Įkraunama...
Įkraunama...

Preparatai lieknėjimui

QUOTE(Unera @ 2012 09 20, 22:05)
nu kodel jie taip lengvai prilimpa ir taip sunkiai nukrapštomi user posted image

nezinau, galetu greit ir nukrist,kaip prilimpa doh.gif .Tik tam reikia labai daug pastangu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(me***ta @ 2012 09 12, 22:49)
sveikutes 4u.gif  ar kas nors bandete Weight Loss? labai laukiu nuomoniu ax.gif

Šiandien pristatė smile.gif Taigi vienos dienos mažoka, kad galėčiau įvertinti jo gėrį ar blogį ax.gif Bet vėliau pasidalinsiu įspūdžiais ir rezultatais, jei tokių bus biggrin.gif . Nors apetitas sumažėjo jau po pirmos tabletės, matyt tos skaidulos išsipūtė ir užpildė skranduką wink.gif Užsisakiau aklai tuo papildu netikėdama, gal net labiau dėl eksperimento... nes jų pačių pateikti komentarai apie produktą man pasirodė truputuką, o gal ir daugiau, paklastoti, papyškinti suinteresuoto žmogaus, tačiau sudėtis neišgąsdino-natūralūs produktai, bent jau patys taip deklaruoja.... tik vat neradau patikimos info dėl vienos sudedamosios....gal kuri žinosit kas tai galėtų būti- (indem HCA ). Tikiuosi tai ne koks nuodas g.gif
Dar įdomiai pasirodė, kad paskambino vyrukas atseit patikslinti duomenis, bet išties tai su tikslu įbrukti dar vieną pakuotę ale su akcija...nesusiprotėjau paklausti...gal jie išanksto žino kad nesuveiks ir nenukris toks stulbinamas kiekis svorio , kad iškart dvigubą dozę nori įsiūlyti biggrin.gif Bet ir geriau būtų jei kristų lėtai, t.y. kad tie komponentai sujudintų medžiagų apykaitą. Po savaitės ar dviejų pradėsiu lankyt sporto klubą, pasimankštinti nepersistengdama, tai turbūt negalėsiu pasakyti ar weight loss veikia kaip preparatas apie kurį jau seniai svajoju- guli, ryji ir nesportuoji, o svoris tirpsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciux @ 2012 09 20, 19:49)

drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif Taip ir yra, nes pavalgai koki menesi daugiau,tai ir tui tuos 3-5 kg uzsidejes doh.gif

Ir menesio nereikia schmoll.gif Man uztenka savaitgalio lotuliukas.gif gero savaitgalio lotuliukas.gif (labai jau megstu uzkandziauti,nu ir t.t.) biggrin.gif

QUOTE(Unera @ 2012 09 20, 20:05)
nu kodel jie taip lengvai prilimpa ir taip sunkiai nukrapštomi

Todel,kad greit privalgomi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 09 21, 08:11)
1.Ir menesio nereikia  schmoll.gif Man uztenka savaitgalio  lotuliukas.gif gero savaitgalio  lotuliukas.gif (labai jau megstu uzkandziauti,nu ir t.t.)  biggrin.gif
2.Todel,kad greit privalgomi  lotuliukas.gif

1.man per savaitgali uzsideda 1kg

2. drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 09 20, 17:33-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 09 20, 17:33)
Gal kam teko susidurti ar yra kokiu preparatu, kuriuos galima vartoti maitinancioms ?

Paskaitykite apie L-Carnitina.
Atsakyti
QUOTE(Rewilja @ 2012 09 21, 20:48)
Paskaitykite apie L-Carnitina.

Jis man absoliuciai nepadejo doh.gif ,isgeriau 2 pakuotes , t.y. 2 litrus skysto L-Carnitino. Ir geriau sportuojant blink.gif .Tikrai nepatariu ju gerti. Kiek paskui skaiciau atsiliepimu, tai reikia gerti ji minimum 6 menesius. O,kai nustoji gerti,tada greitai viskas gizta dvigubai.Paskui gailejausi,kad pries pirkdama nepasiskaiciau komentaru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciux @ 2012 09 21, 21:51)
Jis man absoliuciai nepadejo doh.gif ,isgeriau 2 pakuotes , t.y. 2 litrus skysto L-Carnitino. Ir geriau sportuojant blink.gif .Tikrai nepatariu ju gerti. Kiek paskui skaiciau atsiliepimu, tai reikia gerti ji minimum 6 menesius. O,kai nustoji gerti,tada greitai viskas gizta dvigubai.Paskui gailejausi,kad pries pirkdama nepasiskaiciau komentaru doh.gif

