodes, bet as saviske sugadinau. Netycia uzstaciau 60 laipsniu

Madvilnine, manau tinka tik vasarai, ziemai as pirksiu saviskiui vilnone, tik dar nezinau, kurios firmos. Nes vasara, tai antklodele galima pakeisti ranksluostuku, jeigu vesu - ant ranksluostuko uzdeti koki "adijaliuka". Na, zinoma ir ant medvilnines antklodes galima ziema uzdeti silta "adijaliuka".

aš naudoju jau antrą www.vilnute.lt antkodę savo mergaitei. pakeitus lovytę, pakeičiau ir antklodę į didesnę. kiek mačiau ir pasakojo tie, kurie jas daro, tai antklodė yra su natūralios vilnos karšiniu, kuris yra paruoštas be jokios chemijos. matyt tai mane ir paskatino įsigyti. net sau įsigyjau
tikrai esu patenkinta