Įkraunama...
Įkraunama...

Antklodės kūdikiams, vaikams

QUOTE(geliux @ 2010 04 07, 22:11)
as siulyciau miegmaisiuka miegojimui, tada vaikelis nenusispardo ir tikrai nesulas, ir nereikia daznai atsikelineti ir ziureti ar vaikelis nenusisparde

drinks_cheers.gif šiek tiek paaugusiam superinis dalykas, o tik gimusi merinosų vilnos kaldryte klojom thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ieskau vilnonio pleduko ir pagalvytes vaikui. Noreciau naujos, na gali buti truputi deveta, bet geros bukles smile.gif

Noreciau panasaus arba tokio pat kaip sis:

http://radikal.ru/F/...54c5ff.jpg.html
Atsakyti
QUOTE(peduke @ 2010 01 16, 22:36)
Feretti patalyne nusivylėm ir mes. Pirkau Lenkijoje ir pirmas įspūdis išpakavus jau buvo nekoks: iš visų galų kabėjo siūlai, prieš leliuko gimimą išskalbiau ir paskui vos išlyginau. Mamos, nesigundykite per daug aplikacijom puošta pataline, nes jinai labai sunkiai lyginasi. O pradėjus naudoti, aišku buvo visokių avarijų, ir teko skalbti pagalvytę, tai iš jos neliko nieko jau po pirmo skalbimo, o antklodė susimetė į gūzus ir be skalbimo. Nors pas mus namie tikrai šilta, bet vaikas naktį prabunda sušalęs, turiu pasiimti pas save į lovą doh.gif  Žodžiu, reklama visagalė, o kai leliukas pirmas, tai ir pakimbi ant jos verysad.gif

100 proc. pritariu. Visiškas pravalas ta Ferretti doh.gif suejo i guzus be skalbimo, lovytės apsaugėlės net neskalbtos medžiaga nusirubuliavo, šiandien ruošdama kraiteli 2 kleckiukui išploviau apsaugėles tai maniau teks ardyti, vidinė dalis skersai buvo nei turėtų būti, net nesupasto kampukų prisiūti, kad skalbiant neišsibalansuotų doh.gif kaina kosminė, o didesnio Š net nebuvau savo gyvenime jokiam turgui pirkusi.
Atsakyti
Suneliui naudojam vilnos antklode, ziema silde, o dabar irgi ne per karsta smile.gif
Atsakyti
Pirkau mąžajai ferreti komplektą su stora anklode (spalio mėn. gimusi), tai beveik ir nenaudojau - mažylei perstora, čežanti schmoll.gif
Atsakyti
mes irgi naudojam Merkio merinosu vilnos kaldryte, o pagalvytes dar neprireike, tai ji vis dar laukia savo eiles ax.gif
Atsakyti
Svarbiausia žiūrim, kad antklodės medžiaga būtų natūrali.
Atsakyti
mes turim FERRETI esu be galo patenkinta tiek pagalvele tiek anklodele.tuo labiau kad ja galima plauti ir ji yra antialergiska thumbup.gif
Atsakyti
kokių išmatavimų anklodės užtektų 3 m. vaikui? naudotų kelis metus, labai neišstyptų per tiek laiko g.gif
Atsakyti
pirkciau o tiksliau ir pirkau abiems vaikuciams tokio amziaus 140x200 antklodeles. uzteks tol kol jos nesusideves 4u.gif
Atsakyti
perskaičiau visą temą ir vistiek sunku apsispręsti... flokati,feretti, merkys.. net nežinau į kurios firmos antklodes verta kreipti dėmesį. noriu mažiukui - vilnonės, bet ne pačios storiausios - vidutinės,ir ne pačios brangiausios, gal kažką konkrečiau man patarsite, mamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dramblys @ 2011 10 01, 11:08)
perskaičiau visą temą ir vistiek sunku apsispręsti... flokati,feretti, merkys.. net nežinau į kurios firmos antklodes verta kreipti dėmesį. noriu  mažiukui - vilnonės, bet ne pačios storiausios - vidutinės,ir ne pačios brangiausios, gal kažką konkrečiau man patarsite, mamos smile.gif

Pabandyk pažiūrėti Litekso produkcijos Kaune yra, kaip kituose miestuose nžn. Jie gamina ir vilnonius pledus. Aš savo vaikus, kai dar buvo kūdikis pirkau atraižų, dar ir dabar miega, šiltas, lengvas, plonas. Beje, iš gydytojų esu ne kartą girdėjus, kad neklot vaiko šiltai. Pagal juos 18-19 laipsnių... blink.gif nu man pačiai šalta, bet kiek pastebėjau, kai vėsiau vaikas užklotas - geriau miega thumbup.gif
Atsakyti