Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi porėta oda

QUOTE(mexica @ 2006 12 01, 21:42)
Man vienintele problemu kelianti buvo T zona, bet ilgesni laika (nors nereguliariai) pavartojus Skinorena roblema isnyko - poros tikrai susitrauke. Inkstirai visi neisnyko, bet siaip jau daug geriau wink.gif
Tik aisku tai vaistas, nereiketu piktnaudziauti ax.gif

girdejau as apie ta skinorena..o kas ten tokio? kremukas ar tonalinis? g.gif vat daba pasiskaiciau apie egipto zeme, tai nutariau kad jau pirksiuos:)tik ar pades nzn, jauciu poru nesutrauks unsure.gif gal reiktu man koki skystala pamegint kad sutraukti tas poras nelemtas dry.gif
Atsakyti
skinorenas tai kremas toks, tept ji reikia menesi, kad rezultatas matytus. jis ten giliau kazka patvarko.. o tie visi tonikai, prausikliai pavirsininiai manau unsure.gif man tai patiko nivea prausikliai, jie odos nenusausina. o clean & clear nusipirkau pamegint tai siaubelis.. doh.gif jie cia matyt kulnams sveist skirti.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(real_cat @ 2006 12 01, 22:14)
girdejau as apie ta skinorena..o kas ten tokio? kremukas ar tonalinis? g.gif  vat daba pasiskaiciau apie egipto zeme, tai nutariau kad jau pirksiuos:)tik ar pades nzn, jauciu poru nesutrauks unsure.gif  gal reiktu man koki skystala pamegint kad sutraukti tas poras nelemtas dry.gif

o koki tu skystala turi omeny? as kazkada visokiu ten "stebuklingu" daiktu ismeginau ir nei jos susitrauke nei ka.. dabar gal kas naujo atsirado?
beje, kas ta "egipto zeme" ?
Atsakyti
bene vienintelis kuri esu bandziusi kremas matomai sutraukiantis poras buvo is avon solutions zaliam tiubike, losjonas. sunaudojau 3 pakuotes, paskui iskeiciau i kitus, bet visgi manau reikia sugrizti. tas neutrogenos losjonas tinka riebiai nes oil free bet poru visai nesutraukia.
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 12 08, 08:45)
bene vienintelis kuri esu bandziusi kremas matomai sutraukiantis poras buvo is avon solutions zaliam tiubike, losjonas. sunaudojau 3 pakuotes, paskui iskeiciau i kitus, bet visgi manau reikia sugrizti. tas neutrogenos losjonas tinka riebiai nes oil free bet poru visai nesutraukia.

aha man sitas irgi patiko , ir oda matine ilgai budavo, bet paskui ant jo krempudra rutluliodavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2006 12 08, 01:18)
skinorenas tai kremas toks, tept ji reikia menesi, kad rezultatas matytus.  jis ten giliau kazka patvarko...

Kaip supratau čia receptinis vaistas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 12 09, 13:50)
Kaip supratau čia receptinis vaistas? unsure.gif

ne,ji galima nusipirkti ir be recepto.
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 12 09, 15:05)
ne,ji galima nusipirkti ir be recepto.

tik instrukcija paskaityk pries pirkdama. jei vis del to pirksi, tai neisigask jei pradzioje oda nieztes, pakentek smile.gif cia tik kol oda pripras kelias dienas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2006 12 10, 12:26)
tik instrukcija paskaityk pries pirkdama. jei vis del to pirksi, tai neisigask jei pradzioje oda nieztes, pakentek smile.gif cia tik kol oda pripras kelias dienas  rolleyes.gif

