Mano tai mazylis sienas su vaskinem kreidelem perejo tai vargo turejom kuo tik nevaliau niekas nenueme kol drauges vyras neatnese kempineles "MeisterProper" nu atsidziaugt negalejau viska nuvalo tik po to reik siena svariu vandeniu nuplaut nes gali tokius plemus palikt bet jie nusiplauna
Neliko ne vienos dėmelės. Gal čia labiau priklausno nuo dažų. Neatsimenu kokiais dažėm. Sienos virtuveje nudažytos persikine (gal net labiau oranžine spalva) ir viskas liko kaip buvo tik be dėmių. O patikėkyte virtuvėje buvo nemažai. Bandžiau visokiais valykliais geriau už sodą nieko neradau (ir pigu, ir veiksminga).
jėga patarimas
sėdėjau aš depresijoj, tingėjau net valgyt pasidaryt, perskaičiau, nū galvoju pabandysiu , tai kai įsivažiavau su sienų valymų , o jau buvau seniai susigyvenus su tom dėmėm
jėga patarimas
sėdėjau aš depresijoj, tingėjau net valgyt pasidaryt, perskaičiau, nū galvoju pabandysiu , tai kai įsivažiavau su sienų valymų , o jau buvau seniai susigyvenus su tom dėmėm
Girdėjau,kad parduotuvėje yra specialus trintukas dažytoms sienoms,pas mane ką tik atliktas remontas ir jei dabar kur ''užkliūvame'',tai aš lengvai patrinu ta pačia kempinėle,kur meistrai lygino sienas po glaistymo,kol kas padeda ir spalva nenusiima...
isbandziau as ta sienu trintuka........ nieko gero, ir isvis nesamone. musu sienos dazytos matiniais dazais, tai kai su tuo trintuku patryniau.... dabar saulei pasvietus, sienos tose vietose, kaip taukinos o demes pasilikusios, bendysiu ir as su soda