Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

ash da nesiryztu bikini su epiliatorium lotuliukas.gif tikrai neistverciau,tik su skutamaja galvute pravarau akrts nuo karto,siltesniu metu sezonu nueinu pas kosmetologe,kad nebutu rupesciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi. @ 2007 01 05, 13:15)
aha as anksciau salindavau, po tris plaukus, su asarom akyse.. paskui atsibodo ir grizau prie peiliuku... dabar bandausi ismokt su vasku, bet irgi asaros susikaupia  unsure.gif

first.gif first.gif visoms, kurios šalina su elektriniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaubunė: 05 sausio 2007 - 17:01
as turiu philips satin ice thumbup.gif: esu labai patenkinta... gavau dovanu smile.gif
pas mane jis su rovimo, skutimo ir odos sveitimo galvute, bei saldymo konteineriu... pastaraji naudojau tik viena karta.... o kitas galvutes visada naudoju: rovimo - kojoms, po keliu kartu rovimo biggrin.gif dabar jau beveik nejauciu skausmo, nes plaukeliai silpni ir lengvai raunasi (apie pirma karta nera ka kalbeti, akys asaromis papludo);
skutimo - pazastim ir bikini(ten kolkas rauti su tuo daiktu bijau)
ir sveitimo galvute thumbup.gif: koju oda buna labai svelni ir sveitikliu maziau sunaudoju... mirksiukas.gif ir iaugusiu plauku problema nekankina.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgeete: 08 sausio 2007 - 14:05
QUOTE(Jurgeete @ 2007 01 08, 16:04)
as turiu philips satin ice thumbup.gif: esu labai patenkinta... gavau dovanu smile.gif
pas mane jis su rovimo, skutimo ir odos sveitimo galvute, bei saldymo konteineriu... pastaraji naudojau tik viena karta.... o kitas galvutes visada naudoju: rovimo - kojoms, po keliu kartu rovimo biggrin.gif dabar jau beveik nejauciu skausmo, nes plaukeliai silpni ir lengvai raunasi (apie pirma karta nera ka kalbeti, akys asaromis papludo);
skutimo - pazastim ir bikini(ten kolkas rauti su tuo daiktu bijau)
ir sveitimo galvute  thumbup.gif: koju oda buna labai svelni ir sveitikliu maziau sunaudoju... mirksiukas.gif ir iaugusiu plauku problema nekankina.... mirksiukas.gif

o ka man daryti ,nes po depiliacijos iauga plaukeliai ir net uzpuliuoja ta vieta doh.gif gal zinot kaip to isvengti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubunė @ 2007 01 05, 18:01)
first.gif  first.gif visoms, kurios šalina su elektriniu

pas tawe tada kazkox kitox nei pas mane biggrin.gif pas mane su ledu ir su raunamuoju,skutamuoju,bet tos shweitimo galwos nera,pas mano sese kazkox tox yra panashus,o pas man tas tox ruzawas ar tai wioletinis ten g.gif
Atsakyti
nžn. man tai nė vienas netiko, vien skausmas ir po to baisus odos suerzinimas
Atsakyti
siaubune,ten ne ten atsakyt paspaudziau blush2.gif
Atsakyti
As turiu PHILIPS'o epiliatoriu, tai labai patenkinta. Depiliuojuos kojas ir usiukus nuo lupos. Liesti bikinio zona man butu per skausminga, tai ten depiliuojuos pas kosmetologe, o paskui atsiradus keliems plaukeliams naudoju savo epiliatoriu. Taip ilgiau islieku neplaukuota tongue.gif O pazastis tik su peiliukais, brrrr kokia skausminga vieta!
Atsakyti
Pas mane Braun silk-epil 5680. As jau ji turiu apie 5 men. Kadangi tai mano pirmasis epiliatorius - tai gaila, kad negaliu su kuo palyginti:( Siaip as juo patenkinta, kai pirma karta depiliavausi tai koju ir pazastu beveik visai neskaudejo(is pradziu skausmas buvo, bet greit dingo), o rankas depiliuotis jau reikejo sukandus dantis. Apie bikini zona tai visai patyliu, bet jau kita kart kai buvo nedaug atauge tu plaukeliu tai visai ir nieko buvo. Saldymo pirstines tai beveik nenaudoju nebent kai salinu bikinio zona, bet ir tai man ji nelabai ka padeda, nes man beveik panasus skausmas salcio ir salinimo. Siaip plaukai atauga negreit, plonesni ir beveik neiauga (nors po pirmo karto ant koju buvo nemazai iaugusiu). Beje, kazkodel po depiliacijos koju oda visai nebuna svelni kazkokia puskuliukais nuejusi, nors kitose vietose tai labai svelnute:) Sekmes renkantis:)
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 01 10, 22:28)
siaubune,ten ne ten atsakyt paspaudziau  blush2.gif

Supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaubunė: 11 sausio 2007 - 15:38
QUOTE(Lukra @ 2007 01 11, 16:01)
Pas mane Braun silk-epil 5680. As jau ji turiu apie 5 men. Kadangi tai mano pirmasis epiliatorius - tai gaila, kad negaliu su kuo palyginti:( Siaip as juo patenkinta, kai pirma karta depiliavausi tai koju ir pazastu beveik visai neskaudejo(is pradziu skausmas buvo, bet greit dingo), o rankas depiliuotis jau reikejo sukandus dantis. Apie bikini zona tai visai patyliu, bet jau kita kart kai buvo nedaug atauge tu plaukeliu tai visai ir nieko buvo. Saldymo pirstines tai beveik nenaudoju nebent kai salinu bikinio zona, bet ir tai man ji nelabai ka padeda, nes man beveik panasus skausmas salcio ir salinimo. Siaip plaukai atauga negreit, plonesni ir beveik neiauga (nors po pirmo karto ant koju buvo nemazai iaugusiu). Beje, kazkodel po depiliacijos koju oda visai nebuna svelni kazkokia puskuliukais nuejusi, nors kitose vietose tai labai svelnute:) Sekmes renkantis:)

pas mane irgi ant koju lieka tokia siurksti oda g.gif
Atsakyti
aš prieš naujus nusipirkau Philips Satinelle epiliatorių. kol kas bandžiau tik kojas depiliuot, tai skausmas iškenčiamas, bet pastebėjau, kad kai kuriuos plaukelius papraščiausiai nupešė, o ne išrovė verysad.gif nes jau po kelių dienų vietomis jautėsi ežiukas...gerai tik tiek, kad nėra tos terlionės kaip su vašku, kai reikia dar vaško juosteles nuplovinėt, bet šiaip manau, kad jis stovės pas mane kaip nereikalingas daiktas ir teks grįžt prie skutimosi peiliukų unsure.gif
Atsakyti