Įkraunama...
Įkraunama...

Dažytų sienų valymas

QUOTE(Violetaj @ 2006 12 14, 12:31)
Mano tai mazylis sienas su vaskinem kreidelem perejo blink.gif  tai vargo turejom doh.gif  kuo tik nevaliau niekas nenueme kol drauges vyras neatnese kempineles "MeisterProper" thumbup.gif  nu atsidziaugt negalejau viska nuvalo tik po to reik siena svariu vandeniu nuplaut nes gali tokius plemus palikt bet jie nusiplauna

O tos kempinėlės specialios sienoms valyti?
Atsakyti
O kur tas kempineles įsigyti galima? ax.gif
Atsakyti
Loc'as irgi gerai išvalo dėmes. Ir spalvos nenublukina. O tušinuko dėmes turėtų spiritas išimt.
Atsakyti
riebalai turėtų su soda išsivalyti. o jei ne, tai su ūkišku muilu arba druska pavalyk.tušinikas irgi su soda nusivalo, reikia biški ilgiau pavalyti.
aš per švaros misija, kai prisižiūrėjau patarimų, tai soda, druską, ūkišką muilą ir actą visur naudoju.išvalo viską geriau nei brangūs chemikalai, kurie mane alergizuodavo.
Atsakyti
Nusipirkau lenkiška valyklį "Clin". Labai garai valo. thumbup.gif Pirkau Droge, mokėjau 5 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teresa: 07 kovo 2007 - 15:58
Plaunamais dazais nudazytas sienas pavalau su Pampers servietelemis, super rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
Išvaliau su L.O.C. thumbup.gif Aš nustebus, nei vienu valykliu neišsivalė. Amway mane išgelbėjo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinna @ 2007 07 15, 18:56)
Plaunamais dazais nudazytas sienas pavalau su Pampers servietelemis, super rezultatas thumbup.gif

aš irgi taip pabandžiau thumbup.gif
Atsakyti
Reiks ir man su soda pavalyti vyno deme ant sienos bet manau kad nepades doh.gif
Atsakyti
Kadangi senos nudazytos plaunamais dazais tai cif gerai nuvalo.
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 07 15, 22:38)
Išvaliau su L.O.C.  thumbup.gif Aš nustebus, nei vienu valykliu neišsivalė. Amway mane išgelbėjo.  biggrin.gif

Ir as su L.O.C.'u viska valau. nuvalo ne tik riebaluotas demes, bet ir pridziuvusias kose. viena karta mano hebrantas ant sienos ispyle morku sulciu. viskuo bandziau valyt (net soda), nei viena priemone nepadejo. Kaimyne atnese L.O.C'o ir nuvale. Dabar viska valau sia priemone, net akriline vonia su jos blizganciais daikciukais.
Atsakyti
QUOTE(ausrella @ 2007 03 07, 15:37)
riebalai turėtų su soda išsivalyti. o jei ne, tai su ūkišku muilu arba druska pavalyk.tušinikas irgi su soda nusivalo, reikia biški ilgiau pavalyti.
aš per švaros misija, kai prisižiūrėjau patarimų, tai soda, druską, ūkišką muilą ir actą visur naudoju.išvalo viską geriau nei brangūs chemikalai, kurie mane alergizuodavo.

thumbup.gif
QUOTE(Tinna @ 2007 07 15, 18:56)

as taip pat kartais su dregnom servetkom per sienas prasieinu....

QUOTE(Marija5 @ 2007 07 15, 21:38)
Išvaliau su L.O.C.  thumbup.gif Aš nustebus, nei vienu valykliu neišsivalė. Amway mane išgelbėjo.  biggrin.gif

kas tai?kokioj taroj parduodamas, blin neuzkliuvo akels pardose uz tokio pavadinimo... blush2.gif

Atsakyti