Įkraunama...
Įkraunama...

Priešmokyklinio ugdymo pedagogai

Merginos, su kokiomis pratybomis jums geriausia dirbti?
Man labai patiko knyga Baltaragė. Kažin kaip ten pratybos? Gal kuri esat dirbusi pagal Baltaragę?Kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
Aš galvoju bandyti aš rengiuosi į mokyklą. varčiau knygyne. visai gal nieko. dirbsiu pirmi metai, tai net nežinau ką daryti. Kitose m-klose dirba ,,Aš mokausi". bet man tai visai nepatinka. 60lt vos ne į balą. o čia 30lt , geriau tuos 30lt panaudot kitur. juolab net nežinau kokios tų vaikų materialinės galimybės.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2011 08 19, 11:08)
Aš galvoju bandyti aš rengiuosi į mokyklą. varčiau knygyne. visai gal nieko. dirbsiu pirmi metai, tai net nežinau ką daryti. Kitose m-klose dirba ,,Aš mokausi". bet man tai visai nepatinka. 60lt vos ne į balą. o čia 30lt , geriau tuos 30lt panaudot kitur. juolab net nežinau kokios tų vaikų materialinės galimybės.

Šitas vakar varčiau knygyne drinks_cheers.gif Tai buvo dar vienos pratybos, kurios man labai patiko drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš rengiuosi į mokyklą pernai naudojau aš, man labai patiko, bet ne visiems vaikams. kai kuriems vaikams jos sunkokos. schmoll.gif O aš jau treti metai pratybas liepiu nusipirkti patiems tėvams, nes jie vaikus labiau pažįsta ir dar kol kas nenusivyliau, nes atsineša ir tokių kokių aš neturiu, atšviečiu ir kitiems vaikams. mirksiukas.gif

ups ne apie tokias pratybas galvojau blush2.gif . aš naudojau ,,aš mokausi"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willmara: 19 rugpjūčio 2011 - 11:44
nusipirkau pratybas Aš rengiuosi i mokykla. Šiaip gal ir nieko bet ne visiems vaikams, ir ne visos užduotys. kaip papildomas atšvietimui tikrai naudosiu, bet kad naudoti tik tas vienas tai manau, kad nelabai. ax.gif
Atsakyti
Aš pratybas visuomet perku antroje savaitėje. Per pirmą sav. išstudijuoju vaikų turimas žinias,po to pratybas lengviau išrinkti smile.gif
Atsakyti
Kompe turiu parsisiuntus skanuotų knygučių. gal reikia kokių? :

Aš mokausi 1-4d, Lavianmosios užduotys vaikams 6-7m 1-2d, Pažink raides, Pažink skaičius, Mokyklos link 1-2d. , Liepsnelė ir daugiau. ax.gif
Atsakyti
į paštą išsiunčiau Aš mokausi 4 dalis.tokia , Lavinamosios užduotys 6-7m vaikams.1-2d tokios. gaila daug ko negaliu perkelt nes didelės apimties failai
Atsakyti
radau, iš kur galima atsisiųst jei kam reikia knygučių
Atsakyti
Super puslapis. thumbup.gif Ačiū kipse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(willmara @ 2011 08 20, 15:03)
Super puslapis. thumbup.gif  Ačiū kipse  4u.gif

žiūriu nuorodos siuntimuisi mažai veikiančios. bet jei kas- aš turbūt visas užduotėlių knygutes iš ten kompe turiu. 4u.gif
Atsakyti
aš kol kas kiek siunčiau visos veikiančios. Tik darbelių neatidaro, sakė reikia paplidomos programos.
Atsakyti