Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

QUOTE(natina @ 2008 08 06, 21:32)
Kaip naikinti musytes- isitaise prie augaliuku ant zemes  doh.gif

As berods PERVECUR'u laisciau
Atsakyti
QUOTE(Egluzhė @ 2008 08 06, 22:39)
As berods PERVECUR'u laisciau

cia permanganatai jau nepades??
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 07 19, 21:08)
maniskis kaip tik skilo po to, kai atidengiau g.gif

ka tik skilo, o jau pusantro sprindzio thumbup.gif
Atsakyti
Na aš tai auginu ir vaisų jau gaunu.
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2008 08 12, 17:57)

uzaugino valgoma vaisiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 08 08, 13:42)
cia permanganatai jau nepades??

Nezinau, nebandziau su permanganatu g.gif

QUOTE(Smilgelė* @ 2008 08 12, 17:57)

Gal gali placiau papasakot 4u.gif Ar is suvalgyto kaulo augini avokada, kelintais metais dave vaisiu, kokio aukscio uzaugo augalas ir t.t.?
Atsakyti
as taip pat turiu avokada. sodinau i zeme, ir jam jau apie 2 gal daugiau metu.. nera dar toks labai didelis, bet auga neblogai.

man irgi idomu kaip ten jo tie vaisiai... idomu kaip zydi, ir dar ar nereikes veliau paremti kuonors?
Atsakyti
Sveikos,mergytes.Skubu is naujo girtis blush2.gif:Dveim gerom savaitikem buvau palikusi savo augmenija Mb rupesteliui,stai kokia staigmena radau sugryzusi:http://public.fotki.com/Neusknisk/100msdcf/dsc00263.html
Maza to,kad mano avokada sitaip paaugo,tai dar is to pacios seklos isdygo antras daigelis.Pasirodo retsykiais savo palangines globotines galima palikti ir vyru draugijai
clap.gif wub.gif
Papildyta:
parodau atskirai blush2.gif
http://public.fotki....f/dsc00263.html
Atsakyti
tai maniskis jau palyginus nemazas iseina... reikes kada nufotkint ir man. tik kazko kai perodinau lapus nuleido biski.. bet manau bus viskas ok. o po kiek laiko mazdaug galima sulaukti jo vaisiu? ir kokie jie ten buna? ir kiek?

geriausia kad kas foto idetu su vaisiais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 08 15, 09:07)
tai maniskis jau palyginus nemazas iseina... reikes kada nufotkint ir man. tik kazko kai perodinau lapus nuleido biski.. bet manau bus viskas ok. o po kiek laiko mazdaug galima sulaukti jo vaisiu? ir kokie jie ten buna? ir kiek?

geriausia kad kas foto idetu su vaisiais  ax.gif

Tu biski paaugink,nusipirk koki maziuka avokaduka pardei, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasikabink ir dziaukis,bus lyg savas/O siaip kazi ar mes sulauksim ant savo "medziu"vaisiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 08 16, 11:25)
Tu biski paaugink,nusipirk koki maziuka avokaduka pardei, lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pasikabink ir dziaukis,bus lyg savas/O siaip kazi ar mes sulauksim ant savo "medziu"vaisiu g.gif

jo.... ir as taip galvoju..
na gal musu vaikai sulauks tu vaisiu biggrin.gif arba toj saly kur jie auga pamatysim greiciau.
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 08 16, 13:33)
jo.... ir as taip galvoju..
na gal musu vaikai sulauks tu vaisiu  biggrin.gif arba toj saly kur jie auga pamatysim greiciau.

Va,va ir as taip manau,bet dziaugiuosi,kad mumis dziugina musu paciu uzaugonti augaliukai drinks_cheers.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti