Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi porėta oda

QUOTE(Amobuffone @ 2006 11 29, 13:52)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Aš štai ką darau su savo riebia, porėta ir spuoguota oda:
porą savaičių naudoju garnier dieninį ir naktinį kremus Pure A. labai čia kažkokios reklamos kremams padaryti nenoriu, bet rezultatai - akivaizdūs:
oda tapo daug švaresnė, lygesnė, gaivesnė ir kelis kartus per dieną nereikia su servetėle riebalų valyti thumbup.gif

niu va pasiskeiciau i manau gal kam mano patirtirtis bus reikalinga ir naudinga smile.gif siaip mano oda riebi ir poreta. naudojau ta Pure A, na ka galiu pasakyti, tonikas dar sis tas, bet jau kremas, vajej vajej...tikrai netiko, tik pasitepu uzh valandos riebiais spuogeleis isberia schmoll.gif taip kad cia ne visiems tinka. Taigi dabar nusipirkau estee lauder firmos tonika riebiai odai (i jo sudeti ieina pudra, taigi pries naudojima suplakt reik, todel po nuvalymo oda matine tampa) siaip kada pirkau, klausiau pardavejos ar ji poras sutraukia, ta ji pasake kad taip, nes sis tonikas ne jautriai odai skirtas, todel veikia labiau. Vat ir dar is tos pacios firmos nusipirkau kremuka (emulsija), ji reguliuoja riebalu kieki, jeigu dazniau naudoti tai isvis sako kad sureguliuos, na nzn ar gali tai ivykti, ir ta emulsija riebalus sureguliuoti, bet padeti ji padeda dabar, oda tikrai neriebi islieka... thumbup.gif

tik va problemele mano tokia...kadangi daznai spuogeliai iskyla, tai reik vis vien uzmaskuot, dar plius ziema isblyskus, todel reik naudoti krem pudra kad veiduka pagyvinti, na o tam kad ja uztepti reikia kremuka riebesni naudoti, o taip ir poros uzsikemsa ir riebi oda lieka. Gal kas patartumet kaip man oda pagyvint (spalvos suteikt) nesuriebinus jos papildomai, ir neuzkimsus poras (beje tonalinius naudojau tuos kurie neuzkimsa poras, bet vis vien tas pats velnias doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(real_cat @ 2006 11 30, 22:08)
tik va problemele mano tokia...kadangi daznai spuogeliai iskyla, tai reik vis vien uzmaskuot, dar plius ziema isblyskus, todel reik naudoti krem pudra kad veiduka pagyvinti, na o tam kad ja uztepti reikia kremuka riebesni naudoti, o taip ir poros uzsikemsa ir riebi oda lieka. Gal kas patartumet kaip  man oda pagyvint (spalvos suteikt) nesuriebinus jos papildomai, ir neuzkimsus poras (beje tonalinius naudojau tuos kurie neuzkimsa poras, bet vis vien tas pats velnias  doh.gif  )

O jei savaiminio idegio krema panaudot?gal maziau kenks? unsure.gif
Atsakyti
Real-cat, sportuoti, daugiau lauke būti, sveikai maitintis:)
Atsakyti
QUOTE(real_cat @ 2006 12 01, 00:08)
niu va pasiskeiciau i manau gal kam mano patirtirtis bus reikalinga ir naudinga smile.gif  siaip mano oda riebi ir poreta. naudojau ta Pure A, na ka galiu pasakyti, tonikas dar sis tas, bet jau kremas, vajej vajej...tikrai netiko, tik pasitepu uzh valandos riebiais spuogeleis isberia schmoll.gif  taip  kad cia ne visiems tinka. Taigi dabar nusipirkau estee lauder firmos tonika riebiai odai (i jo sudeti ieina pudra, taigi pries naudojima suplakt reik, todel po nuvalymo oda matine tampa) siaip kada pirkau, klausiau pardavejos ar ji poras sutraukia, ta ji pasake kad taip, nes sis tonikas ne jautriai odai skirtas, todel veikia labiau. Vat ir dar is tos pacios firmos nusipirkau kremuka (emulsija), ji reguliuoja riebalu kieki, jeigu dazniau naudoti tai isvis sako kad sureguliuos, na nzn ar gali tai ivykti, ir ta emulsija riebalus sureguliuoti, bet padeti ji padeda dabar, oda tikrai neriebi islieka... thumbup.gif

tik va problemele mano tokia...kadangi daznai spuogeliai iskyla, tai reik vis vien uzmaskuot, dar plius ziema isblyskus, todel reik naudoti krem pudra kad veiduka pagyvinti, na o tam kad ja uztepti reikia kremuka riebesni naudoti, o taip ir poros uzsikemsa ir riebi oda lieka. Gal kas patartumet kaip  man oda pagyvint (spalvos suteikt) nesuriebinus jos papildomai, ir neuzkimsus poras (beje tonalinius naudojau tuos kurie neuzkimsa poras, bet vis vien tas pats velnias  doh.gif  )

