Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinių priemonių naudojimas ir nėštumas

QUOTE(Gėlyte @ 2008 01 21, 14:44)
Tai gal greičiau NLA arba netinkamai vartojant prezervatyvus, o ne jais saugantis. Nes jei saugaisi, tai ir pastoti neturėtum, nebent plyštų ar nusmuktų.  g.gif spermiukai pro prezervatyvo gumą neturėtų prasmukti  biggrin.gif

Gali būti, kad NLA, nes prezervatyvus teisingai naudojom blush2.gif
Atsakyti
Pirma vaika pagimdziau pastojus su Pharmatex kontraceptikais.
Atsakyti
QUOTE(DeeLady @ 2008 01 14, 00:17)
Klausimukas man toks iskilo. Gal yra kokia moteris pastojusi naudodama kontaceptini zieda?

as zieda naudoju jau trys metai. 4u.gif jokio nestumo. jokio salutinio poveikio. svoris nepakito. na, cia mano patyrimai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2008 01 23, 23:22)
as zieda naudoju jau trys metai.  4u.gif  jokio nestumo. jokio salutinio poveikio. svoris nepakito. na, cia mano patyrimai.  mirksiukas.gif

Na cia galbut reiketu temoj apie KZ kalbet, bet man irgi kol kas tfu tfu viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Visą lailą (4 metus) saugojomės tik nutrauktu lytiniu aktu blush2.gif , o va šast vienas kartas buvo iki galo lotuliukas.gif Teko gert Postinor'ą, bet va kaip matyti pas mus jau greit 2-ejų sulauksianti mergytė laksto.... bigsmile.gif Mistika vien žodžiu su tuoapsisaugojimu doh.gif
Atsakyti
daug metų po pirmos dukrelės gimimo gėriau kontraceptines tabletes ir jos saugojo puikiai, Bet man sustreikavo sveikatėlė, durdavo širdį tad nusprendžiau,nebegerti. pradėjome naudoti žvakutes. Pirmą mėnesį sulaukiau mėnesinių, o antrą jau nebe. Tad jau penki mėnesiai kaip laukiuosi mažylio ar mažylės. Dėl to dabar džiaugiuosi, bet iš pradžių buvo lengvas šokas. Kodėl gamintojai neparašo, kad žvakutės apsaugo tik tada kai myliesi tik kokį kartą per mėnesį. Šitą informacija radau viename sveikatos leidinyje. Tad jai mylitės dažniau žvakutės neapsaugos taip kaip norite.
Atsakyti
Mes turime dukryte... geriau Regulon 3 metus be pertrauku, bet... pastojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2008 01 08, 23:16)
Pastojau saugodamasi su prezervatyvais doh.gif nei plyso nei ka schmoll.gif ,bet  landus tie spermiukai biggrin.gif turiu dabar savo padauza wub.gif

idomiai cia su tais prezervatyvais.as pastojau kai praktikavom akto nutraukima,taigi nezinau kaip toms moterims sekas kurios raso jog pvz 5 metus taip saugojasi.vaikiukas is pirmo karto um isejo blush2.gif dabar jam 9 menesiai o mes naudojam prezervatyvus,bet dabar galvooju apie KT g.gif
Atsakyti
Na, mes 4 metus prezervatyvais saugojomes ir viskas ciki smile.gif
Atsakyti
esu gėrusi tabletes, saugojaus prezervatyvais ir vieną dieną išgirdau apie kontraceptinį pleistrą. o stebukle, pagalvojau, vieną kart į savaitę prisimeni ir viskas, nereik kasdien tuo pačiu laiku tabletyčių maukt.
pradėjau pleistrus naudoti, apie metus laiko, paskui pertrauka, kadangi man jie tiko ir patiko, tai po pertraukos vėl pradėjau. tačiau neilgam....
vieną mėnesį susirgau, o jau kitą nebe....
nu ir prašom du mėlyni pagaliukai, o po devynių mėnesių princesė smile.gif
labai pergyvenau,kad nuo hormonų gali kas nors būt negerai mažylei,bet gydytoja pasake,kad nieko cia baisaus.
matyt mažylei pabodo,kad beveik septynis metus be jos buvom smile.gif
Atsakyti
kadangi tuo metu vyras kariuomenej tarnavo, tai prezervatyvais teko tenkintis, bet...plyso..po to nelaimingo atsitikimo isgeriau (praejus dabar jau tiksliainepamenu ar tai po4,ar po 6valandu) postinora, bet tas neapsaugojo nuo nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2008 02 01, 20:24)
kadangi tuo metu vyras kariuomenej tarnavo, tai prezervatyvais teko tenkintis

nu labai atsiprasau, cia nejuokinga, bet negaliu nustot zvengt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti