Aciu labai uz nuorodas
"kvėpavimo problemos sukelia miego bei elgesio sutrikimus", (beje tikrai pirma karta isgirdau apie toki rysi, idomu) rasoma ten, bet va as zinau, kad "Tonzilės tai limfiniai mazgai, esantys burnos gale bei ryklės pradžioje", mano sunaus jos yra gerokai per dideles nuo gimimo (beje stomotologe sake, kad ir liezuvis per didelis

) ir puline angina karta per savaite. Nelabai suprantu kaip tonziles siejamos su kvepavimu, ar kad jos padidejusios ir per mazai oro gauna vaikas??Mes mat jau iki privataus gydytojo su probl nusikasem, tai ji pasake, kad jis turi limfmazgiu problema, ten kazkoks amzinas uzdegimas yra (jo visas kaklas po oda tarsi vynuogiu kekem nusetas (o gal tai isties jo "judrumo" problema, na bent jau mums tikrai tiktu), tai dabar gydau homeopatija limfmazgius - tonziliu priezasti, anginos tikrai labai paretejo, bet limfmazgiu guzai tai vietoj

, ir dar ta daktare sake, kad jei ispjausim, tai uzdegimas per kita vieta islis ir bus tik blogiau!!! Bet si sasaja man labai idomi, pasidomesiu daugiau
O kaip del savarankiskumo jusiskiams??
Va mano budamas 2.5 tik nuvaziavus prie juros dingo, pasirodo pats i poilsio namus grizo!!!, misko taku, gerai, kad as tuomet namie buvau, pasitikau, jis tada dar ir kalbeti nelabai mokejo, bet kiti zmones jau uz rankos vedesi, kaip pasiklydusi, o jis pyko, sake, kad zino kelia

, o va siemet tai visai...isejo is aptvertos tvora sodybos (pralindo po tvora su suniu), 7 min. nestebejau ir va. aplink miskai, begioju, verkiu, rekiu, taip ir matau, kaip jis su savo dviem dydziais per dideliais botais po miska klaidzioja

, radom po kokio pusvalandzio, buvo nuejes i sodybu puse link ganyklu, ten kazkoks kaimietis ir rado...
Labai nustebo mano kikilis kai mane verkiancia pamate, sake, ejo grybauti

, bet tarsi kazkokios baimes nebutu, "bambagysles" jis nuo gimimo neturejo, Cipolinu pamenu vadindavau, gerai, kad angela sarga, man rodos, jis turi, bet...juk ir savarankiskuma reikia ugdyti, ir pasitiketi, ir prigasdinti nenoriu, bet staiga toks savim pasitikejimas...
Tada pasakiau vyrui, jau ir 50 gr isgerus, kas yra laime...ogi tiesiog kai visi vaikai prie stalo vakariene valgo
Aukse, butinai pasisakysiu ir be registracijos