Įkraunama...
Įkraunama...

Sulsenos pašaliniai poveikiai

Aš taip pat pastebėjau kad tik panaudojus Sulsena man pradėjo stipriai slinkti plaukai.Nenaudoju jokių plaukų formavimo priemonių, jokių džiovintuvų, fenų ir pan. Tik plaukus stiprinantį šampūną.
Visą žiemą gėriau Fitoval. Plaukai buvo atsigavę ir nebeslinko...o labai stipriai atauginėjo. Tik panaudojau Sulsena - kuokštais slenka...visur vien plaukai, lovoje, vonioje, ant rūbų. doh.gif
Atsakyti
Iš karto, po naudojimo pradėjo lb slinkt plaukai. Antrą kartą jau nesitepiau doh.gif
Atsakyti
teko naudoti, bet salutinio poveikio nepajauciau smile.gif tik mane erzindavo kvapas todel nustojau naudoti smile.gif
Atsakyti
viena syki naudojau, bet kad plaukai slinktu del jo tai abejoju, planuoju vel pabandyti
Atsakyti
man vienintelis kas netiko tai baisiai slykstus kazkoks kvapas, nu jau tikrai nekoks smile.gif
Atsakyti
kaip keista - man kirpėja rekomendavo naudoti sulsena būtent nuo plaukų slinkimo.. Man jie pastoviai slenka, bet naudojant daugiau slinkti tikrai nepradėjo..
Atsakyti
mano labai issausejo, todel nustojau sulsena naudoti, pradejau solfex su siera is dikson firmos, labai geras rezultatas
http://www.dikson.lt...logas=on&p_id=1

Atsakyti
Aš naudojau nuo pleiskanų, plaukai slinkti nepradėjo.
Ir kvapas jos visai nebaisus, nors esu jautri kvapams.
Atsakyti
Naudojau, ir dbr dar kartais profilaktiškai nusiperku. Kvapas tai toks....specifinis biggrin.gif bet jokio šalutinio poveikio, tik teigiami. Neradau nieko geriau nuo pleiskanų ir šiaip odai lb gerai. Gal tiesiog reikia su juo nepersistengti, naudoti pagal instrukciją ir tik galvos odai bei nepamišrt kaip reikiant išskalauti. .. g.gif
Atsakyti
o man patinka pasidarau kaip kauke pries plovima,oissplovus tai beveik ir kondicionieriaus nereik plaukai minksti ir svelnus.
Atsakyti
man tai labai plaukų spalva nublunka, „ išėda “ dažus, šiaip atradau nr. 1 priemonę nuo pleiskanų, nors jau netikėjau, kad tokia gali būti, ir pirkau skeptiškai nusiteikus, bet man padėjo iškart tokia yra rusų linija 911 visokių tepalų jie turi ir tame tarpe šampūną nuo pleiskanų, po dviejų kartų jau nebeturiu šios bjaurasties ax.gif
Atsakyti
Man jokių pašalinių poveikių nepasitaikė, nors ir ilgiau palaikydavau. Kvapas irgi visai nieko, o išsiplovus plaukai labai minkštučiai ir švelnūs thumbup.gif
Atsakyti