Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

as tai perkeliau avokada kad neuzpustu vejai i kita vita, bet is lapu jau kaip ir nieko neliko verysad.gif pajuodavo ir nudziuvo, tik prie virsunes liko, tai taip negraziai atrodo unsure.gif
Atsakyti
quote=*CHOCOLADE*,2008 11 26, 09:17]
as tai perkeliau avokada kad neuzpustu vejai i kita vita, bet is lapu jau kaip ir nieko neliko verysad.gif pajuodavo ir nudziuvo, tik prie virsunes liko, tai taip negraziai atrodo unsure.gif
[/quote]
Sakai nuop skersvejo numete lapus? g.gif .Manisksis tai stovi ant palanges,gal ir man ji patraukti,kad nesusaltu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 11 26, 09:20)
Sakai nuop skersvejo numete lapus? g.gif .Manisksis tai stovi ant palanges,gal ir man ji patraukti,kad nesusaltu blink.gif

pas mane jis stovejo ant palanges netoli balkono duru, o mes vakarais visada prasivedinam, tai turbut ir pasalo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2008 11 26, 10:08)
pas mane jis stovejo ant palanges netoli balkono duru, o mes vakarais visada prasivedinam, tai turbut ir pasalo  unsure.gif

O o,maniskiui ir vadinas gali but kapiec
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 11 26, 10:10)
O o,maniskiui ir vadinas gali but kapiec

jeigu jokiu rudavimo pozymiu nerodo, tai gal nieko ir nebus mirksiukas.gif
tai gal visgi ne nuo salcio ten jam taip g.gif
Atsakyti
raso, kad jie yra is tu jautriuju augaliuku. greitai labai ir visokius brudus pasigauna. ligas, kenkejus ir labai greit nuo ju jiem amen buna smile.gif

merga, jei jam dar nieko, tai nenesiok. gal pas tave viskas gerai ir jis patenkintas thumbup.gif o skersvejai-ne vienai gelei negerai. mano va fikusas numete lapus nuo tokio laikymo prie balono duru.. daznai atidarom, daug salcio gavo, nereguliaai paliejau keleta kartu ir dabar teturi du beveik nudziuvusius lapus... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prunskiene: 26 lapkričio 2008 - 13:59
QUOTE(merga @ 2008 11 26, 09:19)
Sveika.Apie :skyeybas" pagalvoju,bet jie yra dvyniai,vat kas mane mutina g.gif

Kaip tai dvyniai? Is vieno kaulo isauge? blink.gif

O kad avokadai ir kiti egzotai nemegsta skersvejo tai drinks_cheers.gif Mano avokadai irgi prie bolkono dudu, tai jau lapai ruduot pradejo, reikes kitos vietos ieskot.
Atsakyti
QUOTE(Egluzhė @ 2008 11 26, 17:26)
Kaip tai dvyniai? Is vieno kaulo isauge?  blink.gif

Taip ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 11 27, 10:51)

cia tai geras, nemaniau kad taip buna smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Egluzhė @ 2008 11 26, 18:26)
Kaip tai dvyniai? Is vieno kaulo isauge?  blink.gif

O kad avokadai ir kiti egzotai nemegsta skersvejo tai  drinks_cheers.gif Mano avokadai irgi prie bolkono dudu, tai jau lapai ruduot pradejo, reikes kitos vietos ieskot.

smile.gif mano avokado lapas parudavo, nes katinas bande suvalgt smile.gif O siaip virtuvej pastaciau- kaip jam patinka... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2008 11 27, 11:15)
cia tai geras, nemaniau kad taip buna smile.gif

kokia dienike,kai busiu laisvesne pafotosesinsiu tongue.gif .Juolab,kad ruosiuosi savo pupuliuka persodinti,nes jam jau ankstoka sitam vazoniuky good.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti