QUOTE(Faustinata @ 2009 03 23, 16:45)
Dažnokai žvilgteliu į šią temą, bet besiguodžiančių ar rašančių patarimus kaip ir nėra. O gaila

juk tiek daug yra turinčių šią problemą. Suprantama, kad čia daugiausiai lankosi jaunos mamytės, bet kodėl nesudalyvavus ir močiutėms.
Mano atvejis : prieš keturis metus tikrino kaulų tankį, viskas buvo gerai. Tais pačiais metai išsioperavau skydliaukę. Matomai tai ir pagreitino kaulų retėjimą, nes po tam tikrų simtomų buvau pasiųsta vėl pakartoti tyrimą. Kaulų tankio rodikliai buvo tokie: 3,28 (toks išretėjimo laipsnis)

Išrašė vaistus, kuriuos reikės gerti pusantrų metų

Žinau, kad tie vaistai neatstato kaulų tankio, bet tik pristabdo, kad liga neprogresuotų. Žinau dvi moteris, kurios gėrė tuos 1,5m. ir padėtis tik pablogėjo. Reiškia vaistai nieko gero nedavė. Esu pasimetusi ir nežinau kokie vaistai yra geriausi, nes jų yra keletas. Man atrodo, kad esame tik bandomieji triušiai ir krauname pelną formacininkams, o daktarai tik pila receptus ir važiuoja į šiltus kraštus. Kiek duos naudos kiek ne, bet aš vartoju kiaušinių lukštus +vit.D. Labai norėtūsi, kas turite tokių problęmų - atsiliepkite
Faustinata, atsiliepiu 4u:

Mano panasi padetis, skydliauke isoperavo pries 3 metus, daug visokiu pablogavimu prasidejo, tarp ju koju skausmai. Pasidariau kaulu tankio tyrimus - akurat, reteja. Pradzia, bet jau yra. Man ne jaunyste, bet ir ne visiska senatve -50 metu. kadangi visokiu kitokiu bedeliu turiu, nepriejau dar prie vistu ar putpeliu

, bet jau moraliai renguosi. Tada isijungsiu i diskusijas aktyviau.