Įkraunama...
Įkraunama...

Priešmokyklinio ugdymo pedagogai

Visos, dirbančios priešmokyklinio ugdymo pedagogėmis renkasi čia 4u.gif
Dalinkimės darbo gerąja patirtimi. Labai įdomu kaip kiekviena dirbate? Ar planuodamos veiklą naudojatės Vėrinelio programa?
Gal kas turite Naujametinį scenarijų kokį neblogą, niu, žodžiu tikiuos sėkmingo bendravimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, nejaugi čia nėra priešmokyklinukių g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2006 10 24, 12:16)
Na, nejaugi čia nėra priešmokyklinukių g.gif  4u.gif

g.gif
Atsakyti
4u.gif Niu vis dar laukiu, ar čia aš viena tokia Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
Sveika! 4u.gif
Labai gaila, kad priešmokyklinio ugdymo pedagogės "užsikasę", o ir aš nesu viena iš jų. Norėčiau paskelbti adresiuką, kur susikūręs Vilniaus Priešmokyklinio ugdymo konsultantų klubas. Kviečia įsitraukti į veiklą ir kitų miestų priešmok.ugd. pedagoges mirksiukas.gif .
Atsakyti
turiu klausimą: ar Vilniuje įmanoma įsįdarbinti ikimokyklinio ugdymo įstaigoje be pedagoginio išsilavinimo (su kitos srities aukštuoju)?, jei labai nori tokio darbo?
Atsakyti
Manau, kad ne. verysad.gif Nuo 2007-09-01 visi, dirbantys pedagoginį darbą, bet neturintys pedagoginio išsilavinimo, bus atleidžiami iš darbo.
Atsakyti
dėkui klopedija už nuorodikę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 01 09, 18:04)
Nuo 2007-09-01 visi, dirbantys pedagoginį darbą, bet neturintys pedagoginio išsilavinimo, bus atleidžiami iš darbo.

O kazi ar su filologiniu issilavinimu nebutu galima isidarbinti? g.gif
Atsakyti
eiksau,2007 04 15, 22:24
O kazi ar su filologiniu issilavinimu nebutu galima isidarbinti? g.gif
Jei diplome bus parašyta, kad suteikiama pedagogo kvalifikacija, bus galima įsidarbinti, bet ne priešmokyklinio ugdymo pedagoge, o mokykloje lietuvių kalbos mokytoja verysad.gif .
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Gyvenam be problemų?
Aš nesu priešmokyklinio ugdymo pedagogė, bet dažnai susiduriu su tom problemom, kai vaikai turi nemenkų specialiųjų ugdymo (-si) poreikių.
Būtų įdomu sužinoti, ar dėl kokių nors sutrikimų (kalbos, intelekto ir pan.) vaikas, dalyvavęs priešmokyklinio ugdymo programoj, buvo dar metams likęs ikimokyklinėj įstaigoj.
Atsakyti