sveikos,
net nezinau nuo ko pradeti nes perskaiciau tema, pagalvojau aktuali, oskaiciau skaiciau ir nieko i tema neradau tik diskusijas.
Pirmiausia as uz naturalu gimdyma, ir pati norejau labai gimdyti pati. Bijojau cezario kaip velnias kryziaus:D Bet kaip sakoma, ko bijau ta ir gauni. Nenumiriau. Dabar turiu nuostabia dukryte. Tik net ir per cezario operacija, ji gime pridususi, nors naturaliai naisku kaip butu baigesi, nes buvo sedyne pirmeiga. Cezario operacija dare 3 dienos uzsitesus laikui. Nedau, bet ilgiau bijojo temti.O del gmdymo tai nesijaudinkit. Kaip mano mama sakydavo: visos pagimdo pagimdysi ir tu

Juk seniau nebuvo operaciju, nors ir daugiau mirciu budavo. As sutinku jei cezaris neisvengiamas. Tikiuosi antra gimdysiu pati.
Na tartis su niekuo nesitariau. Nuvaziavau i ligonine ta diena kai turejau gimdyti pagal medikus. Niekas man nesidare, tris dienas pagulejau ligoninej ir padare operacija. Moketi zadejom, bet vyras su vokeliu pries operacija nesutiko gydytojos o po operacijos ji tik kelis kartus atejo apziureti, tai irgi su vyru ir vokelio prasilenke

Tai iseinant is ligonines nunesem dovanele kaip padeka. Operacija buvo atlikta puikiai. Randas sugijo gerai. Aisku norejau kad butu dar geriau, bet nereikia varyti dievo i medi. Viskas grazu tvarkinga. Nieko nesiskundziu.
Antra, cia juk tema apie Klaipedoje daromas operacija ir gydytojus ir tik pora pavardziu teperskaiciau. Visos pasako tik pries arba uz , dar savo patirti isdesto, o kur pavardes? o kur atsakymai i tema?
Mane operavo Globiene. As jai dekinga kad padejo isvysti pasauli mano dukrytei.
P.s. Dar prisiminiau kad kazkas rase, jog po operacijos neskauda maksties, nes neissitampo ar kazka panasaus, tai pasakysiu nieko panasaus. buvo keistas jausmas. O pirmieji santykiai su vyru irgi ne pyragai buvo. O veliau viskas susitvarke ir daabr viskas normalu. Tik randa dar kartais pakutena, paniesti ir viskas...