Įkraunama...
Įkraunama...

Preparatai lieknėjimui

Sveikos,
Ir as girdejau reklama, bet kazkaip tokia labai persama, nesijausciau saugi taip uzsakydama sad.gif
Juolab, kad realu sumazinti svori 3-4 kg per menesi ir nepakenkti organizmui..
Isigijau patarta drauges Triju rusiu Juros dumbliu kapsules, kurios siek tiek apetita mazina, aktyviai degina riebalus ir turi butinu elementu organizmui.. Vartoju jau dvi savaites, ka galiu pasakyti, savijauta tikrai pagerejo, valgau maziau ir nesinori i save kisti visokio sudo. Pirma savaite vos svarstykliu nesulauziau tikedamasi rezultato, bet po dvieju jau - 1,5 kg smile.gif Na parasysiu kaip seksis toliau..
Atsakyti
O gal kam teko bandyti Chito-Slim maisto papildus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 15 liepos 2012 - 13:32
viskas yra nesąmonė,trumpalaikis efektas. numečiau per 4 mėn 8 kg visiškai nesikankindama. pakeičiau valgymo įpročius,to,ką mėgdavau ir kas buvo nesveika ieškojau tam pakaitalų, seku maždaug parduotuvėj koks kaloringumas ir angliavandenių kiekis ir bent po 5 min sporto per dieną. ir neataugo nei kiek. baisiausia yra nevalgyti,valgyti maistą,kuris yra nereikalingas. nes anksčiau tai...ai,atrodo kas čia yra varškės sūrelis su šokoladu ar kokia užpilama sriubytė.dar labai svarbus aplinkinių palaikymas.. smile.gif bet preparatai visi tai yra blogis smile.gif svarbu pakeisti bjaurius "cepeliniškus" įpročius smile.gif
Atsakyti

Kiek yra visoms tekusioms girdėti apie visokius stebuklingus lieknėjimo preparatus,tikrai daug.Bet ar kam padėjo tos piliulės?Juk nieko nebus jokio rezultato jei mes nekeisim savo valgymo įpročių.Tikrai nemanau kad yra kažkas stebuklingo,išgėrei tatletę ir jau lieknėji.Pati esu išbandžiusi ne vieną preparatą ir koks rezultatas-0.Jei tik suimu save į rankas paskaičiuoju kalorijas,vakarais pasistengiu nevalgyt,ir rezultatas yra.Pati sau pripažinau kad nieko nedarant tik geriant tabletes,nieko nepakeisi.Reikia atrasti valios kartais ir pasportuoti,ir maistą koreguoti,jokia piliulė už mus tai nepadarys.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norejau suzinoti gal kuri naudojat Chili Burn N60? Labai daug informacijos perskaiciau internete apie si papilda, uzkabino ax.gif siandien pirma diena kaip geriu tai po pirmu dvieju rytiniu tableciu pyle prakaitas iki pat vakaro, isgeriau ir vakarine porcija tai pilvas burzgia urzgia unsure.gif (parasyta kad 2sav. reikia gerti po 4tab ryt/vakare po dvi) Gal kuri vartoja ilgesni laika ar baige vartot? kokie jusu atsiliepimai? help.gif
Atsakyti
sveiki,gal kas girdejot apie kaz kokius kokteilius? jie gana brangus bet veiksmingi sako,as pati negaliu atsikratyti virssvorio,noriu pameginti su preparatais,o jau kada paseksiu rezultata tai tada jau keisiu gyvenimo buda ir maista,nes dabar be stebuklingiu piliuliu sis procesas ilgas,ir reikia kantrybe tureti. gal kas girdejote parasykite prasau,cia arba i az.
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2010 06 07, 07:32)
sveiki,gal  kas  girdejot  apie  kaz  kokius  kokteilius? jie  gana  brangus  bet  veiksmingi sako,as pati  negaliu  atsikratyti  virssvorio,noriu  pameginti  su  preparatais,o  jau  kada  paseksiu  rezultata  tai  tada  jau    keisiu  gyvenimo  buda  ir  maista,nes  dabar  be  stebuklingiu  piliuliu  sis  procesas  ilgas,ir  reikia  kantrybe  tureti. gal  kas  girdejote  parasykite  prasau,cia  arba  i  az.

sveiki suzinojau pavadinima NL STAR. KOKTEILIAI,KAS BANDE AR GALI KA PAKOMENTUOTI?
Atsakyti
Vartojau CEFAMADAR pries kelerius metus. Prisimenu tik tiek, kad po savaites vartojimo padidejo apetitas, norejosi valgyti viska is eiles. blink.gif
Veliau apetitas sumazejo, bet svorio numesti nepavyko schmoll.gif
Nepatarciau pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geraa nuotaika @ 2010 05 21, 21:11)
Manau, kad vadinasi Slimball blush2.gif

ar kas nors juos bande vartoti?
Atsakyti
O ar teko girdeti apie ayurslim? smile.gif neseniai buvo Lietuvoje, bet dabat nebera, nei vienoje vaistineje kiek ieskojau neradau, bet jie sudaryti is indisku zoleliu, sako, kad veiksminga.
Atsakyti
gal kas meginot tuos oriflaminius kokteilius natural balance vadinas, kazin ar ju skonis neslykstus ir ar yra koks poveikis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2010 06 08, 11:39)
sveiki  suzinojau  pavadinima  NL  STAR. KOKTEILIAI,KAS  BANDE  AR  GALI  KA  PAKOMENTUOTI?

Kiek domejausi nera papildo lieknejmui g.gif yra tik organizmo valymui,senejimo profilaktikai.O tokio kuris mazintu apetita,ar kaip kokteilis vietoj maisto nera,ar as klystu?Gal Jus daugiau info turite?
Atsakyti