Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip apsirengę miega jūsų vyrai?

Maniskis labai megsta miegoti visas nuogas blush2.gif O man nepatogu schmoll.gif As priesingai visada miegu su apatinem kelnaitem ir lengvais naktinukais (tik be liemeneles) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2007 05 27, 16:51)
megztinis-kaip as supratau tai grazus kailiukas kuris dengia juo kuna

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif teisingai
Atsakyti
miega su apatiniais ir dar sortais iki keliu ir neleidzia ju nuimti, nzn ka daryti... g.gif o jei pabandau doh.gif
Atsakyti
o maniskis miega nuogas thumbup.gif o as tai jau taip pat pripratau nuoga miegot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacrima @ 2007 06 04, 18:06)
miega su apatiniais ir dar sortais iki keliu ir neleidzia ju nuimti, nzn ka daryti... g.gif o jei pabandau  doh.gif

o tu pabadyk ji nurengti svelniai, be staigiu judesiu ax.gif ir leisk jam padaryt tau ta pati wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laiskai: 05 birželio 2007 - 11:19
QUOTE(laiskai @ 2007 06 05, 11:16)
o tu pabadyk ji nurengti svelniai, be staigiu judesiu  ax.gif  ir leisk jam padaryt tau ta pati  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
manasis dazniausiai su triusikeliais miega arba nuogas smile.gif

man tai miegot jis gali nuogas, bet kai vaiksto po namus ryte ir maskatuoja savo turtais tai nezinau... liepiu jam pridengt. o jis sako o kas bus, gal zaibas trenks i ta vieta lotuliukas.gif
Papildyta:
bet nieko, tuoj nupirksim jam chalata smile.gif myliu chalatus! ir vyrus su chalatais, labai zavu tongue.gif
Atsakyti
Maniskis ziema vasara su maikute miega ir triusikais. Negali be jos, kaip vaikas be soskes smile.gif
Zodis - PIZAMA, jo zodyne neegzistuoja. Karta nupirkau, padejau po eglute ir likau nesuprasta doh.gif
Na nebent po gero sexo...tada jau nuogut nuogutelis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(saturno_sesely @ 2007 06 05, 13:24)
manasis dazniausiai su triusikeliais miega arba nuogas smile.gif

man tai miegot jis gali nuogas, bet kai vaiksto po namus ryte ir maskatuoja savo turtais tai nezinau... liepiu jam pridengt. o jis sako o kas bus, gal zaibas trenks i ta vieta  lotuliukas.gif
Papildyta:
bet nieko, tuoj nupirksim jam chalata  smile.gif  myliu chalatus! ir vyrus su chalatais, labai zavu tongue.gif

Gera minti davei, gal ir man reiks pabandyti, nes iki siol neturi smile.gif
Atsakyti
Apie pizamas, atsimenu viena toki vyruka, kuris mane pasikviete i ramantiska savaitgali ir atsigule i lova su pizama:)))))))))
lyg siol negaliu pamirsti:)))))
Atsakyti
QUOTE(Gintare Gintarine @ 2007 06 08, 13:53)
Apie pizamas, atsimenu viena toki vyruka, kuris mane pasikviete i ramantiska savaitgali ir atsigule i lova su pizama:)))))))))
lyg siol negaliu pamirsti:)))))

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na ir kaip savaitgalis?tikiuosi toliau viskas gerai buvo, ar dar kuo nustebino?
Atsakyti
QUOTE(Lacrima @ 2007 06 10, 22:20)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na ir kaip savaitgalis?tikiuosi toliau viskas gerai buvo, ar dar kuo nustebino?

Stilis cia smile.gif Tylu ramu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2007 06 05, 11:24)
man tai miegot jis gali nuogas, bet kai vaiksto po namus ryte ir maskatuoja savo turtais tai nezinau... liepiu jam pridengt. o jis sako o kas bus, gal zaibas trenks i ta vieta  lotuliukas.gif

a kas čia tokio? mes dar kol vaikų neturime ir kai taip karšta, tai tik nuogi ir vaikštome po namus... ax.gif
Atsakyti