NUI MAN TAIPOGI PACIOS GRAZIAUSIOS ROZES! NAMIE JAU KOKI 2men turiu kambarine rozyte
nui gi greit nuzydejo
bet dar gyva !
Gal kuri auginat sliauziancia roze?Jei taip pasidalinkit patirtimi
QUOTE(jolita123 @ 2007 03 11, 19:14)
Ant kapų (karšta, saulėta vieta) sodinom 4 mažutes šliaužiančias rožes, veislė berods "lovely fairy". Žydi iki pat vėlinių gausybe mažučių rausvų žiedų. Begalo gražu. Ir šliaužia pažeme ir paminklu į viršų lipa
SVEIKOS MAMOS!
Stai ir as praeita savaite maxsimoj negalejau praeiti pro rozytes,nes labai jau grazios buvo,tai ir nusipirkau geltonas,krumas pilnas zieduku ir pumpuru.Tik paskaicius jusu atsiliepimus truputi issigandau ir susimasciau kaip cia ja issaugoti.Patarkit kada geriau persodinti ir i kokias zemes . :
QUOTE(linuciuxxxx @ 2007 03 14, 17:49)
SVEIKOS MAMOS!
Stai ir as praeita savaite maxsimoj negalejau praeiti pro rozytes,nes labai jau grazios buvo,tai ir nusipirkau geltonas,krumas pilnas zieduku ir pumpuru.Tik paskaicius jusu atsiliepimus truputi issigandau ir susimasciau kaip cia ja issaugoti.Patarkit kada geriau persodinti ir i kokias zemes . : 
As taip pat ju norejau... bet atsilaikiau
O tai jas galima namie auginti? Jei ne namie gal balkone tiktu? niekaip su tom rozytem nesusigaudau
O man jos taip patinka
QUOTE(ievux @ 2007 03 14, 19:42)
As taip pat ju norejau... bet atsilaikiau
O tai jas galima namie auginti? Jei ne namie gal balkone tiktu? niekaip su tom rozytem nesusigaudau
O man jos taip patinka
O man jos taip patinka
manau,kad galima ir namie ,ir balkone
sveikos mamytes-sodininkytes, na nusprendziau ir as rozytes auginti, visa ziema apie jas svajojau, prisiziurejau visokiu paveiksliuku
ir turiu klausimeli ar pas mus tai rozes gali zaliuoti?
ar cia taip tik paveiksliukuose, ir kur silta
Papildyta:
ir kur galima ju isigyti? esu is klp, bet galiu ir i kauna nulekt nusipirkt
Papildyta:
QUOTE(lora++ @ 2007 03 19, 14:47)
sveikos mamytes-sodininkytes, na nusprendziau ir as rozytes auginti, visa ziema apie jas svajojau, prisiziurejau visokiu paveiksliuku
Papildyta:
Papildyta:
gali, gali
Kaune neblogi rožių augintojai -- www.sodoroze.lt, vilniuj -- www.rozes.lt. Klaipedoj deja nezinau. Rožes iš Latvijos veža 8-681 37508 (nuo balandžio), tik nežinau ar pristato ir į Klaipėdą. Pas jus svelnesnes žiemos -- tai tik pasvajot galima apie tokias rožių auginimo sąlygas
Jungiuosi prie jusu, roziu myletojos
Gavom dovanu sia rozyte

Bet ziuriu kelios dienos tik praejo o jau vysta pumpurai kurie net nespejo ishsiskleisti
Noreciau ja i gelyna pasodinti, bet kaip ja ishlaikyti iki tol
Stovi ant palanges, kuri gauna saules ryte iki 12 val.
Kas jai nutiko, gal zinote???
Gavom dovanu sia rozyte

Bet ziuriu kelios dienos tik praejo o jau vysta pumpurai kurie net nespejo ishsiskleisti
Kas jai nutiko, gal zinote???
Vakar neatsilaikiau ir nusipirkau Maximoj rožės kerą. Jau tokie gražūs žiedai pavaizduoti, kad neiškenčiau nenupirkus
išsirinkau su daug naujų ūgliukų ir parnešus iškart pasodinau į labai didelį vazoną, dabar labai lauksiu ar prigis, nes gėlininkė iš manęs tai ne kokia
QUOTE(arabeska @ 2007 03 14, 09:36)
Oho