Įkraunama...
Įkraunama...

Aqua aerobika

QUOTE(Simpatiaska @ 2007 04 12, 15:30)
ta centra uzdare......nes pasieme patikrinti vandeni..............ir manau nieko gero nerado  blush2.gif jei taip greitai uzdare
Ir ten per daug chlorkes.....keleta kartu lankiausi.............labai mazas baseiniukas....kaip supratau vanduo retai keiciamas nes tai brangu......
O drauge pagavo kazkokia bakterija.........lanke uzsieminus nescioms

Nežinau, ką ten uždarė, nes nuo birželio iki rugpjūčio lankiau užsiėmimus nestuke.gif , o dabar bandau atgauti formas, viskas man ten thumbup.gif O vandenį visur retokai keičia verysad.gif
Atsakyti
As tai irgi ten lankausi biggrin.gif , nepastebejau kad kazkas su vandeniu butu blogai, man tai viskas tinka ten thumbup.gif , kiek zinau tai klientu ten eiles, ir ne tik i baseina, pati stovejau kazkiek laiko ir laukiau kad pakliut, nes is draugiu daug gero girdejau ir apie baseina ir apie treneres ir pati centra. Niekas jo nebuvo uzdares, lankausi jei gerai pamenu nuo praejusios vasaros vidurio, gal cia apie kokia kita vieta?.. blink.gif
Atsakyti
ar kas nors lankote aqua aerobika pajurio spa? 4u.gif
Atsakyti
na dabar SPA tai tikrai uzdare... o kur dar galima? ax.gif nes man visai patiko...
Atsakyti
Sveikos merginos,noreciau prikelti sena temele kuria noreciau pasitarti ir daugiau suzinoti.Gal zinot kur Klaipedoi vyksta akva aerobika,labai noreciau lankyti,arba treniruokliu sale.Palaikanciu draugiu neturiu visos kudos,esu stamboka ir ieskau kompanjones kuri tai pat noretu lankyti. rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki, tai vel atidare ta pati SPA centra. treneres tos pacios, salygos daug kartu geresnes, nei pries pora metu. ir yra uzsiemimai su vaikuciais. aqua aerobika visoms grupems, patogus grafikas. kainos normalios, nesikandzioja mirksiukas.gif
ir vanduo tikrai svarus, lankau su savo suneliu uzsiemimus. net nekvepia ten jokiom bakterijom lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri yra buvusi "Aismariu" sveciu namuose vykstancioje vandens aerobikoje?
Atsakyti
QUOTE(flysky @ 2010 01 25, 23:43)
sveiki, tai vel atidare ta pati SPA centra. treneres tos pacios, salygos daug kartu geresnes, nei pries pora metu. ir yra uzsiemimai su vaikuciais. aqua aerobika visoms grupems, patogus grafikas. kainos normalios, nesikandzioja mirksiukas.gif
ir vanduo tikrai svarus, lankau su savo suneliu uzsiemimus. net nekvepia ten jokiom bakterijom lotuliukas.gif

Kur gi yra tas baseinas? Internete kazkodel nerandu schmoll.gif
Atsakyti
ir as labai noreciau suzinot kur yra tas baseinas, nes lankiausi klaipeda gym. ispudzio ten nepadare ziauriai ziauriai daug chlorkes, o dar daba ir kainas pakele sad.gif tai gal kuri zino kur dar yra aqua aerobika?
Atsakyti
Lorna reklamuojasi, kad pas juos yra
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 01 10, 15:17)
sveikas, judantis bei lieknas nelabai įvertintų tokį sporta,

Teko išbandyti per atostogas. Tai nors esu pakankamai intensyviai sportuojanti ir turiu tų raumenų, bet jautėsi ir sunkumas ir lyksvaros trūkumas ir šiaip ypač rankose jautėsi, kai reikėjo laikyti tas atramines juostas ar kaip jas pavadinti. Ir linksma labai biggrin.gif Man labai patiko. Galbūt greitai priprantama ir po to efekto sportiškam žmogui mažai, nežinau, nesiginčysiu, bet pirmas kartas buvo kažkas tokio, kad jaučiasi tikrai.
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 01 10, 14:17)
Šiaip apie google teko girdėt?
sveikas, judantis bei lieknas nelabai įvertintų tokį sporta, bet jei jūs po stuburo traumos, turit problemų su sanariais, viršsvorį, laukiatės, tai tos sportas suteiks jums daug džiaugsmo, nes tai visų pirma vandens teikiamas džiaugsmas, o antra- nesilpsta raumenukai.

Drysciau su siuo teiginiu nesutikti! Si sporto saka tinka ne tik zmonems turintiems kazkokiu problemu, bet ir sveikiem. Juk viskas priklauso nuo to kiek taisyklingai ir techniskai atlieki pratimus. Pati esu fiziskai stipri ir lankiau pora metu akva aerobikos uzsiemimus, tai tikrai nera lenga. Bet manau, kad treniruociu kokybe priklauso nuo trenerio ir nuo tavo pasiruosimo lygio. Nebelankau akvo aerobikos, nes isejo man patikusi trenere, o kitos, kuri atitiktu mano kriterijus - neradau. O eiti i treniruotes, kuriose tik "pastripinejama" nematau tikslo. 4u.gif Si sporto rysis - tai puikus budas sportuoti ir neturint pakankamai ziniu, nesusigadinti savo sveikatos. smile.gif
Atsakyti