O tai jei padarai čipą katinui (sterilizuotam) tai už jį reik po to kas mėnesį mokėt?
QUOTE(srauni_upe @ 2009 05 26, 09:35)
O tai jei padarai čipą katinui (sterilizuotam) tai už jį reik po to kas mėnesį mokėt?
Jeigu gyvenate ne nuosavame name, reikia:
http://www.registrac...identifikavimas
QUOTE(srauni_upe @ 2009 05 26, 09:35)
Jei gyveni bute, gali nemoketi- ateis rastas ir is karto atspausdintas mokejimo nurodymas

Man nesuprantamas tas mokestis nei uz ka, nei kam tie mano pinigai nueina( skaiciau labai graziai, kad uz tuos pinigelius BUS (labai apibreztas terimas) irengti aptvarai suniukams pasivaikscioti, katytems pazaisti ir t.t.)

As sumokejau. Mokejau todel, kad man kazkaip geda dabar del tu 2 lt kas menesi sleptis, meluot, kad gyvena nuosavame name( galiu as ja perregistruoti pas mama, sese- ten nuosavi namai), arba neduok tu diev ateitu patikrint- kate kisti i spinta ar i maisa? Ir aplamai- nervu ir kitur pilna, del 2 lt nesuku sau galvos, nors is esmes man visiskai nesuvokiamas ir nesuprantamas tas mokestis...Del sunu- taip, sutinku, bet ka ta mano kate uz 2 lt per menesi padaro namie tupedama, tai niekaip as nesuvokiu!
Mano suo uzregistruota mano buto adresu, bet realiai gyvena pas tevus kaime nuosavam name. Kates mano abi gyvena tik namuose, i lauke jokiu budu ju neleidziu (kilmingas kates kazin kas ryztusi isleisti i daugiabucio kiema), visi gyviai sucipuoti, o kates ir neutralizuotos. Vilniuje mokestis uz suni 10 lt, uz kate 3 lt. Itogo moku po 16 lt kas menesi. Ir kam tie mano pinigai nueina, tikrai nesuprantu, nes bent jau aplink mano nama Vilniuje nera nei sunu aiksteliu, nei spec konteineriu suirnktoms ismatoms ismesti. O kaukia apie tai, kad jas reikia rinkti. Kur deti surinkus? O kodel imamas mokestis uz namie sedincias kates, tai totaliai nesuprantu
Na pas mane viso 4 ar 5 butai yra ir pora ofisų prie senamiesčio... Kiemas uždaras. net nežinau ar jis skaitomas daugiabučiu... Tai katino neregistravau dar.
Na man nesuvokiama. Nei kur tie pinigai nueis nei ką.... Kartais išsivedu katiną į parkelį kai šunų per daug nebūna. Bet tai labai retai ir už pavadėlio. Ir kam gali tas katinas daryti nuostolį, kad reik mokėt.... nežinau.
Diva:),
O dėl katyčių pažaidimų aikštelių tai nelabai sąmonė, nes nu viena kasman iš to jei įrengs kur fabijoniškėse. O antra tai priversk katę kad geras eiti žaisti kurtau atrodo geriau
))) Stresas o ne žaidimas gaudtųsi
)
Na man nesuvokiama. Nei kur tie pinigai nueis nei ką.... Kartais išsivedu katiną į parkelį kai šunų per daug nebūna. Bet tai labai retai ir už pavadėlio. Ir kam gali tas katinas daryti nuostolį, kad reik mokėt.... nežinau.
Diva:),
O dėl katyčių pažaidimų aikštelių tai nelabai sąmonė, nes nu viena kasman iš to jei įrengs kur fabijoniškėse. O antra tai priversk katę kad geras eiti žaisti kurtau atrodo geriau

QUOTE(glossi @ 2009 01 16, 10:12)
Tai kodel kai registruoji vada Bubastej, moki uz cypus po 60 ,- ?
Čipas nemokamas tik Kauno ir Vilniaus gyventojams kiek žinau. Atseit jį finansuoja savivaldybė. Ir nežinia ar ilgai taip bus

QUOTE(gravel @ 2006 10 26, 10:20)
Kai svetimas randa katiną, jis turėtų nunešti katiną pas vetirinarą, į registravimo centrą ar pan. Tada ten perbraukia su tokiu aparačiuku per katino nugarytę ir sužino jo numeriuką. Taip atsekamas šeimininkas.
Kad rastą katinuką kas nors neš kur nors niekas negali garantuot. Taigi, čia jau garantijų ir patikimumo negalima tikėtis. Sistema dar tik pradėjusi veikti.
Kad rastą katinuką kas nors neš kur nors niekas negali garantuot. Taigi, čia jau garantijų ir patikimumo negalima tikėtis. Sistema dar tik pradėjusi veikti.
Normali įstaiga turinti čipų nuskaitymo įrenginį ( jį turi turėti visos gyvūnų "gaudymo" ir globos įstaigos), mato savininko kontaktinius duomenis, tad iškart paskambina ar susisiekia kitaip. Na į namus kačiuko niekas neneš, bet jie žinos, kad tas gyvūnas turi šeimininkus ir jam nieko neatsitiks. Kitas reikalas su "Grinda", jie tai neaišku ar skanuoja nors privalo (manau visi žino Grindos gyvūnų "gaudymo" metodus).
Klausimas už ką mokam pinigus.. Greičiausiai už nieką. Nes valstybė surinkti pinigus skuba, o daryti kas priklauso ne

QUOTE(interim @ 2009 05 26, 11:26)
Čipas nemokamas tik Kauno ir Vilniaus gyventojams kiek žinau. Atseit jį finansuoja savivaldybė. Ir nežinia ar ilgai taip bus

tai kad jau taip nėra. jau valstybė nefinansuoja ir reikia mokėti nepriklausomai kur katukas gyvens

Sveikos,
nusprendžiau katę sterilizuoti ir kiek žinau egzistuoja tokia tvarka, kad savininkas, pateikęs veterinarijos gydytojo pažymą apie gyvūno sterilizaciją ar kastraciją, atleidžiamas nuo rinkliavos tai sumai, kuri buvo sumokėta už sterilizavimą arba kastravimą. Tai va man iškilo toks klausimas kur tą pažymą pristatyti?
Na niekaip nerandu
Gal kas jau yra su tuo susidūręs?
nusprendžiau katę sterilizuoti ir kiek žinau egzistuoja tokia tvarka, kad savininkas, pateikęs veterinarijos gydytojo pažymą apie gyvūno sterilizaciją ar kastraciją, atleidžiamas nuo rinkliavos tai sumai, kuri buvo sumokėta už sterilizavimą arba kastravimą. Tai va man iškilo toks klausimas kur tą pažymą pristatyti?

QUOTE(Latte @ 2010 02 17, 10:37)
Sveikos,
Manau, kad čia:
Kedrų 6,
Vilnius LT-03117
Tel. (8*5) 2338-060
Faks. (8*5) 2338-060
vilnius@registracija.lt
Darbo valandos:
I-V 9.00 - 17.00 val
Bent jau pasiskambinti galima ir pasiklausti

QUOTE(gravel @ 2010 02 17, 12:50)