QUOTE(Alchemie @ 2006 11 02, 21:29)
As ka tik raudas raminau, nes vaikas is kapiniu iseiti nenorejo. Jam taip patinka uzdegti zvakes ir paskui lakstyti po kapines

mes su vyru tamsoje ji gauidom..siemet sugalvojom, kad jis su zvakele mums pasvies kelia, tai kol zvakele nese, nebegiojo, o kai paskutine ant kapo padejo, dejo i kojas (siemet bent jau nebedainavo garsiai) ir tarp kapu nuleke..parvedziau namo, o jis rauda, kad atgal i kapines nori
Ir maniskis siandien visa diena kliedi, kad atgal i kapines nori, o kai buvom (gerai, kad lyti pradejo, teko visiems begti

) kviete numirelius (pries tai paaiskinau, kad numire zmones cia ilsisi, tai sake, kviecia, nes nori su jais pabendrauti, jei neras, pats po zemem lis

, juokas pro asaras, bet siaip jam mirties tema artima, kazkaip jis tada surimteja.
Norejau dar paklausti Jusu visu: hiper svetaineje radau tema "ispjausi angina-nebus hiper" na kazkaip panasiai, bet ten neradau info. Ar yra koks rysys tarp situ dvieju dalyku? Mano sunus gal kokius 17 kartu per metus puline angina serga?? dabar aprimo, duodu lasiuku kazkokiu stebuklingu ir siaip, pati save kazkaip i rankas del daugelio dalyku suemiau, nerealiai padejo mano jau anksciau minetos dvi knygos. Beje,
vario, ar perskaitei ta rusiska, kaip ji tau, kazka ji many pakeite, rodos ir ta darai, ir kaip Aukseklaipeda raso besalygiskai myleti reikia, bet tik su ta knyga kazkaip paaiskejo, kaip gi tai daryti?? Na tarsi rakteli kas pasuko (beje ja man psichologe ir rekomendavo), kaip kazkas hiper svetainej rase, vis klausia vaikas savo blogu elgesiu, ar ji myli, ir dazniausiai gauna neigiama atsakyma... va tada ir cinktelejo man, kiekvienas veiksmas, o ypac neigiamas - klausimas, ar myli, beje, su maniskiu dabar lengviau, kartais pats pribega ir pasako!!!!apsikabink mane
Na kaltes jausmas del tiekos cia pasakytu zodziu prispaude mano galva

, sorry, cia matyt uz tiek tylos metu, niekad negalvojau, kad anoniminis internetas gali buti vieta, kur rasi atgaiva sirdziai, tiesiog jauciu, kaip cia papildau savo jegu atsargas, aciu

P.S. ir dar, nutariau, kad savo vaika visu pirma parodyciau sios temos senbuvems mamoms, jos - geriausia "komisija" su teorija ir praktika, ar galima butu?!