Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip apsirengę miega jūsų vyrai?

QUOTE(..blondinas @ 2008 02 24, 21:47)
Tiesa ziema dar uzsimaunu vilnones kojines...tokias siltas. Mama per kaledas padovanojo.

tikri vyrai miega be kojniu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(_mira_ @ 2008 02 05, 17:49)
Nuogas. Ir man neleidzia apsirengusiai miegoti.

thumbup.gif pati mieliausia vyro pizama mirksiukas.gif biggrin.gif
nors man patogiau su naktinukais.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bransha: 03 kovo 2008 - 10:32
Maniskis tai miega nuogutelis thumbup.gif . O as pasekiu jo pavyzdziu tik kai buna ziauriai karsta. Siaip miegu su naktinukais , kitaip salta schmoll.gif .
Atsakyti
Mano vyras iprato miegoti nuogas tongue.gif bet jis buvo pradejes skustis,kad jam nakti karsta su manimi smile.gif nakti as kazkaip ikaistu,per nakti issikraunu ir ryte man buna
vesu. doh.gif tai mano vyras nakti prisiglaudzia prie manes,nes iprates miegoti apsikabines,o kita jo puse atklota lotuliukas.gif tai gaunasi vienai jo pusej silta,o kitai vesu ir taip padaryta kuno temperaturos pusiausvyra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jei nuogas miega, tai ir as nuoga smile.gif bet dazniausiai su kelnaitem, o as su lengvute pizama.
Atsakyti
su kelnaitem 4u.gif
Atsakyti
Maniskis miega su kelnaitemis ir "maike" as tai noreciau kad jis miegotu be maikes, nes man labai patinka prisiglausti prie jo silto kunelio ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuogas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skotija @ 2008 03 15, 20:37)

kalbejau vakar su tavo vyru...Jis sake , kad su pizama. Tai kuris is jusu meluojat?
Atsakyti
QUOTE(tas pats blondinas @ 2008 03 15, 20:53)
kalbejau vakar su tavo vyru...Jis sake , kad su pizama. Tai kuris is jusu meluojat?

hm
Atsakyti
QUOTE(tas pats blondinas @ 2008 03 15, 21:53)

meluoja abu biggrin.gif jie miega atskirai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes tai abu miegam nuogi. thumbup.gif
Atsakyti