Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip apsirengę miega jūsų vyrai?

maniskis miega visad nuogas blush2.gif o man priprasti dar neiseina, pabundu nakti ir ieskau naktinuku biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis,tai wisada nuogas nes taip jam maloniau prisiglausti kunu prie kuno. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2007 06 05, 11:24)
man tai miegot jis gali nuogas, bet kai vaiksto po namus ryte ir maskatuoja savo turtais tai nezinau... liepiu jam pridengt.

Ir as nesuprantu - kas cia tokio. Mes tai miegam nuogi ir po namus vaikstom nuogi.. O kai vaiksto ir "maskatuoja" - nuostabu - taip tik dazniau galima isprovokuot sexa blush2.gif
Atsakyti
dazniausiai nuogas.. ax.gif
Atsakyti
Kokia buciau laiminga, jei maniskis miegotu nuogas. O dabar...be maikutes negali! Jei ir uzmiega nuogas, ryte randu jau apsirengusi doh.gif
Atsakyti
nuogutis miega blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Maniškis anksčiau miegodavo su triusikais ir su kojnėm lotuliukas.gif
Kartais marškinėlius pati turiu nurengti blush2.gif
Atsakyti
Maniskis nuogas wub.gif Ir tyte vaiksto po namus "grozybem" maskatuodamas, tiesa pasakius man tai labai patinka ax.gif
Atsakyti
Maniskis taip pat dazniau nuogas, na nebent saltais ziemos vakarais kokius triusikelius uzsideda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lelytia @ 2007 07 03, 21:35)
Maniškis anksčiau miegodavo su triusikais ir su kojnėm  lotuliukas.gif
Kartais marškinėlius pati turiu nurengti  blush2.gif

lotuliukas.gif o kam kojinės, kojom šalta?

mes dabar ir be nieko, vasara karšta, o be to dar kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 07 03, 22:37)
Maniskis nuogas wub.gif Ir tyte vaiksto po namus "grozybem" maskatuodamas, tiesa pasakius man tai labai patinka ax.gif

drinks_cheers.gif ,pas mum taip pat budavo iki vaiko gimimo wub.gif
Visada miega nuogas,tik ryte trusus apsimauna....Mes turim vaika wub.gif
Atsakyti
Visada su triusikėliais miega...Aš pati anksčiau mėgdavau nuoga miegoti, o po vaiko gimimo teko pratintis naktinukus rengtis..
Atsakyti