maniškė žaidžia su mašinytėm , bet lėlės labiau patinka

o manoji vienodai mėgsta mašinas ir lėles - suguldo į dėžę ir po kambarius važinėja, knygas knygyne išsirenka tik su mašinomis - neįmanoma perkalbėt
, kad kokią pasakų knygutę nupirktume.... o iš senio šalčio nori gauti didelę mašiną ir lėlėms vežimėlį, tad reiks organizuot abi transporto priemones po egle

Ar pirkti berniukui mergaitiškus žaislus aš irgi daug masčiau. Maniškis norėjo viryklės, ir indukų. Tai gavos taip kad dabar turi ir viryklę, ir indukus. Verda valgyt
. Iš pradžių daug dvejojau pirkt ar ne, atrodė labai keista, kd berniukas nori tokių dalykų.
kai nupirkau tai žaidė, paskui po kiek laiko nusibodo. Bet vakar man vėl valgyt virė
.
manau jei vaikas nori, tai gal ir reik nupirkt.

kai nupirkau tai žaidė, paskui po kiek laiko nusibodo. Bet vakar man vėl valgyt virė

QUOTE(Wiolla @ 2007 10 14, 19:08)
Ar pirkti berniukui mergaitiškus žaislus aš irgi daug masčiau. Maniškis norėjo viryklės, ir indukų. Tai gavos taip kad dabar turi ir viryklę, ir indukus. Verda valgyt
. Iš pradžių daug dvejojau pirkt ar ne, atrodė labai keista, kd berniukas nori tokių dalykų.
.

taip sakoma, kad pasaulyje geriausi virėjai yra vyrai

Maniskis turi ir barbe, ir barbiną
, ir indelius. Nematau cia nieko blogo

Kai dukra buvo 3m,ėjom pirti gimtad.dovanos į žaislų pard.,išsirinko sunkvežimį(ir dar kokio didumo).,pardavėjoms buvo daug juoko.O dabar sūnus(irgi šiuo metu 3m.) pasiima sesės lėlių vežimą ir "veža vaikus į lauką",aprengia kad nesušaltu,maitina.Gražu žiūrėt koks rūpestingas tėtis

manau, akd žaislus į berniukiškus ir mergaitiškus sukirstė suaegę žmonės, nes vaikams tokių nėga, jiems visi žaislai įdomūs.
Maniškis trimetis sūnus nuo manęs nureketavo rankiniką, nes toks etapas atėjo - prisikrauna rankinuką daiktų ir eina pasivaikščioti
Maniškis trimetis sūnus nuo manęs nureketavo rankiniką, nes toks etapas atėjo - prisikrauna rankinuką daiktų ir eina pasivaikščioti

mano 1.5 metų merga baisiai mėgsta mašinėles - gi sukiojasi ratai, važiuoja, o ir mato kaip mama mašiną vairuoja, tai ir ji nori to paties
vieną kartą parduotuvėj net juokas suėmė - kol aš žiūrinėjau rūbus, ji atsistojusi prie lentynos su mašinėlėmis visas jas palaimos apimtu veidu kilnoja ir į glėbį kraunasi
o į šalimais prikrautą minštų žaislų krūvą net dėmesio nekreipia.
O kai išvažiuojam į kiemą su lėlių vežimėliu, tai pirmiausia prie jo puola berniukai
ir tokiu rimtu veidu jį stumdo
A, ir manoji į vežimėlį pavežioti deda mašinėles ar šiaip kokį praktišką daiktą. Visokius meškiukus ar lėlytes tuoj už plaukų meta lauk
nu kol kas nejaučia joms meilės

O kai išvažiuojam į kiemą su lėlių vežimėliu, tai pirmiausia prie jo puola berniukai

Mano berniukas daug mieliau žaidžia su lėlėm, nei su mašinėlėm. Turi vyresnę sesę, kurios lėlėmis ir žaidžia. Aš nematau čia nieko blogo. Sakau, kad bus gera tėtis, kai užaugs