Įkraunama...
Įkraunama...

Priešmokyklinio ugdymo pedagogai

sveikos, ir aš dirbu priešmokyklinio ugd. pedagoge mirksiukas.gif tik gaila, kad beveik niekas čia nesirenka ir nediskutuoja su darbu susijusiais klausimais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daipa: 19 rugpjūčio 2008 - 15:57
laba diena, tik šiandien radau temą. Aš irgi dirbu priešmokyklinio ugdymo pedagoge jau 10 metų. Pritrūkau įdėjų ką daryti rugsėjo pimą dieną,ieškojau gal ką rasiu ir radau šią temą. Tikrai būtų įdomu paplepėti su kitomis pedagogėmis,gal kas kokią idėją pasakytų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(willmara @ 2008 08 26, 18:39)
laba diena, tik šiandien radau temą. Aš irgi dirbu priešmokyklinio ugdymo pedagoge jau 10 metų. Pritrūkau įdėjų ką daryti rugsėjo pimą dieną,ieškojau gal ką rasiu ir radau šią temą. Tikrai būtų įdomu paplepėti  su kitomis pedagogėmis,gal kas kokią idėją pasakytų?  ax.gif

niu va, tu pritrūkai idėjų, o man tai dar ne per daugiausiai jų yra mano galvelėje ax.gif gal ką patartumėte??? g.gif
Atsakyti
aš dirbu miestelyje, vaikai ateina iš tų pačių šeimų broliai,sesės, tai kiekvienais metais vis ką nors reikia sugalvoti naujo. Kai žinojau visų vaikų vardus, tai klijavom didelę saulę, vaikai savo vargus susirado ir klijavo spinduliukus,o tėveliai ant saulės rašė linkėjimus. Buvau pridarius skraidančių daiktų(aitvarą,debesėlį, saulę,mėnulį), vaikai rinkosi su kuo nori skristi į žinių šalį, suklijavom ant didelio lapo, tai visus metus vaikai vis priėję rodė su kuo jie skrenda. Dar esu degusi žvakutes ant torto,galvojom norus.
Gal ką patarsi man? ax.gif o kur tu dirbi?
Atsakyti
QUOTE(willmara @ 2008 08 28, 08:42)
aš dirbu miestelyje, vaikai ateina iš tų pačių šeimų broliai,sesės, tai kiekvienais metais vis ką nors reikia sugalvoti naujo. Kai žinojau visų vaikų vardus, tai klijavom didelę saulę, vaikai savo vargus susirado ir klijavo spinduliukus,o tėveliai ant saulės rašė linkėjimus. Buvau pridarius skraidančių daiktų(aitvarą,debesėlį, saulę,mėnulį), vaikai rinkosi su kuo nori skristi į žinių šalį, suklijavom ant didelio lapo, tai visus metus vaikai vis priėję rodė su kuo jie skrenda. Dar esu degusi žvakutes ant torto,galvojom norus.
Gal ką patarsi man?  ax.gif o kur tu dirbi?

nu tikrai ačiū tau labai 4u.gif ką nors pasiskolinsiu ax.gif o aš tai ir miestelyje dirbu darželio priešmokyklinėje gr. tai, kad man pirmoji rugsėjo pirma, tai dar nelabai ką ir galiu patarti blush2.gif nors dirbu jau treti metai, bet neteko dar dar per tokią šventę dirbti rolleyes.gif
o kaip tokia idėja - jei mėgsti vaidinti, tai suvaidinti kokį nors personažą, pvz.: žiniuką, atsinešti kokoso riešutą, jame vaikų vardai surašyti, traukti vardus, taip susipažinti su vaikais...net nžn blush2.gif jei kokia idėja ateis, tai parašysiu...
Atsakyti
irgi nebloga mintis, reiks visą savaitgalį ruoštis blink.gif . o rašei, kad ne pirmus metus dirbi, gal turi kokią įdomią ir lengvą vaikų aprašo formą susikurus ax.gif , aš tai turiu, jei bus įdomu galėsiu nusiųsti.
O kur kitos priešmokyklinukės?? g.gif
Atsakyti
Pagaliau.atradau.ir.as.priesmokyklinukiu.kampeli.yess.gif assa.gif assa.gif assa.gif

QUOTE(klopedija @ 2007 09 01, 15:12)
Kažin, kur čia taip drąsiai gali būti  g.gif ?
Jei 5-rių metų vaikas lankė priešmokyklinę grupę, bet tėvai nebuvo pasirašę priešmokyklinio ugdymo sutarties, sutinku, vaikas ramiai gali likti dar metus darželyje. Jei priešmokyklinio ugdymo sutartis pasirašyta ir vaikas išnaudojo "Mokinio krepšelį", jis eina į 1-mą klasę. Išimtys itin retos. Ir taikomos tik tuomet, kai Medicininė komisija nustato vaikui PA ir fizinės raidos sutrikimus ar negalias, t.y., kompleksinius sutrikimus, o PPT rekomenduoja namų mokymą, tausojantį režimą, bla bla bla...

Gali būti, kad darželių, kur trūksta vaikų, direktorės rizikuoja ir pasilieka vieną, kitą vaiką. Auditoriams tokie dalykai nepraslystų pro akis, direktorės kišenė tikrai "paplonėtų".

drinks_cheers.gif TIKRA.TIESA
QUOTE(raimuxe @ 2007 10 10, 17:18)
Sutinku drinks_cheers.gif Tačiau geriausia yra stebėti savo vaiką jam pradėjus lankyt pr. ugd. grupę. Daug ką pasako pirmojo pusmečio rezultatai.Jei tėvai mato, kad vaikui lb. sunkiai sekasi, geriausiai yra vaiką išbraukti iš sąrašų, tuomet jis galės vėl bandyt lankyt dar sekančiais metais. O nutraukti sutartį galima gan nesunkiai. Nutraukimo atvejai turi būti nurodyti sutartyje smile.gif  Kad taip yra daroma žinau iš patirties. Mūsų įstaigą tikrino apskritis ir buvo viskas tvarkoj.

O.sito.tai.nezinojau g.gif

....su.patarimais.sventei.tai.nespejau.nes.neradau.jusu.forumiuko blush2.gif

TAIGI.VISOMS.JUMS.MIELOSIOS

user posted image
Atsakyti
Sveikinu visas su nauja mokslo metų pradžia: ištvermės, kantrybės ir...algų padidinimo smile.gif .
Atsakyti
pasisveikinom ir prapuolė g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
g.gif
Kas.prapuole.g.gif
Atsakyti
Na mes čia kol kas trys, tai man atrodė, kad prapuolė ir tos ax.gif . o kur tu dirbi mokykloje ar darželyje ir kaip pirma diena darbo, aš tai vos namo parėjau
verysad.gif
Atsakyti
Na.as.kaip.tik.dabar.nedirbu.soske.gif
Bet.pradirbau.nuo.pat.pradzios.ikurimo.priesmokykliniu.grupiu.mirksiukas.gif
Taciau.informacija,ziniomis.ir.naujovemis.labai.domiuosi,idejas.kaupiu,nes,kai.pradesiu.dirbti.reikes.but.su.zvieziomis.ziniomis smartass.gif
Atsakyti