Tikrai poru neuzkemsa toninis Lumene kremas. Mano veido oda kad ir riebi, Lumene toninis kremas neuzkimsdavo poru(nesusidarydavo tokiu juodu inkstiru).
Atsakyti
As tai pries pora savaiciu pabaigiau savo Biotherm priemones riebiai/misriai odai.. labai patiko thumbup.gif tik kad norint nusipirkt visas priemones (prausikli, tonika ir fluida) sumele susidaro blush2.gif o siuo metu islaidu nemazai visokiu turejau, tai nusipikau Eucerin pabandyt (pirkau prausikli ir krema), is pradziu tai kremas man nepatiko kazkaip, be to jo kvapas man nepatinka blush2.gif o prausiklis tai patiko smile.gif tai as jau Eucerin'a naudoju dvi savaites, oda neblogai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2006 12 01, 11:28)
As tai pries pora savaiciu pabaigiau savo Biotherm priemones riebiai/misriai odai.. labai patiko  thumbup.gif  tik kad norint nusipirkt visas priemones (prausikli, tonika ir fluida) sumele susidaro  blush2.gif  o siuo metu islaidu nemazai visokiu turejau, tai nusipikau Eucerin pabandyt (pirkau prausikli ir krema), is pradziu tai kremas man nepatiko kazkaip, be to jo kvapas man nepatinka  blush2.gif  o prausiklis tai patiko  smile.gif  tai as jau Eucerin'a naudoju dvi savaites, oda neblogai atrodo  ax.gif

tas kremas,gal su pieno rugstim? blush2.gif
Atsakyti
Mano oda irgi yra tarp misrios riebios. Ypac kankinausi vasara kai buvo tie karsciai , darbe sededavau kaip lasiniais isitepus verysad.gif tai nusipirkau visa serija priemoniu svarbiausia tonikas, prausiklis, kremas riebiai odai. Atsikelus is ryto irgi blogai jauciuosi veidas buna riebaluotas schmoll.gif pasidazau ir varau i darba ir jau apie mazdaug 12 val. vel ant veido atsiranda blizgesys doh.gif mane jau tas riebalas varo is proto doh.gif kame reikalas nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2006 12 01, 11:21)
Real-cat, sportuoti, daugiau lauke būti, sveikai maitintis:)

vat sportuoti tai sportuoju daug, netgi labai:) maitinuosi irgi gerai, visad tuo paciu laiku, su tuo problemu ner...o lauke but nelabai jau iseina unsure.gif

na ir nemanau kad laukas man galetu atkimsti poras schmoll.gif o mano problema ir yra ta, kad nuo tonaliniu labai jau spuogiuku daug atsiranda ir uzsikemsa...

a va del savaiminio idegio, tai naudoju serveteles, visai neblogai, bet vis vien gaunas kad reik kremuku pasitept kad sulygint oda verysad.gif

galvoju kad gal presuota pudra pabandyt..arba ta vadinama "egipto zeme" ? g.gif

kaip manot? a padetu? Gal kas jau bandete? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(egluziukas @ 2006 12 01, 14:41)
Mano oda irgi yra tarp misrios riebios. Ypac kankinausi vasara kai buvo tie karsciai , darbe sededavau kaip lasiniais isitepus verysad.gif tai nusipirkau visa serija priemoniu svarbiausia tonikas, prausiklis, kremas riebiai odai. Atsikelus is ryto irgi blogai jauciuosi veidas buna riebaluotas schmoll.gif pasidazau ir varau i darba ir jau apie mazdaug 12 val. vel ant veido atsiranda blizgesys  doh.gif mane jau tas riebalas varo is proto  doh.gif kame reikalas nesuprantu.

pamegink gal CLARINS Gel Nuit Normalisant , tai naktinis gelis, kuris per nakti sunormalizuoja veido oda, pas mane ir riebi, tai vakare kai pasitepu, pries pat miega usiplaunu( pabunu su juo apie 2 h), ryte svarus veidukas buna, nzn kiek kainuoja nes megineli pabanziau, bet labai labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 12 01, 12:38)
tas kremas,gal su pieno rugstim?  blush2.gif

taip ir prausiklis ir kremas su pieno rugstim biggrin.gif reikes dar nusipirkt ir tonika is eucerin pabandyt..
Atsakyti
QUOTE(real_cat @ 2006 12 01, 15:17)
vat sportuoti tai sportuoju daug, netgi labai:) maitinuosi irgi gerai, visad tuo paciu laiku, su tuo problemu ner...o lauke but nelabai jau iseina  unsure.gif 

na ir nemanau kad laukas man galetu atkimsti poras  schmoll.gif  o mano problema ir yra ta, kad nuo tonaliniu labai jau spuogiuku daug atsiranda ir uzsikemsa...

a va del savaiminio idegio, tai naudoju serveteles, visai neblogai, bet vis vien gaunas kad reik kremuku pasitept kad sulygint oda  verysad.gif

galvoju kad gal presuota pudra pabandyt..arba ta vadinama "egipto zeme" ?  g.gif

kaip manot? a padetu? Gal kas jau bandete? unsure.gif
Papildyta:
pamegink gal CLARINS Gel Nuit Normalisant , tai naktinis gelis, kuris per nakti sunormalizuoja veido oda, pas mane ir riebi, tai vakare kai pasitepu, pries pat miega usiplaunu( pabunu su juo apie 2 h), ryte svarus veidukas buna, nzn kiek kainuoja nes megineli pabanziau, bet labai labai patiko  4u.gif

Aciu reikes tikrai isbandyti nes jau nebezinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2006 12 01, 17:18)
taip ir prausiklis ir kremas su pieno rugstim  biggrin.gif  reikes dar nusipirkt ir tonika is eucerin pabandyt..

dekui 4u.gif
Atsakyti
Man vienintele problemu kelianti buvo T zona, bet ilgesni laika (nors nereguliariai) pavartojus Skinorena roblema isnyko - poros tikrai susitrauke. Inkstirai visi neisnyko, bet siaip jau daug geriau wink.gif
Tik aisku tai vaistas, nereiketu piktnaudziauti ax.gif
Atsakyti