aha,pritariu,is pradziu labai nieztejo.bet ilgai as jo ir neisvartojau,dabar vartoju kitoki,gydytojas israse,tai paperstejo pirmas dienas,o dabar tai labai fainas biggrin.gif
Atsakyti
as irgi turiu problematiska riebia oda, tai pasidalinsiu savo patirtim 4u.gif jau isitiknau, kad rezultatu galima pasiekti tik, kaip sakant, kompleksiska prieziura smile.gif du kartus per diena veida prausiu clinique muiliuku skirtu riebiai veido odai, po to aisku valau toniku, dienai tepu labai lengva clinique drekinancia zele, o nakciai zele-krema su vaisiu rugstimis (pas kosmetologe pirkau), kuris sluoksniuja oda (labai gerai jei uzsikimsusioms poros, pasisalina virsutinis odos sluoksnis ir oda svaresne buna) smile.gif pora kartu per svaite sveiciu veduka su sveitikliu ir karta dedu valancia ir poras sutraukiancia kauke su baltu moliu. kai visa tai pradejau naudoti veidukas tikrai grazesnis tapo thumbup.gif dar keleta kartu per metus pasidarau veido valyma pas kosmetologe, tai jinai jau kapitaliai isvalo visus komedonus ir miliumus, nors procedura aisku nemaloni g.gif o del dekoratyvines kosmetikos, tj be jos apsieiti negaliu, nes rausva mano odele ir randeliu yra verysad.gif tai naudoju kremine pudra guerlain fleur de tein ultra mat, labai gerai maskuoja, poru neuzkemsa ir riebaliukus sugeria smile.gif o varara tai naudojau tik egipto zeme, tai irgi labai geras daiktas, islygina spalva ir tokia idegus atrodai blush2.gif ir siaip ten jos sudetyje visokiu geru dalyku yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2006 12 08, 02:18)

o koki tu skystala turi omeny? as kazkada visokiu ten "stebuklingu" daiktu ismeginau ir nei jos susitrauke nei ka..  dabar gal kas naujo atsirado?
beje, kas ta "egipto zeme" ?

girdejau kad yra tokie skysciau (net nepasakysiu kas ten tokio), rode man kristianoj viena karta, bet tada per brangu man buvo..ten buteliukas mazas, reik nakciai pasitepti ir jis tipo sutraukia..

o man vaje kaip siaubingai issiplete, dabar ziuriu kad salia tokios porikes kur buvo susijunge i viena ir gavos tris dideles duobes sad.gif(( ka daryt net nezinau...
Atsakyti
QUOTE(violiuke @ 2006 11 04, 23:17)
turiu tave labai stipriau nuliudinti.... dekoratyvines kosmetikos priemones veido oda tvarkyti padeda tik 20%, zinau viena italiska kurios efektyvumas 25%, o visiskai naturalia prancuziska - 30%,  bet esme yra tame, kad likusius procentus sudaro vidines problemos. sunku pasakyti del kokiu priezasciu oda yra problemine, nes per mazai yra aprasyta, bet ir tai yra sutvarkoma, aisku ne iskarto, bet sutvarkoma. jei ir toliau naudosi tik kosmetika,  veido odos problemu neisgydysi, gal tik truputi prislepsi. jei iskilo kokiu klausimu mielai atsakysiu: violiuke@hotmail.com

odos problemos gali būti nulemtos genetikos, moteriškų homronų sutrikimo, virškinimo problemos ir pan. Viskas aišku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(charm @ 2006 12 10, 21:27)
as irgi turiu problematiska riebia oda, tai pasidalinsiu savo patirtim  4u.gif  jau isitiknau, kad rezultatu galima pasiekti tik, kaip sakant, kompleksiska prieziura  smile.gif  du kartus per diena veida prausiu clinique muiliuku skirtu riebiai veido odai, po to aisku valau toniku,  dienai tepu labai lengva clinique drekinancia zele, o nakciai zele-krema su vaisiu rugstimis (pas kosmetologe pirkau), kuris sluoksniuja oda (labai gerai jei uzsikimsusioms poros, pasisalina virsutinis odos sluoksnis ir oda svaresne buna) smile.gif pora kartu per svaite sveiciu veduka su sveitikliu ir karta dedu valancia ir poras sutraukiancia kauke su baltu moliu. kai visa tai pradejau naudoti veidukas tikrai grazesnis tapo  thumbup.gif  dar keleta kartu per metus pasidarau veido valyma pas kosmetologe, tai jinai jau kapitaliai isvalo visus komedonus ir miliumus, nors procedura aisku nemaloni  g.gif  o del dekoratyvines kosmetikos, tj be jos apsieiti negaliu, nes rausva mano odele ir randeliu yra  verysad.gif  tai naudoju kremine pudra guerlain fleur de tein ultra mat, labai gerai maskuoja, poru neuzkemsa ir riebaliukus sugeria smile.gif o varara tai naudojau tik egipto zeme, tai irgi labai geras daiktas, islygina spalva ir tokia idegus atrodai  blush2.gif  ir siaip ten jos sudetyje visokiu geru dalyku yra smile.gif
o kur tu perki balta moli? blush2.gif
Atsakyti