Įkraunama...
Įkraunama...

Dažytų sienų valymas

QUOTE(laukime @ 2006 12 07, 17:48)
as maciau per TV savros misija , kad sienas vale su soda, pati pabandziau ir liuks. kempinele sudrekinau ir biski sodos. thumbup.gif

Geras. Na einuų bandyti, gal išvalysiu. g.gif
Atsakyti
Mano tai mazylis sienas su vaskinem kreidelem perejo blink.gif tai vargo turejom doh.gif kuo tik nevaliau niekas nenueme kol drauges vyras neatnese kempineles "MeisterProper" thumbup.gif nu atsidziaugt negalejau viska nuvalo tik po to reik siena svariu vandeniu nuplaut nes gali tokius plemus palikt bet jie nusiplauna
Atsakyti
O kur jų gauti? Nes pas mane ta pati problema, ir dar su tušinuku pavarė doh.gif
Papildyta:
Gal Žinot kokių patarimų kaip tušinuką nuo dažytų sienų nuvalyti?
Atsakyti
Pabandžiau valyti su soda. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 12 25, 21:41)
Pabandžiau valyti su soda.  thumbup.gif

O nuo sodos nelieka dėmių ? Juk kaip ir balinti turėtų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 12 25, 22:41)
Pabandžiau valyti su soda.  thumbup.gif

jega, reiks man butinai ismeginti, nes viena siena aptaskyta alkoholiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 28, 01:11)
O nuo sodos nelieka dėmių ? Juk kaip ir balinti turėtų...  g.gif

Neliko ne vienos dėmelės. Gal čia labiau priklausno nuo dažų. Neatsimenu kokiais dažėm. Sienos virtuveje nudažytos persikine (gal net labiau oranžine spalva) ir viskas liko kaip buvo tik be dėmių. O patikėkyte virtuvėje buvo nemažai. Bandžiau visokiais valykliais geriau už sodą nieko neradau (ir pigu, ir veiksminga). thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laukime @ 2006 12 07, 16:48)
as maciau per TV savros misija , kad sienas vale su soda, pati pabandziau ir liuks. kempinele sudrekinau ir biski sodos. thumbup.gif

jėga patarimas thumbup.gif
sėdėjau aš depresijoj, tingėjau net valgyt pasidaryt, perskaičiau, nū galvoju pabandysiu g.gif , tai kai įsivažiavau su sienų valymų lotuliukas.gif , o jau buvau seniai susigyvenus su tom dėmėm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 12 29, 16:11)
jėga patarimas  thumbup.gif
sėdėjau aš depresijoj, tingėjau net valgyt pasidaryt, perskaičiau, nū galvoju pabandysiu  g.gif , tai kai įsivažiavau su sienų valymų  lotuliukas.gif , o  jau buvau seniai susigyvenus su tom dėmėm  blush2.gif

o jokiu atspindziu is sono nelieka? g.gif
Atsakyti
Girdėjau,kad parduotuvėje yra specialus trintukas dažytoms sienoms,pas mane ką tik atliktas remontas ir jei dabar kur ''užkliūvame'',tai aš lengvai patrinu ta pačia kempinėle,kur meistrai lygino sienas po glaistymo,kol kas padeda ir spalva nenusiima...
Atsakyti
isbandziau as ta sienu trintuka........ g.gif
nieko gero, ir isvis nesamone.
musu sienos dazytos matiniais dazais, tai kai su tuo trintuku patryniau....
dabar saulei pasvietus, sienos tose vietose, kaip taukinos schmoll.gif
o demes pasilikusios, bendysiu ir as su soda
Atsakyti
O su kuo riebalu demes isvalyti?soda neisvalo ax.gif
Atsakyti