QUOTE(Kam @ 2007 05 27, 16:51)
megztinis-kaip as supratau tai grazus kailiukas kuris dengia juo kuna
miega su apatiniais ir dar sortais iki keliu ir neleidzia ju nuimti, nzn ka daryti...
o jei pabandau
QUOTE(Lacrima @ 2007 06 04, 18:06)
miega su apatiniais ir dar sortais iki keliu ir neleidzia ju nuimti, nzn ka daryti...
o jei pabandau 
o tu pabadyk ji nurengti svelniai, be staigiu judesiu
QUOTE(laiskai @ 2007 06 05, 11:16)
o tu pabadyk ji nurengti svelniai, be staigiu judesiu
ir leisk jam padaryt tau ta pati 
manasis dazniausiai su triusikeliais miega arba nuogas 
man tai miegot jis gali nuogas, bet kai vaiksto po namus ryte ir maskatuoja savo turtais tai nezinau... liepiu jam pridengt. o jis sako o kas bus, gal zaibas trenks i ta vieta
Papildyta:
bet nieko, tuoj nupirksim jam chalata
myliu chalatus! ir vyrus su chalatais, labai zavu
man tai miegot jis gali nuogas, bet kai vaiksto po namus ryte ir maskatuoja savo turtais tai nezinau... liepiu jam pridengt. o jis sako o kas bus, gal zaibas trenks i ta vieta
Papildyta:
Maniskis ziema vasara su maikute miega ir triusikais. Negali be jos, kaip vaikas be soskes
Zodis - PIZAMA, jo zodyne neegzistuoja. Karta nupirkau, padejau po eglute ir likau nesuprasta
Na nebent po gero sexo...tada jau nuogut nuogutelis
Papildyta:
Gera minti davei, gal ir man reiks pabandyti, nes iki siol neturi
Zodis - PIZAMA, jo zodyne neegzistuoja. Karta nupirkau, padejau po eglute ir likau nesuprasta
Na nebent po gero sexo...tada jau nuogut nuogutelis
Papildyta:
QUOTE(saturno_sesely @ 2007 06 05, 13:24)
manasis dazniausiai su triusikeliais miega arba nuogas 
Papildyta:
myliu chalatus! ir vyrus su chalatais, labai zavu 
Papildyta:
Gera minti davei, gal ir man reiks pabandyti, nes iki siol neturi
QUOTE(Gintare Gintarine @ 2007 06 08, 13:53)
Apie pizamas, atsimenu viena toki vyruka, kuris mane pasikviete i ramantiska savaitgali ir atsigule i lova su pizama:)))))))))
lyg siol negaliu pamirsti:)))))
lyg siol negaliu pamirsti:)))))
QUOTE(Lacrima @ 2007 06 10, 22:20)
Stilis cia
QUOTE(saturno_sesely @ 2007 06 05, 11:24)
a kas čia tokio? mes dar kol vaikų neturime ir kai taip karšta, tai tik nuogi ir vaikštome po namus...