Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi porėta oda

QUOTE(atviraj @ 2008 05 18, 20:25)
o kokias butent parekomenduotum? smile.gif

Jei galima aš savo rekomendacijas irgi išsakysiu, nes molio esu kelias rūšis bandžiusi biggrin.gif
Geriausia man molio kauke su kedro riešutais - ir kaukė, ir pylingas viename. Antra pagal gerumą - juodo molio. Jos abi yra valančios.
Bandžiau šviesinančią baltojo molio kaukę - nepatiko schmoll.gif
Kitos, kiek esu mačiusi, skirtos kitokioms odos problemos.
Aš kedro riešutų ir juodo molio kaukes kaitaliodama deduosi kas antrą dieną. Rezultatai geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 05 18, 21:25)
o kokias butent parekomenduotum? smile.gif

na moli gali nusipirkt pakeliais kur buna, pora litu kainuoja.. ji reikia sumaisyt su vandeniu, galima ilasint pvz arbatmedzio aliejaus pora lasiuku..
as siuo metu naudoju Dr.Hauschka moli (jis irgi miltukais, reikia maisyt su vandeniu), bet brangus jis..
dar patiko man negyvos juros purvas, jis man labiau patiko nei molis pakeliuose..
Papildyta:
QUOTE(Renatita @ 2008 05 18, 21:35)
O kokias būtent priemones naudoji?

Gal jau ir rašei, bet aš kadangi skaitau temą iš kito galo, tai dar neradau  blush2.gif

is pradziu naudojau Madara (muilas, zoliu tonikas, na ir veidui kremas su spalva dienai, o nakciai naktinis), o dabar dr.Hauschka kosmetika (valomaji krema, tonika, alieju veidui, molio kauke, atstatomaja kauke (rejuvenating)), kadangi dar nesibaige Madaros kremai, tai naudoju kartais ir juos.. zodziu pagal poreikius.. kartais netepu nei kremu nei aliejaus veidui..
ismeciau krempudras siandien.. naudosiu kol kas mineraline pudra smile.gif
Atsakyti
dziaugiuosi, kad jums padeda. Ryt kaip tik i droga bus puiki proga uzsukt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 05 18, 21:09)
as ir nesakiau, kad pas mane baisu  biggrin.gif  tik parodziau kas per daiktas yra veido poros  biggrin.gif

Tai kad pas Jumi viskas labai gražiai tame veidelyj blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 18, 21:46)
Tai kad pas Jumi viskas labai gražiai tame veidelyj  blush2.gif  mirksiukas.gif

aciu aciu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Ačiū Palomina 4u.gif
O sakyk, Dr. Haushka kosmetikos priemonės brangios yra?
Na tarkim, kiek kainuoja nusipirkti visą liniją?

Šaip tai net nežinau ar mano oda riebi, na T zona jaučiu, kad šiek tiek riebesnė negu skruostai, tai galvoju, kad gal turiu mišrią, o ne riebią odą. Kaip atskirti, kad oda yra tikrai riebi?
Va, kad ir dabar - nuvaliau veidą su toniku maždaug prieš 3 val. bet iki šiol nei T zona, nei skruostai visiškai neriebaluoti, sausi ir švelnūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2008 05 18, 21:54)
Ačiū Palomina  4u.gif
O sakyk, Dr. Haushka kosmetikos priemonės brangios yra?
Na tarkim, kiek kainuoja nusipirkti visą liniją?

Šaip tai net nežinau ar mano oda riebi, na T zona jaučiu, kad šiek tiek riebesnė negu skruostai, tai galvoju, kad gal turiu mišrią, o ne riebią odą. Kaip atskirti, kad oda yra tikrai riebi?
Va, kad ir dabar - nuvaliau veidą su toniku maždaug prieš 3 val. bet iki šiol nei T zona, nei skruostai visiškai neriebaluoti, sausi ir švelnūs  ax.gif

na nepigios Hauschka priemones (bet cia ne tik riebiai odai, visokiem odos tipams pasiderint galima)..
valomasis kremas 50 g - 55 lt, tonikas 100 ml - 79 lt, aliejus veidui 30 ml - 75 lt, molis 90 g - 58 lt, rejuvenating mask 30 g - 94 lt
visokie veidui kremai tai 75-120 lt (ziurint koks kremas)
is pradziu apsimoka nusipirkt mini rinkinuka ir issibandyt priemones, as taip ir uzsikabinau uz Hauschkos biggrin.gif uz rinkini mokejau 45 lt (mazdaug savaitei uztenka)

o pas tave tai gal ne riebi oda, o normali? g.gif gi ir normali siek tiek pasiriebaluoja.. o va riebi tai jau oi kaip riebaluojasi biggrin.gif
Atsakyti
na tikrai brangios g.gif
Atsakyti
Na va ir mane sugundei su tom priemonėm tongue.gif
Reiks pabandyti tą mini rinkinuką, žiūrėsim kaip reaguos veidukas.
O priemonės ne iš pigiųjų, bet ko tik nepadarysim dėl grožio biggrin.gif

O tai kai yra riebi veido oda, tai riebaluojasi visas veidas, įskaitant ir skruostus?
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2008 05 18, 22:15)
Na va ir mane sugundei su tom priemonėm  tongue.gif
Reiks pabandyti tą mini rinkinuką, žiūrėsim kaip reaguos veidukas.
O priemonės ne iš pigiųjų, bet ko tik nepadarysim dėl grožio  biggrin.gif

O tai kai yra riebi veido oda, tai riebaluojasi visas veidas, įskaitant ir skruostus?

aha visas veidas
man anksciau Avene Cleanance kremas labai puikiai riebalavimasi reguliuodavo, bet dabar nebeperku kai pakeiciau savo kosmetika i visiskai naturalia (na tik dekoratyvine kol kas dar nenaturali, bet su laiku pakeisiu).. seip Avene kosmetika man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 05 18, 20:20)
aha visas veidas
man anksciau Avene Cleanance kremas labai puikiai riebalavimasi reguliuodavo, bet dabar nebeperku kai pakeiciau savo kosmetika i visiskai naturalia (na tik dekoratyvine kol kas dar nenaturali, bet su laiku pakeisiu).. seip Avene kosmetika man labai patiko  thumbup.gif

Aišku.. Tai turbūt turiu mišrią odą, nes riebaluojasi tik kakta ir nosis.
O man Avene nelabai schmoll.gif Pasitepu aš juo veidą ir jaučiu kaip tempia, traukia jį man.. Trūksta drėgmės.. Tada turiu papildomai drėkinti kitais kremais.
Man irgi natūrali kosmetika labiau prie širdies, pabaigsiu ką naudoju šiuo metu ir bandysiu tavo rekomenduotą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2008 05 18, 22:31)
Aišku.. Tai turbūt turiu mišrią odą, nes riebaluojasi tik kakta ir nosis.
O man Avene nelabai  schmoll.gif Pasitepu aš juo veidą ir jaučiu kaip tempia, traukia jį man.. Trūksta drėgmės.. Tada turiu papildomai drėkinti kitais kremais.
Man irgi natūrali kosmetika labiau prie širdies, pabaigsiu ką naudoju šiuo metu ir bandysiu tavo rekomenduotą  bigsmile.gif

tas Avene kremas tau netiko tada del to, kad oda pas tave ne riebi..
Atsakyti