Tiesą pasakius aš L-Carnitino nevartojau,tik papilduose, kuriuos dabar geriu jo yra, tačiau apie jį paskaičius taip ir norisi to "dieviško gėrimo" smile.gif
Citata iš www.vitamin.lt:
"Pagrindinė L-karnitino metabolizmo funkcija yra riebalų oksidacijos stimuliavimas, todėl riebalai yra sudeginami ir neleidžiama jiems kauptis. Dėl to neatsiranda viršsvorio. Jis taip pat yra raumenų energijos šaltinis. Taigi, L- karnitinas yra geras maisto papildas, kuris degina riebalus, suteikia energijos raumenims ir neleidžia kauptis riebalams."
Matyt todėl tie nepageidaujami kg vėl pradeda klijuotis dėl to, kad nebevartojant L-carnitino, jo mūsų organizme pasigamina nepakankamai. Pašalinio poveikio jis neturi, taigi galima vartoti jį ir ilgiau, padaryti pertraukėlę ir vėl vartoti, nors, aišku, finansiškai tai palengvina piniginę, ypač jei pirkti skystą ir geros kokybės.
Atsakyti
KA PASAKISIT APIE KILO TRIM? GAL KAS BANDE?
KOKIE BUTU ATSILIEPIMAI
Atsakyti
QUOTE(Rewilja @ 2012 09 22, 20:59)
Tiesą pasakius aš L-Carnitino nevartojau,tik papilduose, kuriuos dabar geriu jo yra, tačiau apie jį paskaičius  taip ir norisi to "dieviško gėrimo" smile.gif
Citata iš www.vitamin.lt:
"Pagrindinė L-karnitino metabolizmo funkcija yra riebalų oksidacijos stimuliavimas, todėl riebalai yra sudeginami ir neleidžiama jiems kauptis. Dėl to neatsiranda viršsvorio. Jis taip pat yra raumenų energijos šaltinis. Taigi, L- karnitinas yra geras maisto papildas, kuris degina riebalus, suteikia energijos raumenims ir neleidžia kauptis riebalams."
Matyt todėl tie nepageidaujami kg vėl pradeda klijuotis dėl to, kad nebevartojant L-carnitino, jo mūsų organizme pasigamina nepakankamai. Pašalinio poveikio jis neturi, taigi galima vartoti jį ir ilgiau, padaryti pertraukėlę ir vėl vartoti, nors, aišku, finansiškai tai palengvina piniginę, ypač jei pirkti skystą ir geros kokybės.

Bet istisai ji naudoti kazkokia nesamone doh.gif ir brangus jis. Jei nebegersi,greit viskas gris atgal verysad.gif ,nes daug moteru ir merginu tai patyre,tik reikia pasiskaityti atsiliepimu visur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(power_for_ever @ 2012 09 12, 15:22)
Draugė irgi natūralios priemonės ieškojo, tai šiuo metu Obesimed Forte geria. Aš niekad nesu bandžius kažkokių priemonių papildomų lieknėjimui, bet jaučiu irgi bandysiu, nes vien savo pastangom niekaip nepajudu iš vietos - tik kiek prisilaikau ir vėl nutrūkstu...

Tikriausiai visos čia atėjome ieškoti veiksmingos pagalbinės priemonės, nes n kartų nepavyko susilaikyti - tai prieš saldumynus, tai svečiuose, tai po kokios dietos... Lauksiu atsiliepimų apie Obesimed Forte sudėtis kiek žiūrėjau natūrali, alergenų nėra, jeigu bus rezultatai, manau, prisijungsiu... ax.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau, kad giriate zalia kava, bandziau paieskoti ir pamaciau, kad ju yr labai daug rusiu. Patarkit kokia issirinkti smile.gif Kokios kavos jums dave efekta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saules_zuikis @ 2012 09 25, 10:31)
Tikriausiai visos čia atėjome ieškoti veiksmingos pagalbinės priemonės, nes n kartų nepavyko susilaikyti - tai prieš saldumynus, tai svečiuose, tai po kokios dietos... Lauksiu atsiliepimų apie Obesimed Forte sudėtis kiek žiūrėjau natūrali, alergenų nėra, jeigu bus rezultatai, manau, prisijungsiu...  ax.gif

Aš su savo antsvoriu kovoju, bet tuščiai. Nebenoriu daugiau kankintis su dietom, idomu, kaiptas preparatas, ar veiksminga bus
Atsakyti