Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

Labutis,man labai reikia jusu pagalbos. 4u.gif Gal kas nors zinote kiek metu universitete(VPU)galima praleisti nesimokinus?Siuo metu esu JAV,bet labai noriu ir gan ruosiames grizti i Lt.Tik galvoju kaip man bus su mokslais.Esu baigus 2 kursus,tada turejau 2 metus akademiniu ir 1 metus dar praleidau nieko nepranesus universitetui.Ar as esu is sarasu isbraukta ir viskas,ar man dar yra galimybe testi studijas?Kaip jus manot? g.gif Gal zinot kokia yra dabar tvarka...Labai buciau dekinga,jei parasytumet.Visoms linkiu sekmes.Aciu is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
gal tu parasyk i savo universiteta emaila, viska paaiskintum ir manau gautum tikslia informacija. VPU adresas www.vpu.lt

sekmes
Atsakyti
laabas,as ir VPU studencioke,studijuoju soc.mokslus,3kursas bus,vakariniam.Gal priimsit i savo bureli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2006 07 30, 19:29)
istojau,ir labai lengvai.esu 12 numeriu.Ar labai bus sunku mokintis?ar yra anglisciu cia?parasykit i A.Z.

aš studijuoju anglų filologiją, dabar busiu 3 kurse.
ar bus sunku priklauso nuo to kas dėstys lotuliukas.gif tik iš pradžių neišsigąsk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2006 08 13, 22:24)
aš studijuoju anglų filologiją, dabar busiu 3 kurse.
ar bus sunku priklauso nuo to kas dėstys  lotuliukas.gif tik iš pradžių neišsigąsk  smile.gif

4u.gif as busiu ketvirtam kurse, anglu smile.gif is pradziu mokiausi kolegijoje, paskui, praeitais metais, mane is karto prieme i 3 kursa, ir galiu pasakyti, kad mokytis taj cia visai neidomu, pasiilgau kolegijos cray.gif kiek esu kalbejusi su studentais, besimokanciai ten nuo pirmo kurso, beveik visi vieningai sake, kad pirmam ir antram kurse buvo labai lengva, o vat treciam kazkokia velniava prasidejo stupid.gif zodziu taip, paneles, kadangi esu baigusi kolegija, ir galiu palyginti, taj sakau jums, VPU senu senmergiu irstva, kur studentai yra mokomi taip kaip buvo mokomi ju seneliai, sistema pasenusi banned2.gif ir is viso, nera ten jokios sistemos stupid.gif niekam is pazistamu ar draugu nepatarciau stoti i VPU UKF, na bet cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westfield @ 2006 08 02, 01:41)
Labutis,man labai reikia jusu pagalbos. 4u.gif Gal kas nors zinote kiek metu universitete(VPU)galima praleisti nesimokinus?Siuo metu esu JAV,bet labai noriu ir gan ruosiames grizti i Lt.Tik galvoju kaip man bus su mokslais.Esu baigus 2 kursus,tada turejau 2 metus akademiniu ir 1 metus dar praleidau nieko nepranesus universitetui.Ar as esu is sarasu isbraukta ir viskas,ar man dar yra galimybe testi studijas?Kaip jus manot? g.gif Gal zinot kokia yra dabar tvarka...Labai buciau dekinga,jei parasytumet.Visoms linkiu sekmes.Aciu is anksto mirksiukas.gif

Ir as panasioje situacijoje , tai labai idomu ar ka suzinojai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westfield @ 2006 08 02, 00:41)

Na, nezinau kaip tau, bet praeitais metais savo draugui padejau susitvarkyti del akademiniu atostogu, jis mokosi neakivaizdiniame, prasyma, kad jas suteiktu siunteme jau ipusejus sesijai, tai kuratore sake, kad jau norejo ji braukti is sarasu, nes nesirodo sesijos metu
Atsakyti
GAL KAS TURIT Landmark Upper-inter.student`s book
arba

Englishvocabulary in use Upper int. and advance

(cia tikriausiai toms ,kas baige anglu VPU).rasyti numeriu 867605325

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ir aš noriu į jūsų būrelį.Studijuoju 4kurse vakarinis,meno istorija.Šiais metais diplominis doh.gif
Atsakyti
ar yra studijuojanciu biologija? skubiai reik pagalbos sad.gif
Atsakyti
Sveikutės,
aš mokiausi VPU ir turiu keletą knygučių, kurių man nebereikia, gal kuriai reiks 4u.gif
D.Pieters "Įvadas į pagrindinius socialinės apsaugos principus" 6 Lt.
P. L. Berger "Sociologija" 6 Lt
I.Leliūgienės "Socialinė pedagogika" 23 Lt (knygyne 30 Lt),
atšviestas R.Kočiūno "Psichologinis konsultavimas" 4 Lt. ir anglų kalba Carlo Rodžerso "Client centered therapy" 4 Lt.
M. Furst ir J.Trinksas "Filosofija" 9 Lt.
E.von Aster "Filosofijos istorija" 9 Lt. (knygyne 14 Lt)
J.Ruškus "Negalės fenomenas" 15 Lt (knygyne 22 Lt)
A.Ališauskas "Vaikų raidos ypatingumų ir specialiųjų ugdymo(si) poreikių įvertinimas. 8 Lt. (knygyne 14,60)
Turiu ir statistiko rinkinį "Lietuvos vaikai 2005" 5 Lt.
A. Krikščiūno "Psichikos ligos ir mes" atiduosiu už 6 Lt.
ax.gif
Atsakyti
Ot, ir man siand atsiunte kvietima i paskaitu sesija, o as jau buvau sekmingai pamirsusi apie si sh... doh.gif Gal yra etikiu ? As neakivaizd. 3 kursas. IR REIKIA MAN TO?? g.gif
Atsakyti