Įkraunama...
Įkraunama...

Priešmokyklinio ugdymo pedagogai

daipa, parašyk į až el.pašto adresą, nusiųsiu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willmara: 07 rugsėjo 2008 - 19:38
atsiusk ir man paveizeti blush2.gif raslu@yandex.ru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 07 rugsėjo 2008 - 21:15
Išsiunčiau. Labai neišpeik biggrin.gif
Atsakyti
Tuoj paziuresiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau paziurejau mirksiukas.gif
Mes tai kitaip susigalvojom ax.gif kad butu sau naudingiau ir maziau rasliavos ax.gif
Atsakyti
tai gal gali pasidalinti, nes dar nepradėjau rašyti? ax.gif
Atsakyti
sveikos, tik prisijungiau.rugsėjo pradžia ,užpuolė su savianalizės anketom, gal pildėt ir galėtumėt duoti pavyzdėlį akiai užmesti? :
Atsakyti
O kurią anketą pildai? g.gif Nes kiek žinau jų yra bent kelios rūšys, aš pildžiau 3 lapus, draugė iš kitos mokyklos pildė 5 lapus, o girdėjau, kad yra 15 lapų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(willmara @ 2008 09 11, 17:23)
O kurią anketą pildai? g.gif  Nes kiek žinau jų yra bent kelios rūšys, aš pildžiau 3 lapus, draugė iš kitos mokyklos pildė 5 lapus, o girdėjau, kad yra 15 lapų  doh.gif

,,savianalizės ir veiklos tobulinimo anketa" taip vadinasi.kiti gal daug prirašo ,tai prasiplečia iki daugiau lapų.Šiaip turėtų būti vienodos ,nes intere meta vienos rūšies. 4u.gif
Atsakyti
ačiū willmara už pavyzdį smile.gif bus matyt, ką čia nuspręs mano kitos kolegės smile.gif šiaip gan panaši tavo anketa kaip ir iš tos knygos, tik nėra atskirų dalių, kas gerai ir kas sunkiau sekasi...iš tikro tiesą sakai, jų vistiek niekas neskaito, o laiko užima nemažai doh.gif
Atsakyti
aš pagal tą knygą ir dariau,tik pasidariau,kad mažiau darbo būtų ax.gif . o kai rašau kompu, tai daug ką nukopijuoju.
darbe, jei rasiu nusiųsiu, nes aš pildžiau birželio mėnesį ir nežinau kur yra, gal mokyklos kompe,parašyk savo el. paštą.
Atsakyti
QUOTE(willmara @ 2008 09 11, 14:54)
tai gal gali pasidalinti, nes dar nepradėjau rašyti?  ax.gif

Gerai, galesiu tau atsiusti mirksiukas.gif
Tik mes tai rasom ranka 1-2sakinius i skilti ax.gif
Atsakyti