Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės

QUOTE(lawanda @ 2008 09 26, 23:01)
va va, nusipirkau vasara vijokline miniatiurine rozyte, laukine, galvojau bus man balkono puosmena, taip graziai augo, zydejo, inesiau pries kelias dienas i kambari, tipo praziemot namuose, kad nesusaltu ir VAJETAU po poros dienu pamaciau ant jos pilna erkuciu  blink.gif  tuoj vel isnesiau i balkona, nugi baisu kad kitu geliu neapkrestu ir nebezinau ka dabar daryt  verysad.gif 
SOS mergaites patarkit, nugi gaila ismest toki grozi  verysad.gif

Visu pirma rozike apdirbk su actaru smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2008 09 26, 07:54)
nufotkinau savo "gražuolę"

http://public.fotki....es/img1123.html

bet gal ne viskas prarasta..

http://public.fotki....es/img1105.html

http://public.fotki....es/img1104.html

planuoju ant žiemos ją vėliau apkarpyt ir palikt balkone ir, jei peržiemos, persodinsiu, gal gyvens, ką jus manot?

Siaip jei neklystu,geliukas ruosiais miegeliui.Ir sprendziu,kad gelyte buvo kitur pries tai pastatyta.pasikeitus temp.salygom ji leidzia ugliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 27, 23:37)
Papildyta:
Siaip jei neklystu,geliukas ruosiais miegeliui.Ir sprendziu,kad gelyte buvo kitur pries tai pastatyta.pasikeitus temp.salygom ji leidzia ugliukus smile.gif

tai ku daryt? g.gif nešt namo ar palikt žiemot balkone?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 28, 08:10)
tai ku daryt? g.gif nešt namo ar palikt žiemot balkone?

geriau laikyti kur nors po vonia ar rusy,nes balkone gali buti per salta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 28, 23:09)
geriau laikyti kur nors po vonia ar rusy,nes balkone gali buti per salta smile.gif

pas mus vonioj grindys šildomos, o į rūsį... mes daugiabuty gyvenam tai rūsys parkinge, nežinau, ar ten bus pakankamai šalta, kad ji užmigtų g.gif tai nukirpti iki pamatų ir išnešt? nepersodinėt, per žiemą neliet?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 29, 07:37)
pas mus vonioj grindys šildomos, o į rūsį... mes daugiabuty gyvenam tai rūsys parkinge, nežinau, ar ten bus pakankamai šalta, kad ji užmigtų g.gif tai nukirpti iki pamatų ir išnešt? nepersodinėt, per žiemą neliet?

Na tada gausi nesti balkonan.Nukirpti reikia tik sakeliu virsuneles.kad neleistu virsutiniu ugliu.Persodint dabar nereikia,nes suaktyvinsi saknu sistema augimui.Laistyti vos vos,kad butu ciut dregnas zemes pavirsius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 29, 08:01)
Na tada gausi nesti balkonan.Nukirpti reikia tik sakeliu virsuneles.kad neleistu virsutiniu ugliu.Persodint dabar nereikia,nes suaktyvinsi saknu sistema augimui.Laistyti vos vos,kad butu ciut dregnas zemes pavirsius. smile.gif

bet kai žiema prasidės, tai reiks kažkaip ją uždengti ar apmuturiuot kuo ..
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 27, 23:37)

turiu actaro bet nezinau kaip su juo naudotis,kaip ta koncentracija pasidaryt blush2.gif turiu 4g, nurodytos ten tipo 10-ai aru koncentracija bet man tai zalias miskas nieko nesuprantu doh.gif bijau kad nepridaryciau blogiau, nenudeginciau ar nenumarinciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(loretabr @ 2008 09 20, 19:12)
nusipirkom pora rožių- LEMONADE ir ABRACADABRA. Gal kas turite? Gal pasidalintumėt patirtim kaip jas prižiūrėt? Kokie ypatingi poreikiai?

jokių patarimų verysad.gif
Atsakyti
Pas mane rozes tai dar su ziedais ir pumpurais doh.gif Gaila kirpt,tai dar laukiu kol salnos pakas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loretabr @ 2008 09 30, 21:31)
jokių patarimų verysad.gif

Turiu Abracadabra. Tragedija, o ne roze verysad.gif Gal pas tave bus geresnes salygos, ar atsparesni auginukai. Maniskes tai tikrai labai lepios ir imlios visoms is eiles ligoms. Viena po pirmos ziemos issalo, antroji dar gyvalioja, bet tokia nupiepus, leisgyve, ziedukai smulkus, koteliai plonyciai.... Kazkodel tai mano neilga patirtis byloja, kad kuo "mandriau" rozyte atrodo, tuo ji silpnesne, maziau atspari. Matyt, selekcininkai tik groziu rupinosi, turejo tiksla kazka idomaus isvesti. Dar viena mano "nesekme" - siemet pirkta Tropicana. Irgi labai panasus , silpni krumeliai. Abi sios veisles pirktos pas latvi pardaveja Aivara (Kaune).
Linkiu sekmes auginant - nenusiteik pesimistiskai, tiesiog pas mane tokia patirtis su sia veisle.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 10 03, 22:24)
Abi sios veisles pirktos pas latvi pardaveja Aivara (Kaune).

drinks_cheers.gif .
o kaip tu tą abracadabra augini, kokia priežiūra, reikalavimai. Kada ir ką su jom daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(loretabr @ 2008 10 04, 20:25)
drinks_cheers.gif .
o kaip tu tą abracadabra augini, kokia priežiūra, reikalavimai. Kada ir ką su jom daryt? g.gif

Auginu kaip ir visas kitas savo rozes dideliam rozyne. Nieko isskirtinio. Gal ji geriau jaustusi, jei augtu viena, atskirai. Mano , kai visos kartu, tai ir uzsikrecia viena nuo kitos. O kadangi si veisle, mano manymu, labai neatspari, tai pati pirma suserga, numeta lapus, nuskursta , sunkiai atsigauna. Manau, sios ziemos jau neisgyvens ir antrasis krumelis.
Siaip ji pas mane neauksta, nediduke. Dar viena mintis - gal tokios spalvos roze nelabai megsta atokaita, kaip pas mane. Gal saule ja nukepina?
Taigi, turedama tokia patirti ir , pvz., gavus Abrakadabra dovanu, bandyciau ja sodinti atskirai nuo kitu, i pusseseli. Gal geriau jaustusi?.. g.gif
Atsakyti