Įkraunama...
Įkraunama...

Preparatai lieknėjimui

QUOTE(gozė @ 2008 01 18, 21:35)
o kas ką žino apie Forever Living preparatus  kūno svoriui sumažint.
Perkasi mano ,viena artimiausiu draugiu...pati nebandžiau,tai nieko jai patart negaliu...norėčiau nuomonių.... 4u.gif

Sveiki 4u.gif, aš sunaudojau,kankinaus mėnesį ir tik -1 kg. g.gif
Atsakyti
Kasijos(senos) ekstraktas - vidurius laisvinantis poveikis (ir tikimybe susirgti tiesiosios žarnos vežiu), beržo lapai ir dirvenis - šlapimą varantys, pupelių ankštys - medžiagų apykaitą greitinančios.
Atsakyti
SVeikute, 4u.gif

Nusprendziau ir as pasidalinti savo patirtimi. Nezinau kas man dabar pasidare, bet papildu lieknejimui turiu daugybe, uzsikreciau sia liga.
Na tiesa sportuoju 4-5 kartus per savaites treniruokliu saleje, sportuodama vartoju L-Karnito gerimuka, tad jegu daugiau ir riebaliukai geriau dega. Kiekviena diena geriu vitaminus, zuvu taukus, pradejau dar gerti Lectina - sako jis mazina riebalu isisavinima, chroma - kad galeciau atsispirti savo numyletiems saldumynams, fazeolamina geriu - jis surisa angliavandenius, suvalgius dingsta 400 kcal. Dar ir CLA 1200 akcija vyksta euro vaistineje, tai kaip nenusipirksiu. O kad maziau suvalgyciau pries valgi isgeriu ananasu-greupfrutu ekstrakto tableteles, kurios bringsta skrandyje.
O svarbiausia, kad visi naudojami papildai yra naudingi visam organizmui, stiprina plaukus ir nagus, skaistina oda, oda tampa lygesne ir ne tokai riebi, padeda sumazinti choresterolio kieki kraujyje, suteikia energijos, profilaktika pries kepenu ligas, kraujagysliu uzkalkejimus, stiprina sirdele, sureguliuoja kraujospudi ir pan.
O dabar reik paziuret ar atsikratysiu nereikalingu 3-5 kg ir ar raumeniukai ant pilvo isryskes...
Gal kas turi panasios patirties smile.gif
O jei kas turit klausimu teiraukites, daug apie visa tai prisiskaiciau ir pasidomejau smile.gif
Atsakyti
Ar kas bandėt Lieknejimo formule-4, nes visur praieškojau neradau, turiu šiuos vaistukus tik galvoju ar vartoti? Nesu labai stora, tik pilvas kaip pas nieščia, o čia rašo, kad sutvarko virškinimą, tai gal geri?
Atsakyti
Sveikutes,paskutiniu metu vis kirba nusipirkt Guvitali,bet pies tai noreciau zinot ar kuri isbandet. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jusrob: 21 vasario 2008 - 08:11
Jau koki menėsį geriu Guvitali, bet daugiau del kitų jo savybiu, o ne del svorio. Nepasakyčiau kad nuo jo galima numesti svori, bet palaikyti galima. Jaučiu kad pagerėjo medžiagų apykaita. Viena pažystama su juo šiek tiek sukudo. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri žino ką nors apie SlimBall, šiandien vartydama žurnalą žmonės užmačiau, mane vis vilioja doh.gif Skaičiau užsienio saituose, kad tipo padeda, gal kuri esate išbandžius? g.gif
Atsakyti
Laba
Geriu Guvitali dar tik pora savaičių,bet veido būklė pagerėjo,paspartėjo medžiagų apykaita.
Mano mama guvitali geria jai pusmetis tai nežinau ar čia sutapimas bet pametė kg.ir taip sakė jaučiasi geriau.
Atsakyti
paieskojau info apie slim ball, siaip daugiausia tik klausiama, bet atsakymu nelabai, matyt rimtai naujas bajeris. bet vienoj vietoj radau, akd mergina nusipirkusi jau pries 2 savaites, tai jokio apetito sumazejimo nepajaute, tai paskui pabande ta piliule vandenyj istirpinti, tip opagal instrukcija ji ten ziauriai daug kartu, bene 50 isrinksta, padideja, ale toj stiklinej sake vos 2 kar padidejo.
o dar vienoj vietoj kazkoks protingas ciuvakas parase, kad ten sudedamosios dalys kaip ir normalios, bet tokius pat dalykus galima sproto pardese isigyti, tik uz zymiai pigiau ir vartoti tokiomis dozemis kaip priklauso, o ten lygtai per mazia tu papildu. zodziu ten angliski saitai, tai tas ciuvas taip protingai su terminais parase, tai as pazodziu nesupratau ,tik esme buvo - nepirkti lotuliukas.gif
zodziu vos nesisigundziau pinigus ismesti. o siaip gi galima net vaistinese ko nors panasaus nusipirkti, kokteliai visokie buna, bus bent jau patikimai
Atsakyti
man labai butu idomu suzinoti ka manom apie siuos papildus REDUKTION ir BODYSHAPE. gal kas naudojot juos? koks poveikis? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kokie atsiliepimai apie Speed Draineur?
Atsakyti
Merginos, gal kuri naudojot KILOKILLER?
Atsakyti