Įkraunama...
Įkraunama...

Mikroschemos ir kačių registracija

QUOTE(Noa @ 2011 01 04, 18:24)
blink.gif Nieko sau blink.gif  O tie langučiai kas, sąsiuvinys? Tai tas čipas maždaug 1 cm ilgio?
Irgi neįsivaizduoju, kokio jis didumo ir kur jo ieškot pas tą katiną biggrin.gif Veterinoriai randa, aš ne laugh.gif

Jis yra ryzio grudo dydzio(as bent jau toki uzciuopiau) ir rasti ji galima ne paciame sprando viduryje,bet dazniausiai kairiau kaklo sone .Jeigu isstumia gali buti ,kad nepakankamai giliai ivestas,arba organizmas ji pasalino,kaip svetimkuni,kadangi pirkau jau suaugusia kate,tai cipa aptikau butent kaklo sone,o ne tarp menciu.Labai jau jis sioje foto didelis atrodo.lyginant su languciais schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameda: 04 sausio 2011 - 18:59
QUOTE(Ameda @ 2011 01 04, 18:48)
Jis yra ryzio grudo dydzio ir rasti ji galima ne paciame sprando viduryje,bet dazniausiai kairiau kaklo sone .Jeigu isstumia gali buti ,kad nepakankamai giliai ivestas,arba organizmas ji pasalino,kaip svetimkuni,kadangi pirkau jau suaugusia kate,tai cipa aptikau butent kaklo sone,o ne tarp menciu.

Abiem atvejais jis buvo kairiame kaklo šone, manau kad organizmas atmetė, nes kačių sučipuota kelios dešimtys, o iškrito tik tos katės kačiukams, tiksliau jau suaugusioms katėms.
Ameda, jis tikrai 1cm didumo, gali būt kad skirtingų firmų dydžiai skiriasi.
Mane taip pat nustebino jo dydis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cili.daiva: 04 sausio 2011 - 19:00
QUOTE(cili.daiva @ 2011 01 04, 19:43)
Kažkuri rašėt, kad negali iškrist čipas... Tai vat faktas. Prieš pora dienų mums taip nutiko.
Ir ką turiu pastebėt, tai jau antras kartas, bet jie krinta tik vienos katės vaikams. Visa laimė neapkaltinau moteriškės kuri Vilniuje čipuoja Bubastės kačiukus, šita katę čipavo Šiauliuose...  smile.gif
Išvada: tos katės vaikai netoleruoja čipų, tiesiog juos išstumia iš organizmo, kas įdomiausia, kad tai atsitinka jau vyresniame amžiuje, t.y. 1-1,5m amžiaus katėms

Ar prisimeni, kai prieš kelis metus pas mano perse nebuvo cipo, jis buvo iskrites ir Gustaitiene mane per tarybos susirinkima kaltino, kad aš ji ištraukiau ir norejau apakeisti kate. Ji nepripazino kad čipai krenta. O šiauluose dedami cipai daugumai krenta. Tai aš dabar kiekviena karta prieš paroda patikrinu pas veterinara, kad nekiltu problemu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irish Cool: 04 sausio 2011 - 19:06
QUOTE(Ameda @ 2011 01 04, 19:48)
Labai jau jis sioje foto didelis atrodo.lyginant su languciais schmoll.gif

Tai gal langučiai kokie nestandartiniai mastau.gif Nes pas mane kornišas, tai kur jau ten pusantro centimetro daikto pas tokį katiną nerast? Dar pas kokį meškėną, tai jooo...
Parašyta pas mus - čipo vieta - on neck. Eisiu paglostinėt kaklą, pradedant nuo kairės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2011 01 04, 20:58)
Tai gal langučiai kokie nestandartiniai mastau.gif Nes pas mane kornišas, tai kur jau ten pusantro centimetro daikto pas tokį katiną nerast? Dar pas kokį meškėną, tai jooo...
Parašyta pas mus - čipo vieta - on neck. Eisiu paglostinėt kaklą, pradedant nuo kairės biggrin.gif

anksciau musu vetereinaras dedavo didokus na jie ploni tik ilgoki, o dabar deda maziukus.
Atsakyti
QUOTE(Irish Cool @ 2011 01 04, 18:56)
Ar prisimeni, kai prieš kelis metus pas mano perse nebuvo cipo, jis buvo iskrites ir Gustaitiene mane per tarybos susirinkima kaltino, kad aš ji ištraukiau ir norejau apakeisti kate.  Ji nepripazino kad čipai krenta. O šiauluose dedami cipai daugumai krenta. Tai aš as kiekviena karta prieš paroda patikrinu pas veterinara.

