Taip ,kad saldu darosi tai tikrai .Aš depiliatoriu turiu kokius 8 metelius Braun firmos tikrai geras, ir patenkinta tuo rezultatu kokį gaunu po depiliavimosi, verta pakentėti , savaite buna švaru švaru, o paskui vėl jie pradeda augti , palaukiu pora dienu ir vėl darausi, tiktai po procedūros visą laika palašinu degtines ant peiliuku,dezinfekuoti man taip patarė konsultantė ,iš kurios pirkau

QUOTE(Rasee @ 2007 03 21, 20:58)
Taip ,kad saldu darosi tai tikrai .Aš depiliatoriu turiu kokius 8 metelius Braun firmos tikrai geras, ir patenkinta tuo rezultatu kokį gaunu po depiliavimosi, verta pakentėti , savaite buna švaru švaru, o paskui vėl jie pradeda augti , palaukiu pora dienu ir vėl darausi, tiktai po procedūros visą laika palašinu degtines ant peiliuku,dezinfekuoti man taip patarė konsultantė ,iš kurios pirkau 

o tai tu depiliuojies ar skuties kad "ant peiliuku palasini"?

o man kožkodėl sakė konsultantė , kad geriau philipsas negu braunas, aiškino kodėl , bet neatsimenu
o va kiek skaitau tai visi giria tą brauną, pas mane tai philips tai labai patenkinta
aišku skausmas tai toks pat kaip ir su pašaldimu buna
o peiliukais vadina tuos daiktelius kur rauna plaukelius
bet tai nežinojau, kad juos šlapinti galima juk elektrinis daiktas vis dėlto 
Papildyta:
ai beje po gero depiliatoriaus-epiliatoriaus plaukai neatauga 3 savaites visiškai, kaip pas mane
bet tai gal pas mane plaukotumas mažesnis, bet man beto dar taip paaiškino konsultantė , tai taip viskas ir vyko kaip jinai sakė nusidepeliuoji po dušo, kad neskaudėtu taip baisiai ir rami 3 savaites taip ir buvo

Papildyta:
ai beje po gero depiliatoriaus-epiliatoriaus plaukai neatauga 3 savaites visiškai, kaip pas mane

na pas mane irgi braun silk epil (geltonos spalvos, 80 Lt kazkur, as ant akcijos uztaikiau, tai maziau mokejau
)..
pradzioj tai as irgi kojas vos iskenciau nusidepiliuo...
ale db tai... ir bikini, ir pazastys, ir kojos, ir rankos eina tolka pesnia
ir pastebejau, kad jei kada patingiu menesi, tai vistiek maziau plaukeliu atauga
bet depiliuoju jau gal pora meteliu...

pradzioj tai as irgi kojas vos iskenciau nusidepiliuo...

ale db tai... ir bikini, ir pazastys, ir kojos, ir rankos eina tolka pesnia

ir pastebejau, kad jei kada patingiu menesi, tai vistiek maziau plaukeliu atauga

QUOTE(Dženita @ 2007 03 22, 09:37)
o man kožkodėl sakė konsultantė , kad geriau philipsas negu braunas, aiškino kodėl , bet neatsimenu
o va kiek skaitau tai visi giria tą brauną, pas mane tai philips tai labai patenkinta
aišku skausmas tai toks pat kaip ir su pašaldimu buna
bet tai nežinojau, kad juos šlapinti galima juk elektrinis daiktas vis dėlto 

man ir konsultantė sakė kad philips geresnis nei braun, tipo dėl to,akd švelniau rauna ir geriau nei braun....
a kas čia žino iš tiesų.. bet man tai greičiau atauga

QUOTE(teeny @ 2007 03 18, 20:30)
nesupyk, bet tu cia reklamuoji ta fotodepiliacija ar kaip, nes vos tik kur depiliacija iskarto ta adresiuka matau 

ir as toky yspudy susidariau

Kai pirkau depiliatoriu padariau sioki toki tyrima ir galiu pasakyt trumpai kuo skiriasi Braun nuo Philips. Ogi Philips galvute turi daugiau gnybtuku, tad reikes maziau kartu braukyt nei su Braun
Ir man regis apsuku Philips turiu daugiau (ty greiciau sukasi tie gnybtukai), nei Braun
Gers dalykas, bet su vasku svariau. Tada nelieka anei pukelio...

QUOTE(Monada @ 2007 03 22, 18:08)
Kai pirkau depiliatoriu padariau sioki toki tyrima ir galiu pasakyt trumpai kuo skiriasi Braun nuo Philips. Ogi Philips galvute turi daugiau gnybtuku, tad reikes maziau kartu braukyt nei su Braun
Ir man regis apsuku Philips turiu daugiau (ty greiciau sukasi tie gnybtukai), nei Braun

tas kaip vadini Braun pincetu isdestymas vadinasi Sachmatiniu isdestymu

QUOTE(garbane @ 2007 03 21, 22:10)
Depiliuojuosi , gal ne taip išsireiškiau,gal ten ne peiliukai , o žnyplytės než net kaip pavadinti

gal kas turite parduoti epiliatoriu uz nediele kaina?

QUOTE(Kelsey @ 2007 04 04, 09:47)
nebereikia, jau nusipirkau

Jausmas nelabai malonus, bet efektas neblogas
Siaip planuoju pirkt kita preitaiseli tai savo Philips pigiai perleisciau jei kas noretų