Įkraunama...
Įkraunama...

ar jūsų vaikas PATS PATS...?

Na, as savo vaikus vertinu realistiskai. Zinoma, jie PATYS PACIAUSI! smile.gif
Tik as niekam apie tai nesakau tik jiems vieniems. Bet va mano anyta...net mane baigia uzknisti savo kalbom, kokie jos anukai (ty., mano vaikai) kruti, grazus ir protingi... o visi kiti niekam tike... as visada puolu ginti tu kitu vaiku, ir liepiu jai neisivaizdinti del savuju anuku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aries: 15 birželio 2005 - 15:58
Man mano dukrytė yra pati gražiausia ir protingiausia.Tokia ji ir aplinkiniams atrodo.Aš stengiuos per daug nepasakot kokia ji PATI PAČIAUSIA, bet jei kasnors pasako, va žiūrėk kokia graži mergaitė ar va kiek daug toks mažas vaikas kalba, tai širdy taip džiūgauju kaip 100 lt radus biggrin.gif
Atsakyti
MAN mano dukrytė tikrai pati pati gražiausia, nuostabiausia ir geriausia, nes ji yra MANO DUKRYTĖ, MANO džiaugsmas, MANO visas visas pasaulis tik ji wub.gif
Ir jai aš kartoju kas dien, kas valandą, o kartais ir kas minutę, kad ją begalo myliu, kad ji man yra viskas, kad ji yra gražutė, putlutė ir tt. Ir taip darysiu visada, nes ji yra mano mažytė Dukrytė wub.gif wub.gif wub.gif ir man visiškai dzin ką šnekės kiti, aš šneku savo vaikui tą ką aš jaučiu wub.gif
Atsakyti
gal pasirodysiu keistuole, bet man pasitaiko dienu, kai mano mazoji atrodo pati negraziausia is visu vaiku blush2.gif
nors kai jai juokais pasakau, jog tu negrazi, isgirstu gan pasipiktinusi balsa : as grazi, labai grazi...
siaip mano dukra ir grazi ir gera. zodziu, tokia, kokia aukleju...
Atsakyti
4u.gif reiskia as netikra mama...
as atsimenu kaip mano dukra gime man jinai atrode meili, bet pasakyti, kad pati graziausia negalejau smile.gif)nagai ilgi (kaip pas vista-is sitos mano frazes mama juokesi), kudute... mirksiukas.gif
dabar mums metai ir as i ja ziuriu kitaip, jinai tikrai pagrazejo (ir tai ne mano vienos ivertinimas), bet as ziuriu realiai, buna ir grazesniu vaiku(kaip reklamose)...bet mano vistiek viena is protingiausiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na seip vaiku yra visokiu graziu ir ne 4u.gif bet man savo vaikas grzus ir negaliu pasakyti kad ji negrazi wub.gif cia matyt kekvienai savo vaikasyra vistiek pats graziausias biggrin.gif
Atsakyti
kad ir kas ka sakytu,bet manau,kad kiekvieniem tevams ju vaikutis pats graziausias
Atsakyti
man atrodo kad kiekvienai mamai svarbiausia girdeti iš kitų koks jos vaikutis gražus kiek daug moka ir pan. Aš taip pat manau kad maniškis yra PATS PAČIAUSIAS wub.gif tačiau visada malonu kai tai pasako aplinkiniai o ypač kitos mamos ax.gif
vyras dažnai priekaištauja man kad leidžiu be galo daug pinigų madingiems drabuželiams ... bigsmile.gif sako kad vaikui tas pats ar jis turi tris kostiumelius ar dvidešimt tongue.gif aš ginčijuos bet pripažistu kad tai darau ne del jo kiek del saves noriu girdet kos jis gražus koks fainas ir pan. ir manau tokiu kaip aš 99 proc. cool.gif
o iš kitos puses manau kad kai vaikas gražus ir tu matai ji gatveje nejučia jam nusišypsai pakalbini todel gražus vaikai auga laimingesni nes jie mato besišypsančius žmones aplink save o ne pilką ir niurų pasauli... todel darau viską kad mano vaikas butų PAČIAUSIAS.
gali būti pasirodysiu savanaudę bet kas liečią visas mamas tai savo mieliausio vaikelio atžvilgių mes visos esam tokios, ir tai yra nuostabu. taip turi buti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As tai pritriu toms mamytems, kurios sako, kas musu vaikai yra idomus tik mums patiems ir kitus vaikus griame tik todel kad kitoms mamytems tai malonu girdeti, galiu prisipazinti, kad is dusios gal du vaikus esu pagyrusi, o kitus, tik kad mamos juos giria, o as pritariu nes nera kur dingti. ir vis delto, taip kvaila atrodo kai mamos giria tuos savo vaikus, genialuma ju nupasakoja, o kitam atrodo nu nieko cia ypatingo. As asmeniskai savo vaika myliu labai, labai, ar jis ta diena geras ar blogas, o kitus vaikus labai atsirenku, kuris man is tirkuju patiktu ir noreciau su juo pabendrauti, nors mamai jis paciausias. Todel nei savo vaiko labai giriu svetimiems, nei apie kitus vaikus noriu kausytus visokiu nesamoniu, pvz. “valgo ir nesusitepa burnytes, kokia protinga, vaziuoja vezimuke ir neverkia „ (o po keliu minuciu kai uzbliaus ner nei kur dingt).
Atsakyti
QUOTE(Coca - cola @ 2004 10 05, 14:58)
sedziu su savo mazium smelio dezej ir girdziu kaip viena mama sako kitai apie savo vaika: '...nu cia tai grozio ir proto isikunijimas...' doh.gif  ziuriu as i ta grozio ir proto isikunijima ir matau, nu vaikas kaip vaikas, sedi smeli valgo... smile.gif  ar ir jums jusu vaikai patys graziausi, protingiausi ir t.t.. man maniskis aisku kad labai grazus ir protingas, bet suprantu, kad istikruju jis yra vaikas kaip vaikas  wub.gif

turbūt ilgai galvojai, kad tokį klausimą "išvartei" doh.gif
Atsakyti
na, tamsta, turbut irgi ilgokai mastei, kol toki atsakyma surezgei rolleyes.gif
Atsakyti