Gal dar turi reiksmes kokios firmos pagaminti ir is kokiu medziagu... schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Irish Cool @ 2011 01 04, 18:56)
Ar prisimeni, kai prieš kelis metus pas mano perse nebuvo cipo, jis buvo iskrites ir Gustaitiene mane per tarybos susirinkima kaltino, kad aš ji ištraukiau ir norejau apakeisti kate.  Ji nepripazino kad čipai krenta. O šiauluose dedami cipai daugumai krenta. Tai aš as kiekviena karta prieš paroda patikrinu pas veterinara.

Na aš tikrai jokių priekaištų veterinarui neturiu, daugiau nei vienai jo čipuotai katei, o jų kaip minėjau buvo kelios dešimtys, nėra iškritęs.
Kita katė buvo čipuota Vilniuje, ją čipavo veterinarė čipuojanti Bubastės kačiukus.
Čia neižvelgiu jokios veterinarų kaltės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cili.daiva: 04 sausio 2011 - 19:07
QUOTE(Ameda @ 2011 01 04, 21:06)
Gal dar  turi reiksmes kokios firmos pagaminti ir is kokiu medziagu... schmoll.gif

Mano veterinaras sake kad turi reikšmes kokios firmos, kur ankščiu užsakydao bubaste tikrai daug kam krisdavo, tai jis atsisake tuos firmos gaminiu. Suo metu pats užsiperka kitos firmos.

QUOTE(cili.daiva @ 2011 01 04, 21:06)
Na aš tikrai jokių priekaištų veterinarui neturiu, daugiau nei vienai jo čipuotai katei, o jų kaip minėjau buvo kelios dešimtys,  nėra iškritęs.
Kita katė buvo čipuota Vilniuje, ją čipavo veterinarė čipuojanti Bubastės kačiukus.

Tai aišku negalima reikšti priekaištus juk jis nekaltas, man tai perdeda is savo lešu ir tiek, nes jis mano katinus pažysta. Nors tik dviems katems ir perdejo. Tikuosi daugiau nereikes.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2011 01 04, 19:58)

ne pas visas kates jaučiasi 4u.gif

QUOTE(cili.daiva @ 2011 01 04, 20:06)
Na aš tikrai jokių priekaištų veterinarui neturiu, daugiau nei vienai jo čipuotai katei, o jų kaip minėjau buvo kelios dešimtys,  nėra iškritęs.

mūsų katytės organizmas irgi buvo "atmetęs" čipuką(Britukė) ir lygiai pat kaip cili.daiva, nemanau, kad čia kaltas kažkas...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2011 01 04, 18:58)
Nes pas mane kornišas, tai kur jau ten pusantro centimetro daikto pas tokį katiną nerast? Dar pas kokį meškėną, tai jooo...

Panašiai norėjau parašyti, kad tokią katę glostant nieko neužščiuopdavau, o specialiai neieškodvau. Dabar pasidarė įdomu, eisiu kiekvieną kaulelį išnarstysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irish Cool @ 2011 01 04, 20:56)
Ar prisimeni, kai prieš kelis metus pas mano perse nebuvo cipo, jis buvo iskrites ir Gustaitiene mane per tarybos susirinkima kaltino, kad aš ji ištraukiau ir norejau apakeisti kate.  Ji nepripazino kad čipai krenta. O šiauluose dedami cipai daugumai krenta. Tai aš dabar kiekviena karta prieš paroda patikrinu pas veterinara, kad nekiltu problemu. mirksiukas.gif

Siemet kai cipavau vada (Bubasteje) klausiau ju veterinaro, ar pasitaike tokiu atjevu, kad butent ju statyti cipai iskrisdavo ir ka daryti tokiu atveju. Mane patikino, kad jo statomi cipai dar ne vienam katinui neiskrito... Nu kazin dabar... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2011 01 05, 00:05)
Siemet kai cipavau vada (Bubasteje) klausiau ju veterinaro, ar pasitaike tokiu atjevu, kad butent ju statyti cipai iskrisdavo ir ka daryti tokiu atveju. Mane patikino, kad jo statomi cipai dar ne vienam katinui neiskrito... Nu kazin dabar... sad.gif

šuo metu nebesigirdi, arba nežianau, o šeip tai kad dauguma darduodami neveisimui, o jei kam iskrenta na nezinau, gal nepasitaike veterinarui g.gif , va kai man tai nutiko tai buvau viešai apkaltinta kad iškrapščiau, gerai kad buvo liudininku, bet Gustaitiene vistiek nepatikejo ir liepe daryti genetinius tyrimus. Kai susitariau su katyte veiseja nuvešti tyrimas ir pasakiau Gustaitienei jei bus DNR tyrimai teisingi, jus mokesite uz juos jei DNR neatitiks aš su malonumu apmoku. Nes aš 100 procentu žinau kad tai pasitvirtis tevai. Taip ji ir neatsake del apmokejimo, jau 2 metai g.gif . Bet tas šmeištas taip ir liko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irish Cool: 04 sausio 2011 - 22:35