Gal kam yra teke naudoti sia priemone?

QUOTE(atviraj @ 2008 05 18, 20:02)
pas mane zinok irgi oda paskutiniu metu labai riebi
Anskciau tai normali buvo, nesuprantu kas cia atsitiko. Ir dar tada tie inkstirai aplink nosi. Naudoju visokius losjonnus, bet nepadeda. Gal kanors veiksmingo zinai? Nes tikrai norisi ju atsikratyt

Nuo inkštirų tikrai veiksmingas daiktas yra BHA, kitaip tariant salicilo rūgštis. Būtinai turi būti 1-2 proc. koncentracija ir pH ~3.4. Pati naudoju tokį, iš to puslapio ir siunčiuosi. Padeda man ir su inkštirais tvarkytis - jei kokią savaitę nesitepu, tai iškart jie išryškėja, o paskui 1-2 kartai losjono ir vėl inštirai sumažėja. Bet galutinai ir su visam jie niekada neišnyksta - čia jau "dovana" visam gyvenimui

Aš dabar naktimis ilsinu odą ir vietoj kremo tepu RoC 3in1 toniką, pienelį ir makiažo valiklį, tai ryte prabudus oda beveik neriebaluota, o nuo daugumos kremų ir fluidų man riebaluojasi, drėgmės irgi pakanka

Riebalavimąsi tikrai apreguliuoja molio kaukės, bet naudoti reikia reguliariai.
Ir šiaip kovoj su spuogais ir inkštirais jokių stebuklingų receptų nėra. Yra priemonių, kurios pripažįstamos veiksmingomis, bet visgi ne visiems veikia. Ieškoti, bandyti, bandyti, bet turėti proto ir saiko eksperimentuojant

QUOTE(atviraj @ 2008 05 19, 10:54)
aciu ir uz tavo atsiliepimus. Bet tai kaip manai, kas cia man galejo buti? Nes pries du menesius oda buvo normali, o dabar labai riebaluotis pradejo 

O veido priežiūros priemonių nekeitėt? Gal kokią naują pradėjot naudot?

Jei niekas niekas nesikeitė, tada galėjo hormonai pasikeisti, o šituos sureguliuot nelabai ir eina. Aš bent jau galvoju, kad dėl besiriebaluojančios odos vargu ar kas ryžtųsi hormoniniam gydymui

QUOTE(atviraj @ 2008 05 19, 10:42)
pakeiciau veido tonika
Kaip tik tokiu metu, net nepagalvojau, kad del to galetu but 

o gal stresų, nedamiegotų naktų ir pan. padvigubėjo? bent man tai nuo to oda kaip mat sugenda, riebaluojasi baisiai, beria baisiai

QUOTE(atviraj @ 2008 05 19, 11:42)
pakeiciau veido tonika
Kaip tik tokiu metu, net nepagalvojau, kad del to galetu but 

O tonikas kartais ne su alkoholiu?

QUOTE(atviraj @ 2008 05 19, 12:34)
paziurejau - su
Tai galit pilt lauk

Šiaip odos priežiūroje alkoholiui - ne. Jis tik sausina ir erzina odą. Dezinfekcijai yra kitų būdų, kurie neturi tokių pašalinių reiškinių kaip alkoholis