Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

as irgi sia vasara pasodinau, labai greit augo, bet paskutini menesi kazkodel nustojo augti... kazin cia nieko blogo? ax.gif gal ziemos miegu uzmigo? lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepamenu 4u.gif
Taip jau nutiko kad suvalgiau avokada ir ikisau kaula i vazona prie kitos geles. Kai isgygo ilgai galvojau kas tai per augalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimosa @ 2008 11 14, 17:58)
as irgi sia vasara pasodinau, labai greit augo, bet paskutini menesi kazkodel nustojo augti... kazin cia nieko blogo? ax.gif gal ziemos miegu uzmigo? lotuliukas.gif

Ir man panasiai buvo, tik man nustojo auges, kai pernesiau is balkono i virtue, buvo siek tiek sustojes, pamaste ir auga toliau.O dabar kai sildyma sprasidejo isvis pradejo kaip vasara augti thumbup.gif
Paziurek kad nebutu per salta ir tamsu jam po vasaros smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinnamon @ 2008 11 14, 17:59)
Nepamenu 4u.gif
Taip jau nutiko kad suvalgiau avokada ir ikisau kaula i vazona prie kitos geles. Kai isgygo ilgai galvojau kas tai per augalas biggrin.gif

Cinnamon, ir man buvo taip, tik as taip ir neuspratau kas isdygo.. dabar itariu, kad ten granatas pagaliau buvo isauges. Visi vaiksiojo puse vasaros kraipe galvas, augo jis labai graziai, bet rudeni palikau balkone, nes niekas nepasake kas cia galetu buti smile.gif Visi juokesi, kad cia koks gluosnis pas mane auga lotuliukas.gif
Atsakyti
Cinnamon, ir man buvo taip, tik as taip ir neuspratau kas isdygo.. dabar itariu, kad ten granatas pagaliau buvo isauges. Visi vaiksiojo puse vasaros kraipe galvas, augo jis labai graziai, bet rudeni palikau balkone, nes niekas nepasake kas cia galetu buti smile.gif Visi juokesi, kad cia koks gluosnis pas mane auga  lotuliukas.gif

As is pat pradziu isvis nesupratau kas vyksta nes pirmiausiai uzaugo ilgas stiebas (kokiu 10~15cm) tada tik pradejo lapukus leist. biggrin.gif Taip keistai jis augo is pradziu. Bet spartuolis avokadas. Kiek as ji apziurineju tiek jis nauja lapuka turi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinnamon: 14 lapkričio 2008 - 23:31
QUOTE(Cinnamon @ 2008 11 15, 00:30)
As is pat pradziu isvis nesupratau kas vyksta nes pirmiausiai uzaugo ilgas stiebas (kokiu 10~15cm) tada tik pradejo lapukus leist. biggrin.gif  Taip keistai jis augo is pradziu. Bet spartuolis avokadas. Kiek as ji apziurineju tiek jis nauja lapuka turi wub.gif

Mano irgi siuo metu auga ties isprotejimo riba- per savaite 3 lapeliai nauji. Dziaugiuosi, bet nenoriu, kad greit augtu, nes bus problema su vietos pakeitimu .. doh.gif
Atsakyti
As niekaip nesiryztu virsunes nugnybt,,, Gaila man! 4u.gif
o auga jis kaip paseles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinnamon @ 2008 11 17, 17:56)
As niekaip nesiryztu virsunes nugnybt,,, Gaila man! 4u.gif
o auga jis kaip paseles biggrin.gif

as dar paauginsiu... aukstesnio noriu, o gal toks zemas visai egzotiskai atrodytu.. g.gif nezinau ka daryt ax.gif
Atsakyti
O kai nugnybi virsune, sakotis pradeda???
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2008 11 19, 12:03)
as dar paauginsiu... aukstesnio noriu, o gal toks zemas visai egzotiskai atrodytu..  g.gif nezinau ka daryt  ax.gif

Žinok, abejoju, ar jis apskritai bus žemas g.gif Maniškiam avokadam metai, tai per metus viršūnė buvo nugnybta gal kokius 4-5 kartus, o išaugo vis tiek po 1,5 metro gigantai doh.gif Aišku, aš vazonus per didelius parinkau...

QUOTE(kazyte @ 2008 11 19, 12:28)
O kai nugnybi virsune, sakotis pradeda???

Mano vienas avokadas labai gerai šakojasi, o kitą kiek kartų jau gnaibiau, vis tiek nenori šakotis, vieną mažytę šoninę šakelę išleido su vienu lapeliu doh.gif Už tai į aukštį varosi be proto greitai... Čia turbūt nuo rūšies priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Egluzhė @ 2008 11 19, 12:44)
Žinok, abejoju, ar jis apskritai bus žemas  g.gif Maniškiam avokadam metai, tai per metus viršūnė buvo nugnybta gal kokius 4-5 kartus, o išaugo vis tiek po 1,5 metro gigantai  doh.gif Aišku, aš vazonus per didelius parinkau...
Mano vienas avokadas labai gerai šakojasi, o kitą kiek kartų jau gnaibiau, vis tiek nenori šakotis, vieną mažytę šoninę šakelę išleido su vienu lapeliu  doh.gif Už tai į aukštį varosi be proto greitai... Čia turbūt nuo rūšies priklauso.

lotuliukas.gif o mano dabar apie 30cm turbut, noreciau visai tokio mazo..gal eksperimenta padaryt.. bet taip graziai lapelius augina, nesinori dabar jam traumos daryt biggrin.gif bet 1,5 metro tikrai nenoriu schmoll.gif
ar uztepei kuo nors nukirpus virsune?

Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2008 11 19, 17:31)
lotuliukas.gif o mano dabar apie 30cm turbut, noreciau visai tokio mazo..gal eksperimenta padaryt.. bet taip graziai lapelius augina, nesinori dabar jam traumos daryt  biggrin.gif bet 1,5 metro tikrai nenoriu  schmoll.gif
ar uztepei kuo nors nukirpus virsune?

Ne blush2.gif Kažkaip visai nepagalvojau apie tai doh.gif Bet dabar jau šaukštai po pietų,, viršunės apdžiūvusios. Bet ateičiai nepamiršiu, visai pamiršau, kad avokadai medžiai doh.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzhė @ 2008 11 19, 18:16)
Ne  blush2.gif Kažkaip visai nepagalvojau apie tai  doh.gif Bet dabar jau šaukštai po pietų,, viršunės apdžiūvusios. Bet ateičiai nepamiršiu, visai pamiršau, kad avokadai medžiai  doh.gif Ačiū  4u.gif

prasom, as cia netycia, norejau sau i ateiti paklaust ar reikia tepti smile.gif dabar zinosiu,kad reikia biggrin.gif nes fikusui nukirpdama niekad netepdavau, o jis irgi medeja juk blush2.gif

siandien pradejau rimtai mastyt, kad savo nediduka kirpsiu ir neleisiu augti i virsu, karpysiu g.gif reik pasiryzti dabar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prunskiene: 19 lapkričio 2008 - 21:10