Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Petrulevičienė

Mano abu vaikuciai gime priziurint siai gydytojai. Tiesa negimdziau pati, buvo atlikti cezariai,bet esu labai patenkinta. Kaip viena akusere, kuri pradirbus visa gyvenima Antakalnio klinikose pasake, kad Petruleviciene turi stebuklingas rankas atliekant operacijas ir tas tiesa, mano ginekologe labai stebejosi, kad taip padarytas pjuvis, kad jo beveik nesimato. Su pirmuoju vaikeliu buvo eklampsija, kuri pasireiske jau po operacijos, tai gydytoja labai rupinosi, visi galimi specialistai mane aplanke ir priziurejo, kol ant koju pastate, o gydytoja visa ta laika stebejo ir seke mano gyjimo etapa. Tad nedvejodama gimdziau ir antra vaikeli su jos pagalba ir esu labai patenkinta.
Atsakyti
Apie šią gydytoją galiu pasakyti tik pačius gražiausius ir šilčiausius žodžius - ir kaip apie specialistę, ir kaip apie žmogų...
Atsakyti
Gimdžiau pas gyd. Petrulevičienę. Šauni gydytoja ir tikra profesionalė, labai maloni ir rūpestinga, tikrai gimusi būti gydytoja, nes elgesi su nėščiąja, kaip su gėlele. Lankiausi pas ją nuo 38 savaitės ( visą nėštumą poliklinikoje), tai padarė visus tyrimus pati, kad įsitikinti, ar viskas gerai. Sakė skambinti bet kada, ar dieną ar naktį, kai prasidės sąrėmiai.....ir atvažiavo 6 val. ryto. Per gymdymą labai palaikė ir rūpinosi po jo, davė vienvietę palatą (nors apie pinigus jokios kalbos nebuvo, mokėjau po visko). Iš visos širdies dėkinga jai ir antrą kartą gymdysiu tik pas ją.
Atsakyti
Sveiki,

Is visu mano pazistamu gydytoju, si yra pati sauniausia. Ji yra labai patyrusi, jos seimos tradicija yra medicina. Gimdziau pas ja dukra ir dabar galvojau tik pas ja gimdyt. Antra nestuma lankiausi pas ja nuo 26 sav. nesiojau dvynukus. tai visa laika ji mane papildomai ziurejo. Nors as lankiausi pas labai miela ginekologe privaciai, bet del gimdymo abiejoniu nebuvo. personalas per mano dukros gimdyma buvo tikrai parinktas. jauciausi kaip namie su artimaisiais.

Taip jau isejo, kad jai pablogejo sveikata ir ji negalejo ta diena priimti mano dvynuku, bet susitare su kitu gydytoju. Ir po gimdymo parupino geresne palata ir prieziura.
Atsakyti
darė cezarį, buvo komplikacijų. nė karto neapsilankė, gal dėl to, kad nesumokėjau. išleidžiant apžiūrėta nebuvau. dabar vienam šone auga didžiulis guzas.
Atsakyti
sveikos mamytes, as irgi gymdziau pas Petruleviciene pries 8 menesius, lankiausi pas ja visa nestuma, del gymdymo taremes, man buvo atliktas cezario pjuvis,nes pas mazyle buvo blogi tonusai tai mane greit isveze operuot, pjuvis matosi, nepasakyciau kad didelis ar mazas, normalus 12 cm, bet man jis netrukdo, as sia gydytoja likau patenkinta, mokejom uz operacija 1000lt,kita vaikeli noreciau gimdyt pas ja 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal galetumete kas parasyti gydytojos tel.Aciu!
Atsakyti
Gimdžiau pirmą vaiką pas gyd. Petrulevičienę, likau patenkinta. Nors mano temperamentui gal kiek lėtoka gydytoja. Buvau susitarus su gyd. Daunoravičium, bet jis prieš atostogas mane "perdavė" gyd. Petrulevičienei. Pogimdyminė palata buvo trivietė. Na, bet dvi dienas juk galima ir pakentėt.
Atsakyti
Gal yra neseniai pas šią daktarę gimdžiusių. Kokie būtų atsiliepimai dabar? smile.gif
Atsakyti
Šios nuostabios, profesionalios, kvalifikuotos gydytojos dėka gimdyčiau dar n kartų thumbup.gif Gimdymas ir šiaip nėra labai malonus dalykas, bet pas šią gydytoją jaučiausi rami kaip pas mamą ax.gif Gimdžiau spalio mėn. pamenu tą ryta kai pamačiau ją, tai visa niūri diena nušvito ir nebereikalo nono.gif Po didelio nusivylimo ginekologais ir neprofesionaliais gydytojais žinau tvirtai, kad jei bus galimybė pasirinkti pas ką gimdyti eisiu būtent pas ją ploja.gif
Kai tik turėsiu progą nuvešiu jai dyyyyyyyyyyyydele puokštę gėlių good.gif
Atsakyti
as gimdziau du kartus pas Petruleviciene, tiesa man buvo cezario pjuviai, bet ji moka graziai uzsiuti, kaip plastikos chirurgas. rando beveik nesimato. pirma karta lankiausi poliklinikoje pas tokia bjauria Miklaseviciene, 38 savaite mano pusesere patare Petruleviciene. taigi gimdziau pas ja, kai po 10 menesiu po gimdymo pastojau antra karta, tai apie jokias poliklinikas as net negalvojau, tik pas ja. labai pergyvenau, kad taip greit po pirmo pastojau, ji tikrai moraliskai man padejo, taigi visa nestuma lankaisi pas ja, natras gimdymas-operacija buvo planuota. apie juokius pinigus net nekalbejom, atsidekojau po visko, bet savo noru, niekas is manes nieko nereikalavo, visada aplankydavo mane. anesteziologas buvo du kartus tas pats ir per visa operacija dalyvavo! labai faina daktare, zinau kad nemes! bet ji zmogus ir susirgti gali ir dar kas nors gali atsitikti, tokiu atveju, as zinau, kad ji perduoda savo kuriam nors kolegai, be to Antakalnio klinikose ji yra Daunoraviaciaus pavaduotoja. Mielos mamytes, mano nuomone, tirai busite saugios su ja! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas galetu kontaktus parasyt arba i az?
Aciu smile.gif
Atsakyti