Įkraunama...
Įkraunama...

Preparatai lieknėjimui

sveikos,

as sian nusipirkau DIETRIM, na ziuresiu, kaip cia seksis man...

kazkiap mazai atsiliepimu radau , bet vistiek susigundziau smile.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Landziojau po supermama ir radau si puslapi - galvoju pasidalinsiu ir as siokia tokia info. Radau toki produkta BAOBABLIFE (drauge uzrode) - naudoju jau savaite ir zinokit rezultatai visai neblogi. Jo aprasyme rasoma - yra natūralus apetito reguliatorius, slopina alkio jausmą ir sukelia sotumo jausmą....aisku ten dar daug visko prirasyta... bet is tikruju taip ir yra - isgeri stikline ir ilgai dar nesinori listi i saldytuva ax.gif

Gal dar kas yra ji vartojes - parasykit kaip jums?
Atsakyti
isgeriau vakar bevalgant vakariene 4kapsules DIETRIM. taip buvo parasyta ant pakuotes, isgerti pagrindinio valgio metu 4 kapsules. taip ir padariau. po kiek laiko pasiemiau ta viena tableciu lapeli paskaiciuoti kiek vienam lapelyje yra. apverciu ji kita puse , o ten parasyta, kaip gerti tabletes. per diena reikia isgerti 4 tabletes skliausteliuose (2 pavalgius pietus ir dar 2 po vakarienes.) aisku ten buvo parasyta ne lt kalba, o angliskai. blem galvoju gal per daug isgeriau vienu metu, ai poto galvoju dzin gal nenumirsiu. praejus pora valandu po isgerimo sirdis galvojau man issoks, akyse pradejo raibuliuoti.uzmigau gal tik apie 3 ryto.

pasipiktinau vertimu... ir iistikruju tai visu vaistu vartojimo instrukcijos yra isverstos blogai, pati esu verteja ir man pyktis ima kai isvercia isvis ne i tema...

baisu man sian vel gerti tas kapsules biggrin.gif
Atsakyti
O as kazkaip uzsikabinau ant tokiu zaliu tableciu NEOSLIM. Gal ka nors zinote apie tai , ar gal kam teko vartoti?Nepilnai perskaiciau temele, gal dar rasiu ka ax.gif
Atsakyti
neoslim geriau 2 kursus,nauda nuline,taip pat ir visoms mano pazistamoms,kurios isbande tas zalias piliules,taigi geriau nesusigundyt,nes paskui sunku bus ju atsisakyt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inqusiux: 03 rugsėjo 2010 - 16:25
Nusipirkau Slimball..
Turėčiau nenorėt valgyt, bet atrodo, kad dar labiau noriu... Beje, jos turėtų išsipūst kaip balionas skrandyje, tai aš sugalvojau patikrint: įmečiau kapsulę į stiklinę vandens.. Išpurto šiek tiek ir viskas - na, pasidarė mažojo pirštelio storio ir kokio 1,5 - 2cm ilgio..
Gal skrandžio sultys geriau tuos balionus pučia? g.gif
Kas nors bandėt šitas kapsules?
Atsakyti
Papildas fazeolaminas blokuoja angliavandenius skaidantį fermentą, todėl organizmas pasisavina mažiau kalorijų. Dažnai šis vaistas rekomenduojamas tiems, kurie negali atsisakyti greito maisto ir valgyti mažiau daug krakmolo turinčių bulvių bei bandelių.
Atsakyti
o man patiko lieknėti akupunktūros pagalba, per 2 savaitės 5 kg nėra drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2010 09 06, 10:23)
o man patiko lieknėti akupunktūros pagalba, per 2 savaitės 5 kg nėra drinks_cheers.gif

O kaip cia taip? g.gif Pirma karta girdziu
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2010 09 06, 11:23)

Gal yra mamu dar bandžiusių akupunktūrą ir galėtų papasakoti plačiau, nes aš pabandžiau paskambinti į Medikanos centrą, Klaipėdoje tai ten akupunktūristas pasakė, kad nesamonė, labai daug darbo, o rezultatas kokie 1-2 kg, neapsimoka.
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2010 10 14, 18:57)
Ne, netaip mane supratote, akupunktūristas man pasakė, kad iš vis neapsimoka net pradėti, atseit nepadeda arba padeda labai minimaliai, kaip išsireiškė daug darbo, o naudos jokios, todėl ir klausiu  g.gif

na nežinau bet man va padėjo jau iš viso -9 kg.Nors kai ėjau į tą procedūra mane irgi patikino kad labai minimaliai.O aš buvau išsitikinusi kad padės, nes mano kaiminė irgi taip numetė apie 15 kg
Papildyta:
QUOTE(waidamigle @ 2010 10 19, 13:13)
tai gal isduosit paslapti, kaip tie kg dingo  ax.gif  laaabai jau idomu  bigsmile.gif

yra geras rusiškas posakys."Nado menše žrat" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal kas nors bandete gerti "idealus svoris" ?
Atsakyti