Įkraunama...
Įkraunama...

ar jūsų vaikas PATS PATS...?

Myliu savo sūnelį labai, labai. Kaip ir visos mamos myli savo vaikučius. Gražutis jis mano, šaunuolis jis mano. Glosto man širdį kitų pasakyti komplimetai (nuoširdūs) apie mano mažylį. Visi maži vaikučiai savotiškai gražūs ir įdomūs. Bet savas visada meiliausias. Tačiau tokį jausmą reikia mokėti suvaldyti. Aš manau, kad vaikas nuolat girdėdamas žodžius tu ,,pats pačiausias" gali turėti rimtų problemų ateityje. Jeigu kas jį sukritikuos jam bus labai sunku, jis negalės kritikos priimti natūraliai, nes visuomet buvo tik giriamas.
Aš negalėčiau pasakyti, kad vaikas negražus. Arba dar tokio nesutikau. Jie visi visi maži gražūs angeliukai.

Nelabai myliu netvarkingus vaikus. Kurie buna apsisnarglioje....Bet tai nereiškia,kad jie negražūs, tai reiškia,kad mamos apsileidę.
Atsakyti
Sveikos, pačių pačiausių mamytės smile.gif . Žinoma, kad savas vaikas mums visoms yra labiausiai mylimas ir norėtųsi, kad būtų pačiausias ax.gif . Bet mano aplinkoje nėra išprotėjusių mamyčių, nuolat giriančių savo vaiką, gal ir problemos dėl to nėra. Žymiai smagiau, kai turi su kuo palyginti savo mažylį, tuomet ir aiškėja, ar jis pats pačiausiais, ar dar reikėtų kažkur pasitempti (pvz., greičiau atisakyti soskės ar pampersų doh.gif ). Ir visai nesvarbu, kaip vaikas aprengtas ar apautas, tiesiog vieni žmonės turi charizmą ir traukia kitų dėmesį, kiti - ne. Manau, kad lygiai tas pats su vaikais, vienas murziukas būna žymiai mielesnis už išpopintą žviegiančią karalaitę. Man svarbiausia, kad vaikas būtų sveikas ir tvarkingas,o visa kita priklauso nuo mūsų tongue.gif
Atsakyti
aišku, PATS PATS! biggrin.gif tik aš tai pasilaikau sau, neaiškinu visiems aplinkiniams, kad mano vaikas - pats pačiausias bigsmile.gif man sunku patikėt, kad gali būt kaip nors kitaip unsure.gif Bet neturiu problemų dėl to, kad kitai mamai jos vaikas - PATS PATS, juk tai natūralu mirksiukas.gif nemanau, kad dėl to suges mano vaikis, tegul žino, kad mes jį mylim. smile.gif
Ir jei turėsim dar kada vieną mažiuką, tai jie abu tada bus patys pačiausi wub.gif
Atsakyti
manau beveik kiekvienai mamai savas vaikas yra PATS PATS....Aš būsiu ne išimtis,tačiau tai niekam nrėkiu ir niekad nelyginu su kitais
Atsakyti
Skaitau supermamyciu komentarus ir skaniai juokiuos biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif .
Pamenu,kai mano pusseseres vyras visad kada tik atvaziuodavo girdavo savo vaikucius;
-Jus tik paziurekit kokie mano vaikuciai grazus,dieve,kokie jie grazus!!!
O as ziuredavau ir niekaip nesuprasdavau kuom tie verksniai,toki iskirtiniai biggrin.gif mastau.gif hihihi.gif .
Taip,kad esu tos nuomones,kad kas per daug tai nesveika schmoll.gif
Man mano mergyte ir grazi ir protinga,bet puikiai suprantu,kad tai vaikas kaip ir visi vaikai wub.gif
Atsakyti
Taip taip taip... visų pasisakymai tokie patys ir kitaip būt negali. Visos mėgstam pasigirt ar pasidžiaugt ir jei tai atitinka realybę - puiku. Ir kalbų čia negali būti, kad kiekvienai mamai jos vaikai yra patys gražiausi, šauniausi ir protingi kartais pasirodo ne pagal amžių, bet neretai būna ir taip, kad pats geriausias vaikiukas būna ir negeras, nes iškrėtė kokią zbitką, nesuvalgė pietučių ar pastūmė kaimyno vaiką gindamas savo žaisliuką ir t.t., o kartais pamatai, kad nėra jis protingiausias kaip atrodė, nes staiga pamatai, kad ir kaimynų vaikas moka tą patį mirksiukas.gif
Taigi, galvokime sau tyliai vienos pačios, kad mūsų vaikiukai patys pačiausi, bet neužmirškime, kad šalia jūsų mažylio stovinčio pypliuko mamytė apie jį galvoja tą patį wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesa: 17 kovo 2007 - 19:58
Tai manau visos mamytes mano, kad ju vaikutis pats nuostabiausiasir PATS PATS. Ir mes nesklystame taip manydamos, nes musu vaikai yra skirtingi ir patys nuostabiausi.
Atsakyti
Pritariu visom keturiom thumbup.gif man maniškis taip pat PATS PATS wub.gif aš to garsiai nerėkiu ir neperšu kitiems savo nuomonės, jis mano sūnelis ir toks bus visada wub.gif palyginu jį su sesers dukryte, kuri 13 dienų vyresnė ir pamatau, kad ne visur jis PATS PATS, bet dėl to visai nesuku galvos cool.gif jis mano mažasis angeliukas ir viskas wub.gif
Atsakyti
mano mazius man aisku kad graziausiais smile.gif bet ar geriausiai oj ne, jis tikras neklauzada, mustukas pestukas oi xuliganiukas mazas user posted image
Atsakyti
man mano vaikas PATS PATS !
nors jis pasiutes ir oziuotas, bet vistiek PATS PATS !
Atsakyti
Man maniske PATI PATI PACIAUSIA.
Kas vakara paziuriu i jos mieganti veideli, ir klausiu saves uz ka man taip pasiseke, kad ja turiu smile.gif
o jai kasdiena pasakau, kad ji pati geriausia (nors taip turbut nera mirksiukas.gif ) ,kad ji pati protingiausia, sauniausia ir pan. As ja stengiuosi girti ir man tai padeda net ja suvaldyti 4u.gif
Atsakyti
Jo,jokia išimtis,kad mamai vaikas pats pačiausias biggrin.gif
O aš žiūriu į saviškius realiai,mažoji tai atrodo pati kaip angeliukas wub.gif todėl ir yra pati pačiausia,o dičkis,tai jau vis mažiau darosi pats pačiausias,nes jau baisiai pasiutęs ir neklaužada,bet vistiek mano vaikas ir todėl dar pačiausias mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti