Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip apsirengę miega jūsų vyrai?

Nuogas. Ir man neleidzia apsirengusiai miegoti.
Atsakyti
Gerai, mergaites smile.gif
Pasakykit man, kaip pripratink vyra miegoti be trumpikiu ir maikuciu?
Vaikuciu dar neturim, tad nera nuo ko sleptis, o jis, kaip koks uzsispyres ozys. Ne ir viskas! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Niune @ 2006 10 23, 20:17)
bano brangiausiajam patinka kai abu miegam nuogi, jie tiesiog dievina jaust vienam kito kuna  wub.gif

mes irgi wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2008 02 07, 06:33)
Gerai, mergaites smile.gif
Pasakykit man, kaip pripratink vyra miegoti be trumpikiu ir maikuciu?
Vaikuciu dar neturim, tad nera nuo ko sleptis, o jis, kaip koks uzsispyres ozys. Ne ir viskas!  verysad.gif

na, maniskis draugystes pradzioj labai noredavo, kad as nuoga miegociau, paskui kazkaip gaudavosi, kad po smileysex.gif: likdavom abu nuogi... ir taip pripratom, kad iki siol abu nuogi dazniausiai miegam. ax.gif Aisku, turbut, kai bus vaikai, nuogas neprimiegosi tongue.gif o kol kas tai as visada primenu, ka reikia nusimauti pries einant miegot tongue.gif ax.gif , jei pats pamirsta...
mes vasara ir taip namuose kartais nuogi vaikstom... tongue.gif
Atsakyti
abu miegam nuogi,kaip malonu jaust vienas kito kuna wub.gif
Atsakyti
anksciau miegodavo nuogas, db su trumpikemis, nors vasara tai nuogalius jis buna smile.gif
Atsakyti
Maniskis nuogut nuogutelis:-)))))
Atsakyti
mes nuogi miegam blush2.gif wub.gif
einu į lovą su naktinukai sex,bet jie labai greit būna nurengti ax.gif mums smagu nuogiems jausti vienas kito kūnus wub.gif
Atsakyti
Pavydas ima! Negaliu!!!
Atsakyti
Mano brangusis jei tik neužsideda maikutės, tai garantuota sloga iš ryto lotuliukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif mes abu be nieko
Atsakyti
Mums taip pat patinka nuogiems miegoti. As kartais juokauju: kaip eina miegot manasis su trumpikemis as patikrinu kad ne nuogas tai jam i ausi tada visada sakau ERROR ERROR (atseit klaida i lova nepriimsiu). Tai po to jau nuogutis miega blush2.gif
Atsakyti