Mano pagamintas keksas:
 Mano pagamintas keksas:

p.s. tik sonatina, aš visas kriaušes nedėjau, nes atrodė, kad per mažai tešlos, nors, kai išsikepė, tai nelabai jau ten ir daug tų kriaušių išėjo; o vietoj brendžio įpyliau spanguolių trauktinę su konjaku

, vakar ir šiandien užsiėmiau labai rimtu Sonatinos skanėstų gaminimu, tai va kas išėjo
 , vakar ir šiandien užsiėmiau labai rimtu Sonatinos skanėstų gaminimu, tai va kas išėjo   :
 : , kaip jai tiek tilpo
 , kaip jai tiek tilpo   .
 . 
  vyras beveik visą ir suvalgė, nes taip patiko, kad liepė man eit ką nors kitą pavalgyti
  vyras beveik visą ir suvalgė, nes taip patiko, kad liepė man eit ką nors kitą pavalgyti   .
 .
 , aš žuvies šiaip nevalgau, tik kartą metuose- per Kūčias,  bet taip paruoštą galiu valgyti ir valgyti
 , aš žuvies šiaip nevalgau, tik kartą metuose- per Kūčias,  bet taip paruoštą galiu valgyti ir valgyti   .
 . 
 , aš į pusė tešlos dėjau vanilino, į kitą pusę apelsino esencijos, tai išėjo labai labai aromatingos ir skanios bandelės
 , aš į pusė tešlos dėjau vanilino, į kitą pusę apelsino esencijos, tai išėjo labai labai aromatingos ir skanios bandelės   .
 .

, eilėraščio neparašysiu
 , eilėraščio neparašysiu   , bet pasakysiu, kad be tavo receptukų būtų visai nekaip
 , bet pasakysiu, kad be tavo receptukų būtų visai nekaip   .
 .

Kitą kartą dar įbersiu 1/8 a. š. druskos, bet iš esmės tai labai minkštos ir skanios bandelės...
 Kitą kartą dar įbersiu 1/8 a. š. druskos, bet iš esmės tai labai minkštos ir skanios bandelės...  

Neišeikite, nepalikite mūsų
 Neišeikite, nepalikite mūsų  

. Nežinau kodėl nepavyko keksas su varške, tas šokoladinis. Jei aš būčiau darius tai gal sakyčiau nemokėjau ko, bet kepė mano vyras, kuris ne vieną tortą ir pyragą sėkmingai iškepęs
 . Nežinau kodėl nepavyko keksas su varške, tas šokoladinis. Jei aš būčiau darius tai gal sakyčiau nemokėjau ko, bet kepė mano vyras, kuris ne vieną tortą ir pyragą sėkmingai iškepęs   . Po valandos kepimo perpjovėm, tai ta varškės masė gryniausia tešla, o ir aplinkui ta šokoladinė tešla irgi neiškepusi. o ir iškilęs buvo, tik paskui sukrito. Tai dar įgrūdom į orkaitę, tai galiausiai apdegė, o ta varškinė košė taip ir liko tokia kokia buvo
 . Po valandos kepimo perpjovėm, tai ta varškės masė gryniausia tešla, o ir aplinkui ta šokoladinė tešla irgi neiškepusi. o ir iškilęs buvo, tik paskui sukrito. Tai dar įgrūdom į orkaitę, tai galiausiai apdegė, o ta varškinė košė taip ir liko tokia kokia buvo   
   tai vot gavosi prisvilęs blynas
  tai vot gavosi prisvilęs blynas   

Bet aš dar bandysiu ieškoti priežasčių kodėl, nes skonis net ir tokio man labai patiko, tad jei būtų iškilęs būtų labai skanus
 Bet aš dar bandysiu ieškoti priežasčių kodėl, nes skonis net ir tokio man labai patiko, tad jei būtų iškilęs būtų labai skanus  Dabar kaltinu šokoladą, dėjau korėtą ir visą stiklinę, gal per daug, ar šokoladas netinkamas?
 Dabar kaltinu šokoladą, dėjau korėtą ir visą stiklinę, gal per daug, ar šokoladas netinkamas? 

Labai malonu tokias žinutes skaityti
 Labai malonu tokias žinutes skaityti  
  (rašei, kad kalakutienos faršas neskanus...) O petražolių jaučiu niekas tiek ir nedėjo niekada
 (rašei, kad kalakutienos faršas neskanus...) O petražolių jaučiu niekas tiek ir nedėjo niekada  
  Tavo foto reportažas irgi labai viliojantis...
 Tavo foto reportažas irgi labai viliojantis...  

O šiaip labai džiaugiuosi, kad tiek visko prigaminai ir viskas patiko
 O šiaip labai džiaugiuosi, kad tiek visko prigaminai ir viskas patiko  

O gal miltai... Nusipirkau rupaus malimo miltų, tai tešlos dabar visos rudos
 O gal miltai... Nusipirkau rupaus malimo miltų, tai tešlos dabar visos rudos  (nors skonis visiškai toks pats)
 (nors skonis visiškai toks pats) )
 ) 

, kiausinio nedejau ir niekas neisiro
, kiausinio nedejau ir niekas neisiro