Įkraunama...
Įkraunama...

Priešmokyklinio ugdymo pedagogai

QUOTE(willmara @ 2008 09 11, 18:29)
aš pagal tą knygą ir dariau,tik pasidariau,kad mažiau darbo būtų ax.gif . o kai rašau kompu, tai daug ką nukopijuoju.
darbe, jei rasiu nusiųsiu, nes aš pildžiau birželio mėnesį ir nežinau kur yra, gal mokyklos kompe,parašyk savo el. paštą.

būtų neblogai kur akį užmest.Jei rasi -edita.tautkiene@gmail.com.būtų didelis dėkui.Mus dabar prispyrė parašyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(darbė @ 2008 09 12, 08:32)
būtų neblogai kur akį užmest.Jei rasi -edita.tautkiene@gmail.com.būtų didelis dėkui.Mus dabar prispyrė parašyt g.gif

o jūs tik dabar? mes tai pildėm birželio mėn...tik aš pildžiau ranka, tai kompiuterinio varianto neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(danoja @ 2008 09 12, 09:07)
o jūs tik dabar? mes tai pildėm birželio mėn...tik aš pildžiau ranka, tai kompiuterinio varianto neturiu ax.gif

mums išdalino birželį ,o atnešt sakė rugsėjį.
Atsakyti
Nu ka priesmokyklinukes i darbus sukibo lotuliukas.gif
Temele apmire ax.gif
Atsakyti
aš tai sesijoje ax.gif vienai dienai namo grįžau, ryt vėl išvažiuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau penktadienis. thumbup.gif Taip apsiverčiau darbais,kad nėra kada prie kompo atsisėsti. Kaip jums sekasi? Ką naujo sužinojot? Ar jau pasidarėt vaiko aprašus? Aš tai ne blush2.gif , vis dar nespėju.
Atsakyti
Merginos , o ar gavot SMM patvirtintus naujus vaiko apsasus? g.gif
Kaip sakiau kaunietes sukure ir SMM patvirtino bigsmile.gif
Begsiu kita savaite i darba paziuret, kaip ten jie atrodo ax.gif
Atsakyti
ne nemačiau, o būtų labai įdomu pamatyti g.gif , jei gausi ir mum gal parodysi blush2.gif
Atsakyti
Nu meginsiu mirksiukas.gif
Mat maziu dabar auginu, namie sedziu ax.gif Bet reiks fotika pasiimt, meginsiu foto padaryt ir aprasyt kaip ten ir kas yra mirksiukas.gif
Labai jau paciai idomu blush2.gif
Atsakyti
sveikutės, nu ir kaip tie naujieji aprašai? g.gif
Atsakyti
Tai va del to apraso 4u.gif Tai pasirodo jis yra sukurtas Kauno pedagogines kurybines grupes, remiantis Priesmokyklinio Ugdymo Standartu rolleyes.gif
Taciau nepatvirtintas SMM, bet rekomenduotas Kauno svietimo centro.
Tai tokia grazi 15 puslapiu A4 formato knyga.
virselis:
Priesmokyklinio amziaus vaiko pasiekimu vertinimo aplankas cia taip pat yra vieta vaiko vardui ,pavardei, datai
1psl- informacija gauta is buvusios aplinkos ir individualus bei specialieji uggymosi poreikiai(lentele 2daliu)
2psl-Anketa tevams
Nuo 3psl lenteles pagal pr.ugd standarta (sutrumpinta), isskirtos skiltys vaiko pasiekimai I ir II pusmecio- dar ne;kartais;nuolat ir dar viena skiltis prie standarto komentaras kodel taip ar kitaip.
Gale skirtas lapas isvadoms ir rekomendacijai i mokykla, skamba taip:
Isvados apie vaiko kompetenciju islavejima ir mokykline branda rekomendacija del ugdymosi
Dar yra nuorodos kaip naudotis siuo aplanku ir naudota literatura.

Kiekvienas vaikas grupeje gavo toki aplanka. Tai va, gal ir gerai kai viskas vietoj susegta, o ne lapai skrajoja g.gif vienas bet...iskilo mums, bet aisku iskils ir kitu istaigu pedagogams kuriu vaikai turi isskirtinu sutrikimu (pvz kalbos,regos, elgesio emociju...) jau tada cia nera issirtu kompetenciju specialiai sriciai. Pvz. musu prioritetine yra kalbos ir komunikavimo kompetencija, nes vaikai su kalbos sutrikimais, tuomet labai norisi daug daugiau isplestos sios kompetencijos g.gif Sis aplankas gal labiau pritaikytas visumai g.gif o sitiems isskirtiniams vaikeliams tuomet reiktu ruost naujus doh.gif
Na nezinau g.gif cia diskutuotinas klausimas unsure.gif
Siaip tai sauni ideja thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKINU VISAS SU MOKYTOJŲ DIENA!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willmara: 03 spalio 2008 - 15:42